Vier een spannend kinderfeestje bij ons reptielenhuis!

Slangen, hagedissen, een kameleon en een énorme stierkikker kom je niet snel tegen in de natuur van Gelderland of op de Veluwe. In onze dierentuin, midden in de Achterhoek, kun je ze bewonderen in ons gloednieuwe reptielenhuis! Ben jij net jarig geweest óf binnenkort jarig en gek op reptielen? Vier je reptielen kinderfeestje dan bij Hof van Eckberge!

Boek nu online een kinderfeestje

Ga op avontuur met onderzoeker Paco Gonzalez

Bioloog Paco Gonzalez zet zich als sinds de jaren 90 in voor de bescherming van wilde dieren, reptielen en insecten. Over de wereld heeft hij diverse onderzoekstations en één daarvan staat in Hof van Eckberge. 6 grote terraria bieden plek aan 6 nieuwe diersoorten, die ieder met een eigen verhaal bij Paco zijn komen wonen.

Een Koningspython die gered is van de zwarte markt, een Madagaskardaggekko die meeliftte in een plastic jerrycan en een Stierkikker die letterlijk om hulp brulde op een avocado-farm. Door middel van oude krantenberichten krijg je een kijkje in de heldhaftige avonturen van de bioloog en leer je hoe jij bij kunt dragen aan het beschermen en behouden van de natuur!


Educatief kinderfeestje met reptielen

Doe mee aan een spannende speurtocht en kom alles te weten over onze reptielen en insecten. Vergeet niet om een kijkje te nemen in de rest van onze dierentuin, waar je nog véél meer unieke diersoorten tegenkomt! We hebben meer dan 25 dierenvrienden die niet kunnen wachten op jouw bezoek. Ons park is 25.000m² groot en heel overzichtelijk, dus je raakt de weg niet snel kwijt tijdens je avontuur!

Niet alleen reptielen, ook speelplezier!

Je leest het goed; naast reptielen en bijzondere diersoorten kun je bij ons ook volop binnen spelen én buiten spelen! Onze indoor speeljungle beschikt over allerlei uitdagende speelplekken en vanuit ons restaurant hebben ouders en begeleiders perfect zicht op de kinderen!

Direct reserveren
Reptielenhuis Bekijk onze dieren
Allemaal
Reptielen
Insecten
Afrikaanse Brulkikker
Afrikaanse Brulkikker
Koningspython
Koningspython
Panterkameleon
Panterkameleon
Madagaskardaggekko
Madagaskardaggekko
Blauwtongskink
Blauwtongskink
Flappentak
Flappentak