LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij onze buitenbar zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m2 groot en ruim aangelegd park.

Onze dieren

U loopt langs dieren uit onder andere Noord- en Zuid Amerika en Australië. Hier vindt u alle informatie over onze bijzondere diersoorten:

NIEUW: Kinderboerderij!

Sinds 15 juli bevindt zich in onze dierentuin een nieuwe Kinderboerderij! In de Kinderboerderij vind je meerdere nieuwe diersoorten: dwerggeitjes, miniatuurvarkentjes, zeidehoenderen en Ouessantschaapjes! Tijdens openingstijden van de Kinderboerderij mag je zelf met de dieren knuffelen, spelen of gewoon van een afstandje meekijken.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag 13:30 - 16:30 uur
Zaterdag, zondag en vakanties 10:00 - 12:00 uur
Zaterdag, zondag en vakanties 14:00 - 16:30 uur

Adopteer een dier

NIEUW! Hof van Eckberge is sinds april 2020 een officiële dierentuin, de 67e in Nederland! Hierdoor kunnen en willen wij ook nieuwe diersoorten toevoegen en onze dierentuin blijven uitbreiden en verbeteren. Dit doen wij onder andere door samen te werken met Stichting AAP, dieropvangcentra en andere dierentuinen en -parken. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een goede huisvesting voor véél diersoorten. Helaas heeft het Coronavirus ook bij ons een groot financieel gat geslagen.

Mede om die reden hebben wij een symbolisch adoptieprogramma opgezet en is het mogelijk om de dierentuin bij Hof van Eckberge te steunen door een dier te adopteren.

Dierenspeurtochten: op avontuur in de dierentuin

We bieden ook dierenspeurtochten aan door onze dierentuin. Deze zijn beschikbaar voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. De vragen leiden de kinderen door het park. Spelenderwijs vinden ze de verschillende antwoorden op de vragen. Een echte aanrader, ook leuk als onderdeel bij kinderfeestjes en schoolreisjes!

Onze dierverzorgers staan u uiteraard ook graag te woord.

In ons park vindt u tevens informatiepanelen en voederautomaten. Hierop staat informatie over onze dieren en zijn leuke weetjes te vinden.

Toegankelijkheid

De dierentuin is voor iedereen. Daarom zijn alle toegangswegen en paden van het park, het restaurant, het terras en de toiletten rolstoeltoegankelijk. Ouders met baby’s kunnen gebruik maken van een aangepaste ruimte voor verschoning en het geven van borstvoeding.

Openingstijden dierentuin

De dierentuin is tijdens onze openingsdagen geopend tot 17:00 uur. Benieuwd op welke dagen u de dierentuin kunt bezoeken? Kijk op de ticketpagina.