Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Brunch

Bent u laat opgestaan en heeft u geen zin om een ontbijt klaar te maken? Rij dan gelijk door naar Hof van Eckberge en kom uitgebreid brunchen: de combinatie van een ontbijt en lunch in één. Iedere zondag serveren we bij Hof van Eckberge tussen 11.00 en 13.30 een brunch met heerlijke huisgemaakte gerechten. Kom gezellig brunchen met uw gezin, familie, vrienden of bekenden.

Een uitgebreid brunchaanbod

Geniet van een uitgebreid brunchaanbod: er is een royale variatie in broodsoorten aanwezig, met een uitgebreid aanbod van zoet en hartig beleg. Geniet van salades, rauwkosten en huisgemaakte soepen. Daarnaast vindt u nog een uitgebreid aanbod aan warme gerechten. Voor de kinderen is er genoeg te smullen zoals poffertjes, frites en snacks En: geniet van het dessertbuffet met desserttaarten, diverse moussesoorten en vers fruit. Drankjes (koffie, thee, melk, jus d' orange, appelsap, chocolademelk, yoghurtdrank en water) zijn inbegrepen.  

Prijzen brunch 2020

U kunt met ons bruncharrangement 2,5 uur lang onbeperkt brunchen. Maakt u gebruik van het bruncharrangement dan is de entree voorafgaand en tijdens de brunch gratis.

Prijzen 2,5-uurs bruncharrangement - 11.00 tot 13.30 uur

Kids t/m 90 cm: gratis
Kids vanaf 90cm t/m 7 jaar: € 13,50 p.p.
Kids 8 t/m 11 jaar: € 15,90 p.p.
Vanaf 12 jaar en volwassenen € 20,90 p.p.

Overige dranken die niet bij het arrangement zijn inbegrepen én dranken die voorafgaand aan uw arrangementstijd worden genuttigd worden los berekend.

Uw tafel is beschikbaar tot de eindtijd van uw arrangement.

Wij serveren onze All Inclusive brunch onder voorbehoud van het aantal reserveringen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij geen brunch serveren. Onze receptie informeert u graag hierover.

Wenst u aansluitend aan de brunch nog bij Hof van Eckberge te blijven? Dit is mogelijk in combinatie met onze losse entreeprijs van €5,- per volwassene en €6,- per kind t/m 12 jaar (65+-ers €2,50 en kinderen tot 90cm gratis).

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.