Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Restaurant

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én volop keuze uit diverse menukaarten.

Restaurant Hof van Eckberge

Lekker en gezellig uiteten met het hele gezin, vrienden of familie doe je in het self-service restaurant van Hof van Eckberge. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke All Inclusive brunch-, diner- en barbecue arrangementen. Daarnaast serveren wij ook lunchgerechten, pannenkoeken en plateservice. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Een veelzijdig restaurant voor jong en oud

In welke samenstelling of aantal personen u ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod. Geniet bijvoorbeeld van diverse lunchgerechten, plateservice en kindergerechten. U kunt hiervoor terecht bij onze self-service bar. Alle producten vindt u in de self-service lijn. Hier staan onder andere frisdranken, gebak, chips en snoep uitgestald. Deze kunt u hier pakken en aan het einde van de self- service lijn afrekenen. Hier bestelt u tevens alle gerechten. U krijgt van ons een pager mee die een signaal afgeeft wanneer u uw gerechten bij ons pick up point kunt afhalen.

Daarnaast hebben wij uitgebreide All Inclusive brunch-, All Inclusive dinerbuffet- of All Inclusive barbecue arrangementen. Liever een compleet verzorgd All Inclusive arrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor u!

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekt terras van ruim 500m². Alle gerechten kunt u bij mooi weer uiteraard ook buiten nuttigen en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten.

Feestelijke activiteiten

In ons restaurant kunt u ook perfect terecht voor feestelijke gelegenheden zoals de verjaardag van één van de gezins- of familieleden, de jaarlijkse vriendendag of het personeelsuitje. U geniet de hele dag van een hapje en een drankje en aan het einde van de middag of aan het begin van de avond steken wij de barbecue aan (op basis van reservering vooraf en vanaf 15 volwassenen). Uiteraard kunt u ook gaan genieten van ons dinerbuffet.

Wilt u liever beginnen met een brunch met vele verrassende, zoete en hartige gerechtjes? Ook dat is mogelijk. Reserveer dan voor ons All Inclusive bruncharrangement.

Strandpaviljoen voor uw groep?

Zoekt u voor uw familiedag, vriendengroep of vrijgezellenfeest een bijzondere locatie? Reserveer dan ons strandpaviljoen in ons buitenterrein (€50,- per dag). Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld en barbecue gelegenheid. Langdurige gezelligheid verzekerd. Bij regen kunt uiteraard op ons overdekte terras of in ons restaurant plaatsnemen.

Reserveren

Wilt u reserveren voor ons restaurant, voor één van onze arrangementen of ons strandpaviljoen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Hof van Eckberge serveert dranken, lekkernijen en gerechten van de menukaart. Klik hier om deze kaart te bekijken.

Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.