Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Prijzen

U vindt hier de entreeprijs tot ons 25.000 m² grote, rolstoeltoegankelijke speel- en belevingspark.

Weekenden, vakanties en feestdagen

Kinderen t/m 90 cm Gratis
Kinderen vanaf 90 cm t/m 12 jaar €6
Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen €5
65+-ers €2,50

Barato kidsarrangement

Kinderen t/m 11 jaar - tijdens openingsdagen* €10,50
Inhoud:
Entree, 2x ranja, 1x softijsje, frites met 2 mini snacks en fritessaus.
*Niet geldig tijdens Pasen en Kerst.
In de vakanties ook geldig op maandag en dinsdag.

Daluren: woensdag, donderdag en vrijdag

Niet geldig tijdens schoolvakanties (zaterdag 15 februari t/m zondag 1 maart) en feestdagen zoals Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Kerst.

Kinderen t/m 90 cm Gratis
Kinderen vanaf 90 cm €6
Iedereen van 13 jaar en ouder Gratis

Let op: vrijkaartjes en kortingskaartjes zijn niet geldig op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst. Tijdens deze feestdagen geldt voor iedereen de reguliere entreeprijs.

Wist u dat u bij Hof van Eckberge geen entree hoeft te betalen als u alleen voor een kort bezoek komt? Geniet bijvoorbeeld van een kopje koffie, een gebakje of een ander drankje. Meld bij onze receptie dat u niet ons park komt bezoeken, maar alleen even aankomt voor een drankje. Let op: dit is uitsluitend mogelijk als u in uw gezelschap geen kinderen aanwezig zijn. *Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd onze reguliere entreeprijs.

Bowlen

Woensdag t/m vrijdag (daluren) €18,- per baan, per 55 minuten
Zaterdag, zondag, schoolvakanties €20,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen bovenaan deze pagina.
Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.
Lees hier meer informatie over bowlen bij Hof van Eckberge.

Lasergamen

Tijdens openingsdagen € 4,- per heat van 6 minuten (per persoon)
De prijs van de lasergame is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen bovenaan deze pagina.
Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk. Lees hier meer informatie over lasergamen bij Hof van Eckberge.

Bekijk hier al onze arrangementen. U kunt bij ons NIET reserveren voor uitsluitend losse entree of het Barato arrangement.

Handige wetenswaardigheden

 • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
 • Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.
 • Wilt u onze locatie vrijblijvend komen bekijken en/of een mogelijke reservering doorspreken? Dat kan uiteraard! Maakt u dan vooraf telefonisch een afspraak. Wij maken hiervoor tijd beschikbaar en kunnen u voorzien van een goed advies. Gezien de drukkere weekenden heeft een doordeweekse afspraak de voorkeur.
 • De kinderfeest- en schoolreisarrangementen bij Hof van Eckberge zijn inclusief slimpie ranja. Deze ranja bevat 0% suiker, 0% calorieën en is glutenvrij.
 • Hof van Eckberge is niet aansprakelijk voor verlies van, schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen.
 • Hof van Eckberge adviseert u om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.
 • U parkeert bij Hof van Eckberge altijd gratis!
 • Na 17.00 uur betalen volwassenen geen entreeprijs indien zij gebruik maken van ons restaurant. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd de entreeprijs.
 • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kostenloos gebruik maken van één van onze twee hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op het voorstaande is de hulphond.
 • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
 • Het terras bij Hof van Eckberge is rookvrij. Aan de rand van het terras vindt u de speciale rokerszone.
 • Op woensdag, donderdag en vrijdag (de zogenoemde daluren) heeft iedereen van 13 jaar of ouder gratis entree bij Hof van Eckberge. Dit geldt buiten de schoolvakantieweken zoals gecommuniceerd op onze website en met uitzondering van feestdagen. Klik hier voor een overzicht van de geldende vakantieweken en feestdagen.
 • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
 • Wat zoek je?

  Bekijk ook snel

  Beste samen speelplek
  Beste uitje 2017
  Duurzaam ondernemen
  Betekeniseconomie
  Achterhoek onderneemt duurzaam
  Nieuw!
  Nieuwe plattegrond

  Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.