Pinksteren bij Hof van Eckberge


Wil je een onvergetelijke Eerste of Tweede Pinksterdag beleven? Kom dan naar Hof van Eckberge en geniet van een dag vol plezier, activiteiten en lekker eten en drinken. Koop alvast online tickets om verzekerd te zijn van toegang tijdens het Pinksterweekend, óf kies voor één van onze arrangementen inclusief een brunch, diner óf barbecue!

Maak er samen met je familie en vrienden een geweldige dag van bij Hof van Eckberge! Ontdek ons belevingspark, dierentuin en onze horeca. Het perfecte dagje uit voor jong én oud!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden op 1e en 2e Pinksterdag 2024.

Pinksterbuffetten

Op 1e Pinksterdag serveren we een luxe brunch én een uitgebreid dinerbuffet. Dranken en entree tot het park zijn inbegrepen, optimaal genieten dus. Klik hieronder voor meer informatie!

Meer informatie

Pinkster-BBQ

Neem plaats op ons terras, schenk jezelf een drankje in en geniet van een heerlijk zomers grillbuffet. Salades, sauzen, broodsoorten en garnituren zijn uiteraard inbegrepen!

Meer informatie

Losse tickets

Boek je tickets online in onze ticketwebshop en profiteer van €1,- korting! Bekijk onze combi-tickets voor een all-in prijs inclusief een lunch of plateservicegerecht.

Lees meer

Dagje uit met Pinksteren

19 en 20 mei 2024 is het weer zover, Pinksteren! Ga erop uit met je gezin, familie of vrienden en geniet bij Hof van Eckberge van een onbezorgd dagje uit voor jong en oud! Mensen trekken er tijdens Pinksteren graag op uit om te genieten van het mooie weer of om lekker een terrasje te pakken, te fietsen of te gaan wandelen. Op ons zonnige terras is het goed vertoeven, terwijl de kinderen zich flink kunnen uitleven in onze speeltuinen!


Activiteiten voor het hele gezin bij Hof van Eckberge

Bij Hof van Eckberge valt er voor jong en oud ontzettend veel te beleven. Onze dierentuin mag je absoluut niet missen, hier ontdek je bijzondere diersoorten en leer je meer over de natuur en haar bewoners. Maar wij bieden nog veel meer dan alleen de dierentuin.

In ons park vind je een uitgebreide binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Terwijl de kids aan het spelen zijn, kun jij heerlijk genieten van een hapje of drankje in ons self-service restaurant of op ons gezellige terras met comfortabele loungebanken.

En er is nog meer! Bij Hof van Eckberge hebben wij ook een aantal activiteiten die perfect zijn voor een actiever Pinksterweekend. Zo kun je bij ons een potje bowlen reserveren. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud, waarbij je gezellig met elkaar kunt strijden om de hoogste score. Wil je nog meer actie? Dan is lasergamen in onze gethematiseerde lasergamejungle misschien wel iets voor jou en je familie! Ook is Adventuregolf mogelijk als onderdeel voor je dagje uit bij Hof van Eckberge. Gezellig samen een balletje slaan!

Let op: Het lasergamen is de hele dag beschikbaar in combinatie met onze tickets. Als je wilt bowlen, is het wel verstandig om vooraf een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen.

Reserveer via onderstaande knoppen!

Bowlingbaan boeken 1e Pinksterdag Bowlingbaan boeken 2e Pinksterdag

All inclusive buffet tijdens Pinksteren

Op 1e Pinksterdag serveren we verschillende all-inclusive buffetten. Kom bijvoorbeeld genieten van een smakelijke Pinksterbrunch of schuif 's avonds aan bij ons Pinksterbuffet (Bekijk hier de exacte inhoud). Bekijk hieronder de prijzen en reserveer gemakkelijk online.

Entree tot het park is gedurende de brunch inbegrepen, en bij een all-inclusive dinerarrangement kun je zelfs de héle dag bij ons terecht. Wil je aansluitend aan de brunch nog bij ons verblijven, dan is dat uiteraard mogelijk op basis van de geldende ticketprijzen

Prijzen 1e Pinksterdag 2024

Brunch: Diner 5 uur: Diner 4 uur: Diner 3 uur: Diner 2 uur:
Volwassenen (12+): € 26,90 € 52,90 € 46,90 € 40,90 € 33,90
Kids 8 t/m 11 jaar: € 19,50 € 33,50 € 29,50 € 25,50 € 21,50
Kids 90cm t/m 7 jaar: € 16,50 € 20,90 € 19,90 € 18,90 € 17,90
Kids <90cm: GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Reserveren Reserveren Reserveren Reserveren Reserveren
Scroll naar rechts >>

All-inclusive barbecue tijdens Pinksteren

Op beide Pinksterdagen kun je bij ons terecht voor een smakelijk barbecuebuffet. Selecteer een grillmaster en geniet van de lekkerste grillgerechten, inclusief salades, sauzen en garnituren. We hebben een beperkte beschikbaarheid op ons terras, dus zorg dat je op tijd reserveert. Bekijk hieronder de prijzen en boek jouw all-inclusive barbecue gemakkelijk online! De barbecue arrangementen zijn te reserveren vanaf 15 volwassenen.

Prijzen BBQ Pinksteren

Diner 5 uur: Diner 4 uur: Diner 3 uur: Diner 2 uur:
Volwassenen (12+): € 52,90 € 46,90 € 40,90 € 33,90
Kids 8 t/m 11 jaar: € 33,50 € 29,50 € 25,50 € 21,50
Kids 90cm t/m 7 jaar: € 20,90 € 19,90 € 18,90 € 17,90
Kids <90cm: GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
Reserveren Reserveren Reserveren Reserveren
Scroll naar rechts >>Vraag & antwoord

Wat is er te doen tijdens Pinksteren bij Hof van Eckberge?

Bij Hof van Eckberge valt er voor jong en oud ontzettend veel te beleven. In ons park vind je een uitgebreide binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Om je Pinksterweekend nog actiever te maken kun je bij Hof van Eckberge ook bowlen, lasergamen of een balletje slaan op onze Adventuregolf banen. Op 1e Pinksterdag serveren we verschillende all-inclusive buffetten en op beide Pinksterdagen kun je bij ons terecht voor een smakelijk barbecuebuffet.

Is het tijdens Pinksteren nodig om vooraf tickets te reserveren?

Gasten met online gekochte tickets hebben voorrang op gasten zonder tickets. Je kunt daarom het beste je tickets vooraf online reserveren via onze ticketwebshop.

Wat kost een all-inclusive arangement tijdens Pinksteren?

Een all-inclusive arangement is in verschillende prijscategoriën te boeken. Klik hier voor een overzicht van de tarieven.