Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

All Inclusive

Kom ook all inclusive eten bij Hof van Eckberge! U heeft de keuze uit de volgende arrangementen:

Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, teamuitje, vriendendag, buurtuitje of andere groepsbijeenkomst. Maakt u gebruik van één van onze all inclusive arrangementen, dan heeft u tevens gratis entree tot ons 25.000m² groot belevingspark met mini ZOO! Direct reserveren voor één van deze arrangementen? Dat kan eenvoudig via ons reserveringsformulier. Op zaterdag en zondag kunnen deze arrangementen altijd geboekt worden. Van maandag t/m vrijdag zijn deze arrangementen te boeken in overleg.

All Inclusive brunchbuffet

Iedere zondag serveren wij een all inclusive brunchbuffet: een combinatie van een ontbijt en lunch in een zeer uitgebreid buffet. Het brunchbuffet bestaat uit heerlijke huisgemaakte gerechten met een royale variatie aan broodsoorten, luxe beleg, huisgemaakte soep en vele andere lekkernijen. Geniet met uw gezin, vrienden, familie of bekenden van deze brunch. Meer weten? Lees hier over ons all inclusive brunchbuffet

Wij serveren onze All Inclusive brunch en het dinerbuffet onder voorbehoud van het aantal reserveringen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij geen brunch/buffet serveren. Onze receptie informeert u graag hierover.

All Inclusive dinerbuffet

Genieten van een all inclusive dinnerbuffet inclusief warme en koude gerechten, dessert en kindergerechten? Wij hebben hiervoor ons all inclusive dinerbuffet samengesteld. Dit 2-uurs all inclusive buffet is inclusief gratis dranken en entree. Wij serveren het 2-uurs All Inclusive buffet op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. De starttijden zijn 16.00 / 16.30 / 17.00 uur (afwijkende starttijden op aanvraag). Op andere dagen serveren wij het buffet op aanvraag, vanaf 20 volwassenen. Bekijk hier alles over ons All Inclusive dinerbuffet

All Inclusive barbecue

Geniet bij mooi weer van een heerlijke all inclusive barbecue inclusief dranken bij Hof van Eckberge (minimaal 15 volwassenen). U neemt plaats op ons (deels overdekte) terras waar alles voor u klaarstaat. Deze barbecue bestaat uit een ruime variatie aan vlees, salades, sauzen en meer. Een vegetarische invulling van de barbecue is uiteraard ook mogelijk. Al voor €26,90 per volwassene (€14,50 voor kinderen tot en met 7 jaar en €16,90 voor kinderen van 8 t/m 11 jaar) geniet u van deze all inclusive barbecue. Lees hier meer over de inhoud en prijzen van de all inclusive barbecue

Wij serveren het 2-uurs All Iinclusive buffet op zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. De starttijden zijn 16.00 / 16.30 / 17.00 uur. Afwijkende starttijden op aanvraag. De starttijd voor de barbecue kunt u naar eigen wens invullen.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.