• Bowlen | Bowlen tijdens een dagje uit met kids
  • Bowlen | Kom bowlen op de bowlingbaan bij Hof van Eckberge

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Prijzen Bowlen

€22,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs is inclusief hygiënische sokken voor alle deelnemers
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Bowlen met gezellige muziek en LED verlichting

Een gegarandeerd succes voor een feestje of activiteit is bowlen. Bij onze bowlingbanen hebben wij led verlichting, gezellige muziek én onze bowlingcomputer houdt uw scores bij! Zo wordt bowlen een waar spektakel en het bowlen is geschikt voor jong en oud en voor diverse gezelschappen.

Bowlen voor jong en oud

Bowlen is ontzettend leuk voor een kinderfeestje, sportvereniging, buurtvereniging, familiedag en voor een bedrijfsuitje. Door onze comfortabele zitbanken met veel kussens in grote zithoeken wordt de gezellige sfeer bevorderd en krijgt het feestje bij Hof van Eckberge nog meer de ‘Nuovo Mundo’ sfeer.

Bowlen en een hapje eten

Maak uw dag of avondje uit compleet met een hapje eten voor of na het bowlen. Een avondje uit maar nog geen honger? Bestelt u gerust uw diner en ga voor het eten nog een uurtje bowlen. Net één keer teveel langs het buffet gelopen? Kom weer op gang met een partijtje bowlen na het eten. Tijdens het bowlen kunt u uiteraard ook genieten van een hapje en een drankje, welke verkrijgbaar zijn bij onze selfservice.

Bowlen bij Hof van Eckberge

Bij Hof van Eckberge kunt u het hele jaar door terecht voor bowlen. Onze actuele openingsdagen en -tijden vindt u hier. Om zeker te zijn van een baan voor het bowlen raden wij u aan om op tijd te reserveren. Er kunnen maximaal 8 personen per baan tegelijk bowlen.

Door onze hulpmiddelen zoals een ballenrek, bumpers, aangepaste bal en de mogelijkheid voor rolstoelers om óók de baan op te kunnen is het bowlen ook geschikt voor mensen met een beperking.