NIEUW: Zuid-Amerika bij Hof van Eckberge!


In de officiële podcast van Hof van Eckberge kom je alles te weten over onze nieuwste uitbreiding! Hosts Tim Reimes (Bioloog & Curator bij Hof van Eckberge) en Ivo Asschert (Marketing, Ontwerp & Conceptontwikkeling) geven je een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van een nieuw gebied in ons park.

Op deze pagina vind je niet alleen de nieuwste afleveringen van de serie, maar kun je ook een vraag stellen via het podcast-contactformulier. Het kán zijn dat jouw vraag besproken wordt in een toekomstige aflevering.

Veel luisterplezier!

Check de laatste afleveringen

De komende maanden worden er periodiek nieuwe afleveringen gepubliceerd van de Hof van Eckberge Podcast. Check hier het laatste nieuws!

Nu luisteren

Stel ons een vraag

Heb jij een vraag voor Tim en Ivo? Vul het contactformulier in en wie weet behandelen we jouw vraag/reactie in een volgende aflevering!

Stel je vraag

Lees meer nieuws uit het park

Benieuwd naar álle ontwikkelingen in het park? Check onze blogs en blijf volledig op de hoogte van het laatste nieuws uit het park.

Lees meer

Een Podcast, wat is dat eigenlijk?

Omtrent de bouw van ons nieuwe gebied hebben we véél te vertellen! Dat zouden we natuurlijk in blogs en pagina's kunnen doen, maar we vinden het veel leuker om er uitgebreid over uit te weiden! Een Podcast is een audio-opname die je op ieder gewenst moment zélf kunt luisteren. Dat kan via je smartphone, maar ook via een laptop of pc. Zo kun je - wanneer het jou uitkomt - de bouw van onze uitbreiding volgen via jouw favoriete Podcast-app. Spotify, Youtube én Apple Podcasts.

De Hof van Eckberge Podcast is een 10-delige serie waarvan periodiek nieuwe afleveringen verschijnen. De ontwikkeling, concepten en tekeningen, inrichting en bouw worden op de voet gevolgd. Leuk voor liefhebbers van dierentuinen en themaparken, maar ook voor onze bezoekers en abonnementhouders!

Hof van Eckberge Podcast

Check hieronder de nieuwste afleveringen van de Hof van Eckberge Podcast!
Hof van Eckberge Podcast - Aflevering 1

NIEUW: de officiële Hof van Eckberge Podcast! In deze 10-delige serie nemen Bioloog Tim en Ontwerper Ivo je mee in de ontwikkeling van een nieuw gebied in ons park. Je komt alles te weten over de totstandkoming, bouw én inhoud van het nieuwe gebied, waarbij álle details worden prijsgegeven. Lees hier meer >>

Hof van Eckberge Podcast - Aflevering 2

Aflevering 2: de onthulling van ons nieuwe themagebied! Tim onthult wat onze bezoekers straks kunnen verwachten en Ivo stelt kritische vragen over de totstandkoming daarvan. Er komen zelfs twee andere gebieden ter sprake, die het nu niét zijn geworden. Lees hier meer en beluister aflevering 2 van de Hof van Eckberge Podcast >>