Restaurant

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.

Restaurant Hof van Eckberge

Lekker en gezellig uiteten met het hele gezin, vrienden of familie doe je in het restaurant van Hof van Eckberge. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke all inclusive brunch- en dinerarragementen, onze a la carte kaart of onze plateservice. Ook bieden wij speciale arrangementen aan zoals een BBQ arrangement of een echte Engelse High Tea.

Hof van Eckberge serveert tijdens alle vakanties en op feestdagen (o.a. Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren) gerechten van de speciale dagkaart. Klik hier om deze dagkaart te bekijken.

Een veelzijdig restaurant voor jong en oud

In welke samenstelling of aantal personen u ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod. Geniet van een uitgebreid à la carte menu, onze plateservice, ambachtelijk bereide pannenkoeken of kindergerechten. Wilt u eens iets bijzonders? Kies dan bijvoorbeeld een High Tea of Proeverij. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd groepsarrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor u!

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m² waarbij onze bedieningsmedewerkers u serveren vanuit onze buitenbar. Alle menukaarten worden óók buiten geserveerd en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten. We schuiven zo de barbecue bij u aan tafel (op reservering).

Feestelijke activiteiten

In ons restaurant kun je ook perfect terecht voor feestelijke gelegenheden zoals de verjaardag van één van de gezins- of familieleden, de jaarlijkse vriendendag of het personeelsuitje. Je geniet de hele dag van een hapje en een drankje en aan het einde van de middag of aan het begin van de avond steken wij de barbecue aan. Uiteraard kun je ook gaan genieten van één van onze arrangementen.

Wil je liever beginnen met een brunch of een high tea met vele verrassende, zoete en hartige gerechtjes? Ook dat is mogelijk. Reserveer dan voor ons all-inclusive bruncharrangement of onze exclusieve high tea

Strandpaviljoen voor uw groep?

Zoekt u voor uw familiedag, vriendengroep of vrijgezellenfeest een bijzondere locatie? Reserveer dan ons strandpaviljoen in ons buitenterrein. Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld en barbecue gelegenheid. Langdurige gezelligheid verzekerd. Bij regen kunt uiteraard op ons overdekte terras of in ons restaurant plaatsnemen.

Kookworkshops

Bij Hof van Eckberge kunt u kiezen uit 2 verschillende kookworkshops . Voor jong en oud hebben we een leuke culinaire uitdaging om in onze kookstudio de lekkerste gerechten te bereiden. Onder begeleiding van onze koks én voorzien van koksmuts en schort gaat u aan de slag om er echt wat lekkers van te maken. Wij beschikken over alle materialen en apparatuur in onze professionele kookstudio, welke sfeervol is gelegen direct naast onze keuken. We kunnen zelfs voor groepen tot 30 personen kookworkshops geven! Kookworkshops zijn niet mogelijk op zondag.

Reserveren

Wilt u reserveren voor ons restaurant, een kookworkshop, één van onze arrangementen of ons strandpaviljoen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
facebook_page_plugin

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.