Gooi een strike!

Hof van Eckberge beschikt over uitstekende faciliteiten om te bowlen met een beperking. Onze gehele bowlingbaan is zo ingericht, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Zo hebben we de bowlingbanen gelijkvloers aan laten leggen en is deze daardoor rolstoeltoegankelijk.

Prijzen Bowlen

Per baan, per 25 minuten: €11,-
Per baan, per 55 minuten: €22,-
Inclusief: Hygiënische sokjes
Exclusief: Entreeprijs, je vindt deze entreeprijzen hier.
Kom je alleen bowlen én maak je geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. Je betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende het verblijf voor hen inbegrepen.

Genieten van bowlen met het gehele gezelschap

Doordat onze bowlingbanen voor iedereen toegankelijk zijn, is het voor iedereen mogelijk om te genieten van het bowlen. Voor iedereen die dat wenst zijn er aan de zijkanten van de banen zogenaamde bumpers die omhoog kunnen, zodat je altijd een aantal pins omgooit. Daarnaast hebben we hulpmiddelen. Mocht je niet door je knieën kunnen gaan of kunnen bukken, dan kun je met deze hulpmiddelen toch zelf de bowlingbal gooien. Dit is zelfs mogelijk voor mensen die in een rolstoel zitten. De bowlingrekken zijn zo ontwikkeld dat ze over een de benen van een rolstoelgebruiker geschoven kunnen worden.

Geniet met het gehele gezelschap, allemaal van een middag of avondje bowlen. Een beperking hoeft het bowlplezier niet te bederven.

Meer weten over bowlen met een beperking?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden om te bowlen met een beperking? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij bieden.

Reserveer online een bowlingbaan Bel direct