Ontdek onze dieren!

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m2 groot en ruim aangelegd park. U loopt langs dieren uit onder andere Noord- en Zuid Amerika en Australië.

Bekijk onze dieren

NIEUW: Kinderboerderij!

Sinds 15 juli bevindt zich in onze dierentuin een nieuwe Kinderboerderij! In de Kinderboerderij vind je meerdere nieuwe diersoorten: dwerggeitjes, miniatuurvarkentjes, zijdehoenderen en Ouessantschaapjes! Tijdens openingstijden van de Kinderboerderij mag je zelf met de dieren knuffelen, spelen of gewoon van een afstandje meekijken.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag 13:30 - 16:30 uur
Zaterdag, zondag en vakanties 10:00 - 12:00 uur
Zaterdag, zondag en vakanties 14:00 - 16:30 uur

Adopteer een dier

NIEUW! Hof van Eckberge is sinds april 2020 een officiële dierentuin, de 67e in Nederland! Hierdoor kunnen en willen wij ook nieuwe diersoorten toevoegen en onze dierentuin blijven uitbreiden en verbeteren. Dit doen wij onder andere door samen te werken met Stichting AAP, dieropvangcentra en andere dierentuinen en -parken. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een goede huisvesting voor véél diersoorten. Helaas heeft het Coronavirus ook bij ons een groot financieel gat geslagen.

Mede om die reden hebben wij een symbolisch adoptieprogramma opgezet en is het mogelijk om de dierentuin bij Hof van Eckberge te steunen door een dier te adopteren.

Dierenspeurtochten: op avontuur in de dierentuin

We bieden ook dierenspeurtochten aan door onze dierentuin. Deze zijn beschikbaar voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. De vragen leiden de kinderen door het park. Spelenderwijs vinden ze de verschillende antwoorden op de vragen. Een echte aanrader, ook leuk als onderdeel bij kinderfeestjes en schoolreisjes!

Onze dierverzorgers staan u uiteraard ook graag te woord.

In ons park vindt u tevens informatiepanelen en voederautomaten. Hierop staat informatie over onze dieren en zijn leuke weetjes te vinden.

Toegankelijkheid

De dierentuin is voor iedereen. Daarom zijn alle toegangswegen en paden van het park, het restaurant, het terras en de toiletten rolstoeltoegankelijk. Ouders met baby’s kunnen gebruik maken van een aangepaste ruimte voor verschoning en het geven van borstvoeding.

Openingstijden dierentuin

De dierentuin is tijdens onze openingsdagen geopend tot 17:00 uur. Benieuwd op welke dagen u de dierentuin kunt bezoeken? Kijk op de ticketpagina.

Dierentuin Bekijk al onze dieren alvast
Allemaal
Zoogdieren
Vogels
Reptielen
Vissen
Alpaca's
Alpaca's
Prairiehondjes
Prairiehondjes
Witstaartstekelvarkens
Witstaartstekelvarkens
Wallaby's
Wallaby's
Ezels
Ezels
Wasberen
Wasberen
Dwerggeitjes
Dwerggeitjes
Ouessantschaapjes
Ouessantschaapjes
Göttinger Miniatuurvarkens
Göttinger Miniatuurvarkens
Harlekijnara's
Harlekijnara's
Kalkoenen
Kalkoenen
Carolina-eendjes
Carolina-eendjes
Nandoes
Nandoes
Zijdehoender Krielkip
Zijdehoender Krielkip
Zwarte zwanen
Zwarte zwanen
Rode Baardagamen
Rode Baardagamen
Rood- en Geelwangschildpadden
Rood- en Geelwangschildpadden
Koikarpers
Koikarpers
Bamboehaai
Bamboehaai
Koraalduivels
Koraalduivels
Picasso doktersvis
Picasso doktersvis