Eet smakelijk!

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Melding All inclusive

In verband met de nieuwe beperkende mogelijkheden afgekondigd op 28 september zijn onze All Inclusive arrangementen tot nader orde niet te reserveren. U kunt wel uw (combi-)tickets boeken via onze ticketpagina. Zodra de All Inclusive arrangementen wel weer te reserveren zijn zullen wij deze melding verwijderen.

Het restaurant van Hof van Eckberge biedt volop mogelijkheden én volop keuze uit diverse menukaarten.

Restaurant Hof van Eckberge

Lekker en gezellig uiteten met het hele gezin, vrienden of familie doe je in het self-service restaurant van Hof van Eckberge. In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke All Inclusive brunch arrangementen, diner arrangementen en barbecue arrangementen. Daarnaast serveren wij ook lunchgerechten en plateservice gerechten. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart.

Een veelzijdig restaurant voor jong en oud

In welke samenstelling of aantal personen u ons restaurant ook bezoekt, voor alle gasten hebben wij een passend aanbod. Geniet bijvoorbeeld van diverse lunchgerechten, plateservice en kindergerechten. U kunt hiervoor terecht bij onze self-service bar. Alle producten vindt u in de self-service lijn. Hier staan onder andere frisdranken, gebak, chips en snoep uitgestald. Deze kunt u hier pakken en aan het einde van de self- service lijn afrekenen. Hier bestelt u tevens alle gerechten. U krijgt van ons een pager mee die een signaal afgeeft wanneer u uw gerechten bij ons pick up point kunt afhalen.

Daarnaast hebben wij uitgebreide All Inclusive brunch-, All Inclusive dinerbuffet- of All Inclusive barbecue arrangementen. Liever een compleet verzorgd All Inclusive arrangement of culinair maatwerk? Wij verzorgen het graag voor u!

Heeft u specifieke maaltijd- en/of dieetwensen of bijvoorbeeld een lactosevrij dieet of notenallergie? Geef dit dan tijdig aan ons door, wij houden hier graag rekening mee

Overdekt terras

Geniet bij lekker weer in het zonnetje van een hapje en drankje op het (deels) overdekte en rookvrije terras met buitenbar (ruim 500m²). Alle gerechten kunt u bij mooi weer uiteraard ook buiten nuttigen en het barbecue arrangement is ook erg in trek bij onze gasten.

Feestelijke activiteiten

In ons restaurant kunt u ook perfect terecht voor feestelijke gelegenheden zoals de verjaardag van één van de gezins- of familieleden, de jaarlijkse vriendendag of het personeelsuitje. U geniet de hele dag van een hapje en een drankje en aan het einde van de middag of aan het begin van de avond steken wij de barbecue aan (op basis van reservering vooraf en vanaf 15 volwassenen). Uiteraard kunt u ook gaan genieten van ons dinerbuffet.

Wilt u liever beginnen met een brunch met vele verrassende, zoete en hartige gerechtjes? Ook dat is mogelijk. Reserveer dan voor ons All Inclusive bruncharrangement.

Strandpaviljoen voor uw groep?

Zoekt u voor uw familiedag, vriendengroep of vrijgezellenfeest een bijzondere locatie? Reserveer dan ons strandpaviljoen in ons buitenterrein (€50,- per dag). Het strandpaviljoen beschikt over een eigen beachvolleybalveld en barbecue gelegenheid. Langdurige gezelligheid verzekerd. Bij regen kunt uiteraard op ons overdekte terras of in ons restaurant plaatsnemen.

Reserveren

Wilt u reserveren voor ons restaurant, voor één van onze arrangementen of ons strandpaviljoen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Hof van Eckberge serveert dranken, lekkernijen en gerechten van de menukaart. Klik hier om deze kaart te bekijken.

Bij grote (te verwachten) drukte kan het zijn dat wij vanwege de uitgiftesnelheid en service géén pannenkoeken serveren. Alle andere gerechten van onze menukaart zijn uiteraard wél verkrijgbaar.