Eet smakelijk!

Welkom in ons parkrestaurant!


Na je bezoek aan de dierentuin en het belevingspark heb je ongetwijfeld trek gekregen. Een goed moment om een mooie plek uit te zoeken op ons (deels overdekte) terras, of in ons comfortabele restaurant. Met zicht op de kinderen geniet je van een kopje koffie, gebakje, uitgebreide lunch of een luxe diner in de vorm van een plateservicegerecht of een volwaardig buffet!

Bekijk de mogelijkheden door een keuze te maken uit onderstaande onderwerpen. Wil je meer informatie over ons parkrestaurant, klik dan hier.

Menukaart

Ontdek de gerechten op onze menukaart. Lunch, plateservice, pannenkoeken, kindergerechten en andere lekkernijen!

Bekijk de menukaart

All-inclusive

Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs? Bekijk onze all-inclusive arrangementen voor gezinnen en groepen. Entree tot het park is inbegrepen!

Bekijk arrangementen

Tickets

Bezoek je ons met een all-inclusive arrangement, dan is de parkentree inbegrepen. Kom je voor een dagje uit zónder all-in concept? Dan boek je hier je losse parktickets!

Ticketwebshop

Onze werkwijze

In ons selfservice parkrestaurant kun je genieten van de lekkerste dranken en gerechten. Van luxe koffiesoorten tot Slimpie ranja, van complete lunchgerechten tot frites met snacks. Je bestelt je versnaperingen in onze selfservice-lijn, waar dranken, gebak, snoep, chips en gezonde snacks staan uitgestald. Alle gerechten bereiden we echter vers! Je ontvangt een pager (een apparaatje dat je mee neemt naar tafel en een alarm geeft wanneer je je gerechten kunt afhalen) en je geniet binnen no-time van jouw bestelling!

Een greep uit ons assortiment:

  • Warme dranken (én echte warme Chocomel)
  • Frisdranken en Slimpie ranja
  • Bieren en wijnen
  • Gebak en snacks
  • Fruit
  • (Kinder)pannenkoeken
  • Lunchgerechten
  • Plateservicegerechten
  • En nog veel meer!


We werken altijd met verse en eerlijke ingrediënten. Onze koks houden tevens graag rekening met een dieet of allergie. Laat ons bij het bestellen weten waar me op moeten letten en je kunt onbezorgd genieten van een lunch, diner of snack.

Let op: het meenemen van eigen etens- en drinkwaren is in ons park en ons restaurant niet toegestaan. Babyvoeding is hierop een uitzondering.

Bezoek ons restaurant met een groep

Voor groepen hebben we speciale groepsarrangementen opgesteld. Zo ben je verzekerd van een gezellige plek om samen te dineren en geniet je bijvoorbeeld van een uitgebreid buffet of een barbecue. Dranken zijn bij deze arrangementen onbeperkt inbegrepen, zodat je verzekerd bent van een vaste prijs!

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekte en rookvrije terras. Alle gerechten kun je bij mooi weer uiteraard ook buiten nuttigen en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten.

Feestelijke activiteiten

In ons restaurant kun je ook perfect terecht voor feestelijke gelegenheden zoals de verjaardag van één van de gezins- of familieleden, de jaarlijkse vriendendag of het personeelsuitje. Je geniet de hele dag van een hapje en een drankje en aan het einde van de middag of aan het begin van de avond steken wij de barbecue aan! Uiteraard kun je ook gaan genieten van ons dinerbuffet.


Wens je een op maat gemaakt arrangement voor bijvoorbeeld een feest, bruiloft, bedrijfsfeest of een andere festiviteit? Uiteraard realiseren we graag maatwerk om volledig aan de verwachtingen te voldoen. Neem hiervoor contact met ons op.