• Ezel rijden | Ezel rijden bij Hof van Eckberge

Asno Mundo in het Belevingspark

Nieuw op het buitenterrein van ons Belevingspark met kinderboerderij is 'Asno Mundo', de wereld van de ezel. Asno Mundo bevindt zich op ons 25.000m2 grote buitenterrein tegenover de stekelvarkens en is bij mooi weer geopend op gezette tijden. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen in Asno Mundo onze ezels aaien en knuffelen.

Kom ook de ezels knuffelen, aaien en borstelen

Bij mooi weer is 'Asno Mundo' op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend tussen 14.00-16.00 uur.

Alles hierover kan je lezen op het informatiebord dat geplaatst is bij Asno Mundo. Als Asno Mundo geopend is kan je altijd de ezels knuffelen, aaien en borstelen. Deze activiteiten zijn geheel gratis. Natuurlijk is het wel afhankelijk van het weer en of de ezels zelf ook geknuffeld willen worden!

Ontdek de dieren bij Hof van Eckberge

Naast onze ezels hebben we nog veel meer lieve dieren bij Hof van Eckberge. Ontdek ze in ons Bevelevingspark

Wij willen u erop attenderen dat deelnemen aan bovenstaande activiteiten geheel op eigen risico is en dat Hof van Eckberge niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventueel letsel of schade opgelopen door deelname hieraan.Hof van Eckberge verplicht de deelnemer van het ezeltje rijden gebruik te maken van een goedgekeurde cap en voorziet hierin. Daarnaast willen wij u graag vragen om onze huisregels in acht te nemen. Deze huisregels staan vermeld op het informatiebord bij 'Asno Mundo'.