U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

In het waterpark van Hof van Ekcberge in Eibergen beleeft u een dagje waterpret voor jong en oud. Wat is er nu lekkerder dan met water spelen op een warme dag? Kom ook afkoelen en genieten van een middagje waterpret bij Hof van Eckberge.

Eindeloze waterpret voor jong en oud

Bij mooi weer is het heerlijk spelen in het waterpark van Hof van Eckberge. In ons waterpark is van alles te beleven voor jong en oud. Zo zijn er een neveltuin, waterpomp en waggelboot in ons waterpark. De waggelboot is geheel gemaakt van hout en heeft een mast en een railing. Staande op het dek is het heerlijk zeerovertje, kapitein of matroos spelen. Met de waterpomp kunnen kinderen zelf water uit de grond pompen. Dit is altijd een groot succes. Wat is er nu leuker dan bewegend dat de kinderen zelf kunnen besturen? Het waterpark bevindt zich te midden van een zandbak, dus de kinderen kunnen ook heerlijk zandkastelen bouwen. Oude kleren, laarzen of zwemkleding aan, en uren lang spelen maar! Kortom, uw kind zal een heerlijk middagje beleven in ons waterpark.

Lekker spelen bij het waterpark

Naast het waterpark is er nog veel meer te beleven bij Hof van Eckberge. Op ons 25.000m2 grote buitenterrein is voor iedereen wel iets leuks te doen. Zo hebben wij ook een grote buitenspeeltuin. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen op de speeltoestellen, van de kabelbaan roetsjen, trampolinespringen en nog veel meer! Slaat het weer om? Dan is er ook binnen van alles te beleven, wij hebben namelijk ook een binnenspeeltuin! Daarnaast kun je binnen lasergamen en bowlen.

Waterpark in de Achterhoek

Het waterpark bevindt zich naast ons terras. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, heeft u zicht op uw kinderen die spelen in het waterpark. Het terras is deels overdekt, dus met mooi kunt u lekker afkoelen in de schaduw. En wanneer het gaat regenen, wordt u niet nat!

Meer weten?

Bent u op zoek naar een leuke plek om te spelen in de Achterhoek? Kom dan het naar Hof van Eckberge, waar uw kinderen lekker kunnen spelen in ons waterpark. Ook tijdens een kinderfeestje is het hier goed vertoeven. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.