#PROJECT22

De grootste uitbreiding tot nu toe!

Je leest het goed! We werken op dit moment aan de allergrootste uitbreiding sinds het bestaan van Hof van Eckberge. Dat betekent dat we grote plannen hebben met de ruim 1200m2 grote ruimte, die straks een onherkenbare transformatie ondergaat! In de UPDATES hieronder vind je de laatste informatie én weetjes, zodat je direct op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wat kun je verwachten?

Dat blijft nog even geheim... Máár, in de allereerste UPDATE licht huisontwerper Ivo samen met directeur Maarten een tipje van de sluier op. Binnen korte tijd worden de eerste bouwbeelden verwacht, nog even geduld!

PROJECT22 Lees de laatste updates over onze nieuwe uitbreiding!
Adventuregolf: foto-update!

De bouw van de nieuwe Adventuregolf vordert gestaag! De kleurrijke straten van Trinidad krijgen vorm, de fundering van de eerste banen is gereed én de padenstructuur wordt uitgezet en voorbereid. Tijd om een update te delen! In deze blog zie je niet alleen de laatste plaatjes, maar informeren we je ook over de stand van zaken. Lees snel verder >>

#PROJECT22: de onthulling!

Het is zover! Maarten (Eigenaar) en Ivo (Ontwerper) onthullen in een kort interview wát er op dit moment bij Hof van Eckberge gebouwd wordt! De scherpe kijker ziet op de achtergrond al de nodige beelden van deze nieuwste uitbreiding, die behoort tot de allergrootste sinds het bestaan van het park. Kijk snel verder!