Restaurant

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én een enorme keuze uit diverse menukaarten.

Een veelzijdig restaurant voor jong en oud

In welke samenstelling of aantal personen u ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod. Geniet van een uitgebreid à la carte menu, onze plateservice, ambachtelijk bereide pannenkoeken of kindergerechten. Wilt u eens iets bijzonders? Kies dan bijvoorbeeld een High Tea of Proeverij. Daarnaast hebben wij een uitgebreid all-inclusive brunch-, all-inclusive dinerbuffet- of all-inclusive barbecue arrangement. Liever een compleet verzorgd groepsarrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor u!

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m² waarbij onze bedieningsmedewerkers u serveren vanuit onze buitenbar. Alle menukaarten worden óók buiten geserveerd en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten. We schuiven zo de barbecue bij u aan tafel (op reservering).

Strandpaviljoen voor uw groep?

Zoekt u voor uw familiedag, vriendengroep of vrijgezellenfeest een bijzondere locatie? Reserveer dan ons strandpaviljoen in ons buitenterrein. Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld en barbecue gelegenheid. Langdurige gezelligheid verzekerd. Bij regen kunt uiteraard op ons overdekte terras of in ons restaurant plaatsnemen.

Kookworkshops

Bij Hof van Eckberge kunt u kiezen uit 2 verschillende kookworkshops . Voor jong en oud hebben we een leuke culinaire uitdaging om in onze kookstudio de lekkerste gerechten te bereiden. Onder begeleiding van onze koks én voorzien van koksmuts en schort gaat u aan de slag om er echt wat lekkers van te maken. Wij beschikken over alle materialen en apparatuur in onze professionele kookstudio, welke sfeervol is gelegen direct naast onze keuken. We kunnen zelfs voor groepen tot 30 personen kookworkshops geven! Kookworkshops zijn niet mogelijk op zondag.

Reserveren

Wilt u reserveren voor ons restaurant, een kookworkshop, één van onze arrangementen of ons strandpaviljoen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.