Ga de strijd aan!

Prijzen

Kom lasergamen in ons belevingspark en ga de strijd aan tegen je familie en vrienden. Haal jij de hoogste score?

Bekijk prijzen

Reserveer online

Lasergamen na 17:15 uur? Reserveer gemakkelijk online! Wij bevestigen zo snel mogelijk je reservering! Lasergamen vóór 17:00 uur? Klik dan hier!

Reserveer ná 17:15 uur

Combi-deal

Boek een combi-deal van 16:00 tot 19:00 uur op zaterdag en zondag, inclusief: 1x lasergamen (12 minuten), 1 drankje en 1 plateservicegerecht naar keuze voor slechts €25,-!

Boek een combi-deal

Lasergamen in de jungle van Pina Lopa!

In voor avontuur? Kom lasergamen bij Hof van Eckberge, een unieke ervaring! Stap in het vliegtuig van piloot Fritz en vertrek voor een spannende missie naar de jungle van Pina Lopa. Onderweg ontstaan er problemen en een noodlanding lijkt onvermijdelijk...

Denk je eens in: je bevindt je midden in een jungle, vlak nadat je een noodlanding hebt gemaakt met je vliegtuig. Dit zie en ervaar je overal om je heen. Het gebied is onheilspellend en vanaf nu vecht iedereen voor zichzelf. Het doel is om zoveel mogelijk andere spelers te raken. Speel een spectaculair spel lasergame met vrienden, familie, collega's, klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes in het Gelderse Eibergen.

  • Voorshow met geluidseffecten, trilling, geur én rook
  • 400m² grote lasergamejungle
  • Teamplay of solo
  • Tot 14 personen per heat
  • Geschikt vanaf 7 jaar

Ik wil graag lasergamen, moet ik vooraf reserveren?

Wil je lasergamen vóór 17:00 uur, dan is reserveren niet mogelijk. Koop je tickets online en je kunt bij aankomst muntjes kopen voor onze lasergamejungle. De heats duren 6 minuten en worden gedraaid op basis van animo. Ben je met meer dan 8 personen en wil je uitsluitend lasergamen, zonder ons park te bezoeken, neem dan contact met ons op. Wil je lasergamen ná 17:15 uur, reserveer dan online.

Wat kost lasergamen bij Hof van Eckberge?

Je kunt bij ons lasergamen vóór 17:00 uur en ná 17:15 uur. Overdag duren de heats 6 minuten, na 17:15 uur 12 minuten. Klik hier voor de actuele lasergame-prijzen.

Is de lasergamejungle geschikt voor alle leeftijden?

Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar. In de lasergamejungle is het donker en klinken harde geluidseffecten.

PRIJZEN LASERGAME

Tot 17.00 uur: € 4,- p.p. per heat van 6 minuten
Na 17.15 uur: € 8,- p.p. per heat van 12 minuten
Exlusief: Entreeprijs, je vindt deze entreeprijzen hier.
Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk.
Kom je alleen lasergamen én maak je geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. Je betaalt dan alleen de lasergame heats (het betreft een heat van 12 minuten à €8,- per persoon). Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende het verblijf voor hen inbegrepen.

Lasergamen, een meeslepend avontuur

Trek een lasergamevest aan, pak de lasergun en treed binnen in een donkere jungle van ruim 400m² waar het gevaar overal op de loer ligt. Vanaf nu is het ieder voor zichzelf. Of toch niet en span je samen met een vriend? Hoe je het ook aanpakt, zorg ervoor dat je met de lasergun straal zoveel mogelijk tegenstanders raakt, want daar krijg je punten voor. Kom jij straks als held uit de strijd?

De 400m² grote lasergame jungle strekt zich uit over twee verdiepingen. Het biedt de mogelijkheid om met meerdere spelers tegelijk een spelletje lasergame te spelen. Iedere speler krijgt een lasergun en een speciaal vest met sensoren. Tijdens het spel sluip je behoedzaam door de gangen van de lasergame jungle: een doolhof vol licht- en geluidseffecten. De spanning is om te snijden, maar pas op voor je tegenstanders!

Verjaardagsfeestje met lasergame?

Ook voor het jaarlijkse kinderfeestje is lasergamen een gave toevoeging. Verdeel de kinderen in twee teams, geef ze een vliegticket mee en ze gaan samen de strijd aan in de spannende jungle. Na het spelen wordt er een winnaar geselecteerd en nemen de kinderen geweldige herinneringen mee naar huis!

Reserveer een kinderfeestje met lasergame

Lasergamen voor mensen met een beperking

Ook mensen met een beperking kunnen bij Hof van Eckberge meedoen aan lasergamen. De arena is uitgerust met een rolstoel toegankelijk gedeelte en de begane grond van onze lasergame ruimte is rolstoeltoegankelijk. De speciale, veilige plek is aangemaakt om met een beperking mee te kunnen doen aan het spel. Vanuit het eerste ‘rolstoel shootingpoint’ ter wereld, omgeven door muurtjes met verlaagde schietgeulen komt de overwinning nu wel heel dichtbij.

Reserveer online een lasergameheat Reserveer online een combi-deal

Een hapje eten voor of na het lasergamen?

Wil je voor het lasergamen eerst energie op doen, of juist na de strijd je energiereserves aanvullen? Maak dan gebruik van ons luxe buffet en diverse bittergarnituren in het restaurant, dit kan nog gemakkelijker als je van tevoren één van onze all-inclusive arrangementen boekt. Vraag ons bij speciale wensen naar de mogelijkheden.