Fijne Paasdagen!
BOEK NU!

Paasarrangementen en activiteiten voor 1e en 2e paasdag

Wat zijn de leukste activiteiten voor tweede paasdag? Hoe vier jij de lente samen met jouw gezin tijdens deze extra vrije dagen? En hoe regel jij het het meest succesvolle uitje met Pasen? Bij Hof van Eckberge vieren we Pasen als geen ander!

Loop tijdens Pasen Hof van Eckberge binnen via de rode loper en geniet van onze smakelijke paasarrengementen!

Let op: tijdens de paasdagen is ons park alleen geopend voor bezoekers met reservering voor een paasbrunch of paasdiner.

Reserveer jouw tafel!

Reserveer direct

Om iedereen optimaal te kunnen laten genieten hanteren we een beperkte beschikbaarheid. Reserveer snel om zeker te zijn van een tafel!

Nu reserveren

Informatie Pasen 2024

Benieuwd naar ons concept? Bekijk hier alle informatie over ons buffet, de inbegrepen dranken én de mogelijkheden voor een aanvullende activiteit!

Meer informatie

Prijzen Pasen 2024

Genieten van een brunch of buffet is al mogelijk vanaf €37,90 p.p. (volw.). Bekijk hier alle starttijden en bijbehorende tarieven.

Bekijk prijzen

Geniet met één van de paasarrangementen!

Kom jij op 20 of 21 april genieten van onze luxe paasarrangementen? Dan staat je een heus feest te wachten. Het restaurant is in paassferen uitgedost, de rode loper wordt uitgerold en zelfs de paashaas is uitgenodigd! Als kers op de taart kun je kiezen uit twee verschillende paasarrangementen:

De paasbrunch

Inbegrepen bij onze Paasbrunch:

  • Paasdag en tijdvak naar keuze
  • 2,5 uur durende luxe Paasbrunch
  • 2,5 uur lang onbeperkt dranken
  • Meet & greet met de Paashaas

Bekijk hier de exacte inhoud van de brunch en de inbegrepen dranken.

Het paasdiner

Inbegrepen bij ons Paasdiner:

  • Paasdag en tijdvak naar keuze
  • 3 uur durend luxe Paasdiner
  • 3 uur lang onbeperkt dranken
  • Meet & greet met de Paashaas

Bekijk hier de exacte inhoud van het buffet en de inbegrepen dranken.

Plan jouw dagje weg met Pasen

Kies jouw starttijd, reserveer een tafel en kom (maximaal) een kwartier voor jouw tijdsblok naar ons restaurant. Eenmaal naar je tafel geleid kan de pret beginnen! Ontdek hieronder de tijdvakken, prijzen en actuele beschikbaarheid.


Prijzen Pasen

Paasbrunch 2,5-uurs:
- 11:30 uur
- 11:45 uur
- 12:00 uur
Paasdiner 3-uurs:
- 15:30 uur
- 15:45 uur
- 16:00 uur
Volwassenen (12+): € 37,90 € 42,90
Kids 8 t/m 11 jaar: € 22,90 € 26,90
Kids 90cm t/m 7 jaar: € 18,90 € 19,90
Kids <90cm: GRATIS GRATIS
Reserveren Reserveren
Scroll naar rechts >>

Actuele beschikbaarheid

Klik op onderstaande knop om de meest actuele beschikbaarheid per Paasdag en starttijd te bekijken!

Bekijk beschikbaarheid


Kan ik bij Hof van Eckberge alleen brunchen of dineren tijdens Pasen?

Eten is gezellig, maar jouw Pasen is natuurlijk niet compleet zonder een leuke activiteit! Kies jij voor bowlen, lasergamen of adventuregolf met je vrienden of familie?

Let op: kom je eerder of blijf je langer bij Hof van Eckberge voor een activiteit, dan rekenen wij altijd het verlengingstarief van € 5,- per persoon per uur inclusief onbeperkt dranken.

Bowlen als paasdag activiteit

Ga voorafgaand of aansluitend aan je Paasdiner bowlen! Laat bij je Paasreservering weten hoe laat en op hoeveel banen je wenst te bowlen en we voegen dit toe aan je reservering.


Prijzen Bowlen - Pasen

Per baan, per 25 minuten: €12,50
Per baan, per 55 minuten: €25,-

Kom je eerder of blijf je langer om te bowlen, dan geldt per persoon het verlengingstarief van het arrangement à €5,- p.p. per uur (inclusief onbeperkt dranken.

Bowlen is uitsluitend mogelijk in combinatie met een Paasarrangement.

Lasergamen met Pasen

Liever een potje lasergamen? Regel jouw tickets bij de kassa (€4,00 per persoon per spel van 6 minuten). Dit hoef je niet vooraf te reserveren.

Vier Pasen met een potje adventuregolf

Beleef onze gloednieuwe Adventuregolf met 18 uitdagende holes, volledig gethematiseerd naar een Zuid Amerikaanse vakantiebestemming! Je voegt het gewenste aantal spelers gemakkelijk toe aan je Paasreservering, zodat je voorafgaand óf aansluitend aan je arrangement een sportief potje minigolf kunt spelen! De kosten bedragen €5,- per persoon (speelduur +/- 1 uur).


Eerder komen of langer blijven?

Indien je aansluitend aan de brunch langer wenst te verblijven óf voorafgaand aan het diner eerder wenst te arriveren, dan kun je aan de hand van beschikbaarheid plaatsnemen op de verdieping of op het terras. Het verlengen van het arrangement kost € 1,25 per persoon per 15 minuten. Dit is inclusief entree en dranken.

Je neemt aansluitend of voorafgaand plaats aan een andere tafel dan tijdens de brunch/het diner. Bij vertrek reken je de totale verblijfsduur van het gehele gezelschap af bij de receptie.

Voorbeeld: je blijft met 8 personen aansluitend aan de brunch nog 1,5 uur spelen, dan reken je 8 x € 7,50 p.p. (6 x € 1,25) = € 60,- extra af.

Reserveer direct jouw uitje voor 1e of 2e paasdag

Als je er zeker van wilt zijn dat je een plaats in ons restaurant hebt tijdens de drukke Paasdagen, dan kun je via onderstaande knop snel reserveren. Het belooft een prachtige pasen te worden, dus waar wacht je nog op? Trommel jouw vrienden en familie op en reserveer een tafel! Heb je een vraag? Bel ons gerust!

Boek online een Paasarrangement Bel direct

Vraag & antwoord

Wat houdt een Paasarrangement bij Hof van Eckberge in?

Op 20 en 21 april serveren we een uitgebreide Paasbrunch óf een Paasdiner inclusief dranken. De arrangement hebben een tijdsduur vanaf 2,5 uur en gedurende die tijd mag je onbeperkt genieten van allerlei gerechten, desserts en dranken. Bekijk hier de inhoud van het buffet en verdere informatie over onze Paasarrangementen.

Kun je het park ook los bezoeken zonder Paasarrangement?

Op 20 en 21 april is het uitsluitend mogelijk om te reserveren voor onze Paasarrangementen. Het is wél mogelijk om binnen onze openingstijden eerder te komen of langer te blijven! Dit kan uitsluitend in combinatie met een verlengingstarief van € 1,25 per kwartier. Je rekent altijd de verlenging af voor het gehele gezelschap.

Wat kost een Paasdiner bij Hof van Eckberge?

We hanteren verschillende tijdvakken. Je kunt al genieten van een 3-uur durend Paasdiner vanaf €42,90 p.p. (volw.). Klik hier voor een overzicht van de tarieven.