7 Nieuwe
diersoorten!

Op avontuur met onderzoeker Paco!

Ga samen met onderzoeker en bioloog Paco op onderzoek uit tussen de meest bijzondere reptielen en insecten! In zijn onderzoeksstation vind je maar liefst 6 unieke terraria met iéder zijn eigen verhaal, diersoort én aankleding. Gekko's, wandelende bladeren, je kijkt je ogen uit!

Bestel online je tickets

Reddingsacties en heldendaden

Paco Gonzalez staat bekend om zijn heldhaftige reddingsacties over de hele wereld. Al sinds 1990 houdt hij zich bezig met het welzijn van beschermde diersoorten en zet hij zich in om de handel in deze dieren tegen te gaan. In en rond zijn onderzoeksstation lees je op speelse wijze álles over zijn avonturen, waarbij je niet alleen leuke weetjes tegenkomt, maar ook polaroidfoto’s, gegevens over de dieren én zijn gereedschap, vervoermiddel en outfit.


7 unieke diersoorten

Ieder terrarium bootst de natuurlijke habitat van een dier na. Zélfs de luchtvochtigheid en de temperatuur komen exact overeen met de voor het dier gewenste omstandigheden. Je staat oog in oog met een gigantische Afrikaanse Stierkikker, ziet - na wat zoekwerk – tientallen Flappentakken hangen, er kronkelt een Koningspython tussen de bamboe en zo zijn er nog 4 bijzondere reptielen te bewonderen. Benieuwd naar alle diersoorten die je kunt tegenkomen? Klik hier en lees er alles over. Je kunt zelfs adoptieouder worden!

Het eerste reptielenhuis van Gelderland!

Met de komst van Paco’s onderzoeksstation openen we het allereerste reptielenhuis van Gelderland! Benieuwd naar het idee, de eerste ontwerpen en de bouw van deze nieuwe toevoeging? Lees en bekijk er alles over in onze blogs. Wil jij het reptielenhuis zelf beleven en van jouw bezoek een uitje maken? Kijk eens tussen onze all-inclusive arrangementen!

Reptielenhuis Bekijk onze dieren
Koningspython
Koningspython
Panterkameleon
Panterkameleon
Madagaskardaggekko
Madagaskardaggekko
Blauwtongskink
Blauwtongskink
Stekelstaartvaraan
Stekelstaartvaraan
Flappentak
Flappentak
Afrikaanse Brulkikker
Afrikaanse Brulkikker
Pijlgifkikker
Pijlgifkikker