• Bowlen | Bowlen tijdens een dagje uit met kids
  • Bowlen | Kom bowlen op de bowlingbaan bij Hof van Eckberge

U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Prijzen Bowlen

€22,- per baan, per 55 minuten
De huurprijs is inclusief hygiënische sokken voor alle deelnemers
De huurprijs van de bowling is exclusief de geldende entree. U vindt deze entreeprijzen hier.
Komt u alleen bowlen én maakt u geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. U betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende uw verblijf voor hen inbegrepen.

Hof van Eckberge in Eibergen geeft bowlen in Gelderland een heel nieuwe dimensie. Verpulver op een van onze vier* trendy witte bowlingbanen de highscores van uw ouders, opa, oma, je broers, zussen en geniet tegelijkertijd van lekkere hapjes en drankjes.

*Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn op dit moment de banen 1, 3 en 4 geopend. Baan 2 is tot nader order gesloten. Per 29 september is het uitsluitend mogelijk om per huishouden een bowlingbaan te reserveren. Schoolreisjes en kinderfeestjes zijn een uitzondering hierop, omdat het hierbij kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar betreft. In het restaurant hebben wij een desinfectiepunt.

Bowlen, een sportief uitje voor elke gelegenheid

Kom een middag, avond of hele dag bowlen bij Hof van Eckberge. Uw kinderfeestje, schoolreisje of familiedag is dan bij voorbaat al geslaagd. Neem een paar gemakkelijke bowlingschoenen uit onze kast en wij typen de namen van alle teamgenoten in de bowlingcomputer en start de strijd.

Geheel verzorgd bowlen

Bekijk vanuit comfortabele banken naar de prestaties van de teamgenoten. Een pen en papier meenemen om uw score bij te houden is niet nodig. Het digitale scorebord houdt alle prestaties automatisch en real-time bij. U kunt bij onze self service bar terecht voor diverse hapjes en drankjes. Heeft u meer trek? Maak dan op zaterdag of zondag gebruik van een uitgebreid buffet of neem plaats in het restaurant voor een heerlijk diner.

Bowlen met beperking

Hof van Eckberge beschikt over uitstekende faciliteiten om te bowlen met een beperking. Onze gehele bowlingbaan is zo ingericht, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Zo hebben we de bowlingbanen gelijkvloers aan laten leggen en is deze rolstoeltoegankelijk. Bekijk hier alle informatie over bowlen met een beperking.

Bowlen met muziek

Bij onze bowlingbanen kunt u gezellig samenzijn met op de achtergrond een muziekje. De banen zijn tevens verlicht met LED verlichting welke zorgt voor een gezellige en informele sfeer.

Reserveren uw bowlingbaan nu!

Wees zeker van een baan en maak een reservering. Kom dan 15 minuten eerder om alvast bowlingschoenen te passen en de namen van de teamleden in te laten voeren op de bowlingcomputer. Zo haalt u het meeste uit uw bowlingtijd.