Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Dierentuin

Ontdek de dieren in ons park en ga op ECKspeditie! Het belevingspad leidt u door ons 25.000m2 groot en ruim aangelegd park.

Onze dieren

U loopt langs dieren uit onder andere Noord- en Zuid Amerika en Australië. Hier vindt u alle informatie over onze bijzondere diersoorten:

Dierenspeurtochten: op avontuur in de dierentuin

We bieden ook dierenspeurtochten aan door onze dierentuin. Deze zijn beschikbaar voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. De vragen leiden de kinderen door het park. Spelenderwijs vinden ze de verschillende antwoorden op de vragen. Een echte aanrader, ook leuk als onderdeel bij kinderfeestjes en schoolreisjes!

Onze dierverzorgers staan u uiteraard ook graag te woord.

In ons park vindt u tevens informatiepanelen en voederautomaten. Hierop staat informatie over onze dieren en zijn leuke weetjes te vinden.

Toegankelijkheid

De dierentuin is voor iedereen. Daarom zijn alle toegangswegen en paden van het park, het restaurant, het terras en de toiletten rolstoeltoegankelijk. Ouders met baby’s kunnen gebruik maken van een aangepaste ruimte voor verschoning en het geven van borstvoeding.

Openingstijden dierentuin

De dierentuin is tijdens onze openingsdagen geopend tot 17:00 uur. Benieuwd op welke dagen u de dierentuin kunt bezoeken? Kijk op de ticketpagina.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!