• Menukaart | Broodje burger met frites

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. In ons buitenterrein is een verkooppuntje TO GO geopend. Warme en koude dranken, gebak, snoep en versnaperingen kunt u meenemen het terrein in en mogen dus niet binnen genuttigd worden. LET OP: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Genieten van een heerlijke lunch of diner met uw gezin, vrienden of familie? Hof van Eckberge in Eibergen maakt lunchen en dineren met kinderen en familie een bijzondere ervaring. Kies in ons restaurant uit gerechten van onze lunchkaart of bestel een plateservicegerecht. Bij een evenement als een groepsuitje, verjaardag of buurtfeest verzorgen wij graag een lunch op maat voor u.

Uitgebreid lunchen bij Hof van Eckberge

Tijdens een dagje uit geniet u van een heerlijke lunch. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke tomaat-basilicumsoep, een broodje carpaccio, een uitsmijter of een chef's salad. Bij mooi weer kunt u terecht op het gezellige, (deels) overdekte en rookvrije terras met buitenbar. Bij minder weer neemt u plaats in ons restaurant binnen. Bekijk dan alvast onze menukaart voor een voorproefje van onze smakelijke mogelijkheden. Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen, bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij of vegetarisch? Geef dit door aan onze keuken, wij houden hier graag rekening mee. Onze lunchgerechten worden geserveerd tot 16.00 uur.

Tip: Bij Hof van Eckberge is het ook mogelijk om zakelijk te lunchen en brunchen. Verras uw zakelijke relaties met culinaire creaties uit ons restaurant en maak van uw zakelijk samenzijn een groot succes.

Dineren bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge biedt heerlijke plateservice gerechten bereid door onze eigen culinaire brigade. Onze plateservice wordt geserveerd met frites en salade. Schuif aan in ons sfeervolle restaurant of geniet bij mooi weer op ons terras van een heerlijk diner.

Geniet bijvoorbeeld van rundercarpaccio, gebakken zalm of biefstuk. Neem alvast een kijkje op onze menukaart.

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen of bijvoorbeeld een lactosevrij dieet of notenallergie? Geef dit dan tijdig aan ons door, wij houden hier graag rekening mee

Dineren met kinderen

Na een middagje heerlijk spelen hebben de kinderen vast trek gekregen. Voor de kids t/m 12 jaar hebben wij een speciale kindergerechten zoals frites, diverse snacks en pannenkoeken. Ons kidsmenu is ook altijd een grote favoriet!

Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.

Het strandpaviljoen voor besloten feesten

Vier uw familiefeest, kinderfeestje of schoolreisje in ons unieke strandpaviljoen inclusief lunch. Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld, terras en barbecue gelegenheid waar u helemaal kunt kan gaan. Boek het strandpaviljoen voor een onvergetelijke dag.

Reserveren voor lunch of diner

Geniet ook van een heerlijke lunch of diner bij Hof van Eckberge. Neem voor reserveringen, boekingen of vragen contact op met één van onze medewerkers.Handig om te weten: reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 10 volwassenen of indien er sprake is van allergieën.