• Buitenspeeltuin | Spelen in de buitenspeeltuin bij Hof van Eckberge

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. In ons buitenterrein is een verkooppuntje TO GO geopend. Warme en koude dranken, gebak, snoep en versnaperingen kunt u meenemen het terrein in en mogen dus niet binnen genuttigd worden. LET OP: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Beleef een gezellige, ontspannen dag voor jong en oud in onze buitenspeeltuin. Met meer dan 25.000m² aan buitenterrein is er bij Hof van Eckberge in Eibergen altijd wat te doen.

Veilig buiten spelen voor peuters en kleuters

Bij Hof van Eckberge spelen de allerkleinsten veilig buiten in een speciaal afgeschermde zone van de buitenspeeltuin. Ga lekker zitten in het restaurant of op het terras, want ook vanaf daar zijn de avonturen van uw kleine apen goed te volgen.

Buiten spelen voor oudere kinderen

Grote kinderen leven zich uit op diverse houten speeltoestellen, een zand- en waterpark, een kabelbaan, air-trampoline, doolhof en gigantisch klautergrid. Slaat het weer om? Dan spelen ze gewoon heerlijk verder in de binnenspeeltuin.

Doolhof Hof van Eckberge

Raakt u reddeloos verloren in ons doolhof van hoge wilgentakken of lukt het u en de (klein)kinderen wel de uitgang te vinden? Kom spelen in het doolhof van Hof van Eckberge.

Lekker eten en drinken in het speeltuinrestaurant

Kom even bij van de avonturen of drukte van alledag in ons restaurant met aangrenzend terras en kies uit diverse bittergarnituren, snacks en dranken. Is het al laat en heeft u geen zin meer om te koken, dan kunt u op zaterdag of zondag met het hele gezin aanschuiven bij ons luxe buffet of restaurant.

Toegankelijk voor mensen met een beperking

Bij Hof van Eckberge is iedereen welkom. Daarom zijn alle paden in de buitenspeeltuin, door de aangrenzende kinderboerderij, het restaurant en het terras, half verhard en goed toegankelijk met een rolstoel.