• Feestdagen | Brunch- en dinerarrangementen
 • Feestdagen | Brunch- en dinerarrangement

Alle faciliteiten zijn weer geopend!
Benieuwd naar onze actuele werkwijze? Bekijk onze Corona-informatie!

Vooraf tickets reserveren is verplicht.

Bestel e-tickets Corona-informatie Veel gestelde vragen

Er op uit met Pinksteren 2019 

9 en 10 juni 2019 is het weer zover, Pinksteren! Trek erop uit met uw gezin, familie of vrienden en geniet bij Hof van Eckberge van een onbezorgd dagje uit voor jong en oud! Mensen trekken er tijdens Pinksteren graag op uit om te genieten van het mooie weer of om lekker een terrasje te pakken, te fietsen of te gaan wandelen.

Pinksteren bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is een 25.000m2 groot belevingspark met mini ZOO in Eibergen. Voor jong en oud zijn er voldoende activiteiten en speel-en belevingselementen om een origineel dagje uit te beleven! De kinderen kunnen heerlijk spelen in onze binnen- of buitenspeeltuin, terwijl u geniet van een hapje of een drankje in het self-service restaurant of op ons gezellige terras met loungebanken. 

Entreeprijzen Pinksteren

Vandaag gelden de volgende entreeprijzen:

 • kids tot 90cm gratis
 • kinderen t/m 12 jaar €6,-
 • volwassenen €5,-
 • 65+ €2,50
 • Barato kidsarrangement €10,- (inclusief entree, 2x Capri-Sun, 1x softijs en frites met snacks, voor kinderen t/m 12 jaar)
 • Vrijkaartjes en kortingskaartjes kunnen vandaag niet ingeleverd worden.
 • Kinderfeestarrangementen kunnen tijdens Pinksteren niet gereserveerd worden.
 • Culinair genieten tijdens Pinksteren

  Er zijn prachtige fietsroutes en wandelroutes van- en naar Hof van Eckberge. Geniet op 1e Pinksterdag voorafgaand aan de tocht van een heerlijke 2,5 uur durende brunch. Of geniet op 1e Pinksterdag na uw fietstocht of wandeltocht van ons All Inclusive buffet. U kunt reserveren voor ons 2, 3, 4 of 5 uurs All Inclusive arrangement. Daarnaast kunt u vanaf 15 volwassenen reserveren voor de All Inclusive barbecue met een vriendengroep, uw familie of buurtvereniging op de zondag of maandag, tijdens deze Pinksterdagen.

  Voorafgaand en tijdens de brunch is de entree tot het park inbegrepen. Bij de All Inclusive barbecue en het All Inclusive buffet is de entree van het belevingspark voorafgaand aan en tijdens het arrangement gratis!

  Mocht het minder mooi weer zijn dan kunt u ook altijd binnen in ons restaurant plaatsnemen. U kunt in het self-service restaurant genieten van één van de gerechten van onze menukaart. Bekijk online alvast onze kaart. Tijdens de Pinksteren is het niet mogelijk om gebruik te maken van ons tientjesarrangement Barato. 

  Actieve invulling van het Pinksterweekend

  Zin in een actievere invulling met de Pinksterdagen? Bij ons kunt u gratis gebruik maken van ons beachvolleybalveld. Ook denken wij graag met u mee als u een unieke invulling wilt hebben tijdens de Pinksteren met uw familiedag of buurtfeest! Wilt u graag wat meer privacy, reserveer dan ons strandpaviljoen, aangrenzend aan het beachvolleybalveld met waterspeelplek en wiebelboot voor uw groep. De huur van het strandpaviljoen bedraagt €50,- per dag. Wij zetten graag de barbecue voor u klaar en vullen de koelkast boordevol biertjes, wijn en frisdranken, zodat u uzelf kunt bedienen. Op 2e Pinksterdag is ons strandpaviljoen nog beschikbaar.

  Reserveer nu met Pinksteren

  Zondag 9 juni - 2,5 uurs brunchbuffet tussen 11.00 en 13.30 uur
  Kinderen t/m 90 cm Gratis
  Kinderen vanaf 90cm t/m 7 jaar € 12,90 per kind
  Kinderen van 8 t/m 11 jaar € 14,90 per kind
  Vanaf 12 jaar en volwassenen € 19,90 per persoon
  Zondag 9 juni - 2 uurs All Inclusive buffet vanaf 16.00 uur (laatste starttijd 17.00 uur)
  Kinderen t/m 90 cm Gratis
  Kinderen vanaf 90cm t/m 7 jaar € 13,90 per kind
  Kinderen van 8 t/m 11 jaar € 15,90 per kind
  Vanaf 12 jaar en volwassenen € 24,90 per persoon
  Maandag 10 juni - 2 uurs All Inclusive buffet om 16.00 uur
  Kinderen t/m 90 cm Gratis
  Kinderen vanaf 90cm t/m 7 jaar € 13,90 per kind
  Kinderen van 8 t/m 11 jaar € 15,90 per kind
  Vanaf 12 jaar en volwassenen € 24,90 per persoon
  Zondag 9* en maandag 10 juni - 2 uurs All Inclusive barbecue (16.00 uur laatste starttijd)
  Kinderen t/m 90 cm Gratis
  Kinderen vanaf 90cm t/m 7 jaar € 13,90 per kind
  Kinderen van 8 t/m 11 jaar € 15,90 per kind
  Vanaf 12 jaar en volwassenen € 24,90 per persoon

  *Op 1e Pinksterdag zijn onze eigen barbecue's allemaal gereserveerd. Wij kunnen voor u een barbecue inhuren. De meerprijs hiervoor is €75,- per reservering. Dit is inclusief de barbecue, gasverbruik en transportkosten.

  Het 2 uurs All Inclusive buffet en de 2 uurs barbecue zijn ook te reserveren als onderdeel van een 3, 4 of 5 uurs arrangement. Voor de tijdsduur van het arrangement zijn de dranken onbeperkt inbegrepen en tevens staan appelgebak en zoete lekkernijen voor u klaar bij ons drankeneiland. Lees hier alle informatie over onze All Inclusive arrangementen.

  Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0545-461100. U kunt uitsluitend reserveren voor de brunch, het buffet, de barbecue of als uw groep bestaat uit 10 volwassenen of meer. U kunt bij ons gratis een plekje reserveren voor uw hond in één van de 2 hondenkennels, op basis van beschikbaarheid! U kunt bij ons gratis parkeren en wij beschikken over een fietsoplaadpunt. 

  Op 1e Pinksterdag is Hof van Eckberge geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op 2e Pinksterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Graag tot ziens bij Hof van Eckberge tijdens de Pinksteren!

  Tip: combineer uw bezoek tijdens de Pinksterdagen met een spannende lasergame of een uurtje bowlen op onze trendy witte bowlingbanen!