• Lasergamen | Lasergamen tijdens een dagje uit met kids
  • Lasergamen | Kom lasergamen in de laserquest bij Hof van Eckberge

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Prijzen Lasergame

Tijdens openingstijden € 4,- per heat van 6 minuten (per persoon)
Na 17.15 uur € 8,- per heat van 12 minuten (per persoon)
De prijs van de lasergame is exclusief de geldende entree. De entreeprijzen leest u hier.
Lasergamen is mogelijk vanaf +/- 7 jaar en onze lasergame is rolstoeltoegankelijk.
Komt u alleen lasergamen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de lasergame heats. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Per 29 september is het uitsluitend mogelijk om per huishouden te lasergamen. Schoolreisjes en kinderfeestjes zijn een uitzondering hierop, omdat het hierbij kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar betreft. In het restaurant hebben wij een desinfectiepunt.

In voor avontuur? Kom lasergamen bij Hof van Eckberge, een unieke ervaring! Denk u eens in: u bevindt zich midden in een jungle. Dit ziet en ervaart u overal om u heen. Het gebied is onheilspellend en vanaf nu vecht iedereen voor zichzelf. Het doel van lasergame is om zoveel mogelijk andere spelers te raken. Speel een spectaculair spel lasergame met vrienden, familie, collega's, klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes in het Gelderse Eibergen.

Lasergamen, een meeslepend avontuur

Trek een lasergamevest aan, pak de lasergun en treed binnen in een donkere jungle van ruim 400m² waar het gevaar overal op de loer ligt. Vanaf nu is het ieder voor zichzelf. Of toch niet en spant u samen met een vriend? Hoe u het ook aanpakt, zorg ervoor dat u met de lasergun straal zoveel mogelijk tegenstanders raakt, want daar krijgt u punten voor. Komt u straks als held uit de strijd?

De 400m² grote lasergame jungle strekt zich uit over twee verdiepingen. Het biedt de mogelijkheid om met meerdere spelers tegelijk een spelletje lasergame te spelen. Iedere speler krijgt een lasergun en een speciaal vest met sensoren. Tijdens het spel sluipt u behoedzaam door de gangen van de lasergame jungle: een doolhof vol licht- en geluidseffecten. De spanning is om te snijden, maar pas op voor uw tegenstanders!

Lasergamen voor mensen met een beperking

Ook mensen met een beperking kunnen bij Hof van Eckberge meedoen aan lasergamen. De arena is uitgerust met een rolstoel toegankelijk gedeelte en de begane grond van onze lasergame ruimte is rolstoeltoegankelijk. De speciale, veilige plek is aangemaakt om met een beperking mee te kunnen doen aan het spel. Vanuit het eerste ‘rolstoel shootingpoint’ ter wereld, omgeven door muurtjes met verlaagde schietgeulen komt de overwinning nu wel heel dichtbij.

Een hapje eten voor of na het lasergamen?

Wil je voor lasergamen eerst energie op doen, of juist na de strijd je energiereserves aanvullen? Maak dan gebruik van ons luxe buffet en diverse bittergarnituren in het restaurant. Vraag ons bij speciale wensen naar de mogelijkheden.

Openingstijden en reserveren

Meedoen mag vanaf 7 jaar en wij kunnen u op de dag zelf aangeven hoeveel vesten er beschikbaar zijn. Voor deelname overdag is reserveren niet mogelijk. Muntjes voor deelname zijn verkrijgbaar bij de receptie en bar. Met een lasergame starten kan meerdere keren per uur. Op de deur van de lasergame ingang staat de eerstvolgende begintijd aangegeven. Na 17.15 uur is het tevens mogelijk om 12 minuten te lasergamen voor €8,- per persoon, per heat. Komt u met een groep van 10 personen of meer dan kunt u desgewenst voorafgaand hieraan contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.