Luxe genieten!

Kom uitgebreid genieten van onze all-inclusive arrangementen!


Onze all-inclusive arrangementen zijn uitermate geschikt voor jouw dagje uit in ons park! Je geniet - samen met je gezin óf vrienden - onbeperkt van verschillende gerechten én dranken, luxer kan het niet! Entree tot ons park is bij deze arrangementen altijd inbegrepen. Zo geniet je van lekker eten en drinken, maar kun je ook gebruik maken van alle andere faciliteiten! De arrangementen zijn uiteraard ook een perfecte invulling voor je familiedag, bedrijfsuitje, buurtfeest óf verjaardag!

Kies hieronder voor de gewenste variant om de prijzen te bekijken:

All-inclusive Brunch

Geniet op zondag van een uitgebreid brunchbuffet met brood- en belegsoorten, koude en warme gerechten, desserts én dranken!

Meer informatie

All-inclusive Diner

Voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, dranken, eigenlijk is álles inbegrepen bij dit luxe arrangement! Neem plaats en geniet van een uitgebreid dinerbuffet.

Meer informatie

All-inclusive Barbecue

Selecteer een grill-master in het gezelschap en alleen de geuren van het vlees op de grill geven je al een zomergevoel. Dranken zijn uiteraard inbegrepen!

Meer informatie

Altijd inbegrepen bij onze all-in arrangementen:

Bij onze dagvullende all-inclusive arrangementen profiteer je van aangename voordelen. Zo is het volgende altijd inbegrepen:

  • Entree tot het park
  • Een diner, brunch of barbecue-buffet (afhankelijk van de arrangementskeuze
  • Drankjes
  • Gratis parkeren
  • Een zone/zitplek voor het gezelschap


Boek op tijd!

Ben je met een grote groep en ligt de datum voor de jaarlijkse familiedag of vriendendag al vast? Boek dan op tijd! We kunnen slechts een beperkt aantal grote groepen per dag kwijt. Om zeker te zijn van een zitplek en/of een eigen zone raden we je aan om ver vooruit te boeken. Mocht de familiedag of vriendendag toch verplaatst moeten worden, dan kan dat uiteraard kosteloos! Onze feestlocatie is ook bijzonder geschikt voor een andere leuke festiviteit!

Boek een all-in arrangement

Wij serveren onze All Inclusive brunch en het dinerbuffet onder voorbehoud van het aantal reserveringen. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen wij geen brunch/buffet serveren. Onze receptie informeert u graag hierover.