• Bowlen | Bowlen tijdens een dagje uit met kids
  • Bowlen | Kom bowlen op de bowlingbaan bij Hof van Eckberge

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij ons TO GO punt zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Prijzen Bowlen

€22,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs is inclusief hygiënische sokken voor alle deelnemers
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Hof van Eckberge beschikt over uitstekende faciliteiten om te bowlen met een beperking. Onze gehele bowlingbaan is zo ingericht, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Zo hebben we de bowlingbanen gelijkvloers aan laten leggen en is deze rolstoeltoegankelijk.

Genieten van bowlen met het gehele gezelschap

Doordat onze bowlingbanen voor iedereen toegankelijk zijn, is het voor iedereen mogelijk om te genieten van het bowlen. Voor iedereen die dat wenst zijn er aan de zijkanten van de banen zogenaamde bumpers die omhoog kunnen, zodat u altijd een aantal pins omgooit. Daarnaast hebben we hulpmiddelen. Mocht u niet door uw knieën kunnen gaan of kunnen bukken, dan kunt u met deze hulpmiddelen toch zelf uw bowlingbal gooien. Dit is zelfs mogelijk voor mensen die in een rolstoel zitten.

Geniet met het gehele gezelschap, allemaal van een middag of avondje bowlen. Een beperking hoeft uw bowlplezier niet te bederven.

Meer weten over bowlen met een beperking?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om te bowlen met een beperking? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die wij bieden.