Restaurant

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.

Restaurant Hof van Eckberge

Lekker en gezellig uiteten met het hele gezin, vrienden of familie doe je in het restaurant van Hof van Eckberge. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke all inclusive brunch-, diner- en barbecue arrangementen. Daarnaast serveren wij ook lunchgerechten, pannenkoeken en plateservice. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Een veelzijdig restaurant voor jong en oud

In welke samenstelling of aantal personen u ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod. Geniet van diverse lunchgerechten, plateservice en kindergerechten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd all-inclusive arrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor u!

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m². Alle gerechten kunt u bij mooi weer uiteraard ook buiten nuttigen en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten.

Feestelijke activiteiten

In ons restaurant kunt u ook perfect terecht voor feestelijke gelegenheden zoals de verjaardag van één van de gezins- of familieleden, de jaarlijkse vriendendag of het personeelsuitje. U geniet de hele dag van een hapje en een drankje en aan het einde van de middag of aan het begin van de avond steken wij de barbecue aan (op basis van reservering vooraf en vanaf 8 volwassenen). Uiteraard kunt u ook gaan genieten van ons dinerbuffet.

Wilt u liever beginnen met een brunch met vele verrassende, zoete en hartige gerechtjes? Ook dat is mogelijk. Reserveer dan voor ons all-inclusive bruncharrangement.

Strandpaviljoen voor uw groep?

Zoekt u voor uw familiedag, vriendengroep of vrijgezellenfeest een bijzondere locatie? Reserveer dan ons strandpaviljoen in ons buitenterrein. Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld en barbecue gelegenheid. Langdurige gezelligheid verzekerd. Bij regen kunt uiteraard op ons overdekte terras of in ons restaurant plaatsnemen.

Reserveren

Wilt u reserveren voor ons restaurant, voor één van onze arrangementen of ons strandpaviljoen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Hof van Eckberge serveert dranken, lekkernijen en gerechten van de menukaart. Klik hier om deze kaart te bekijken.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.