Gooi een strike!

Prijzen

Kom bowlen in ons belevingspark en ga de strijd aan met je familie en vrienden. Gooi jij de eerste strike?

Bekijk prijzen

Reserveer online

Direct reserveren? Dat kan gemakkelijk online! Wij bevestigen zo snel mogelijk je reservering!

Reserveer direct

Bel ons direct

Wil je vandaag bowlen? Neem contact met ons op voor de meest actuele beschikbaarheid!

Bel direct

Bowlen bij Hof van Eckberge

Kom bowlen op onze moderne witte bowlingbanen in Eibergen (Gelderland). Ga de strijd aan met je vrienden en/of familie en realiseer de hoogste highscore met strikes en spares, of stel je imago veilig door gebruik te maken van onze automatische bumpers. Deze 'hekjes' zorgen ervoor dat de bal netjes op de baan blijft en je altijd bij de kegels uitkomt. Perfect voor jonge kinderen (en volwassenen die liever niet verliezen...).

Prijzen Bowlen

Per baan, per 25 minuten: €12,-
Per baan, per 55 minuten: €24,-
Exclusief: Entreeprijs, je vindt deze entreeprijzen hier.
Kom je alleen bowlen én maak je geen gebruik van onze overige faciliteiten, dan hanteren wij voor volwassenen geen entreekosten. Je betaalt dan alleen de huur van de bowlingbaan. Kinderen t/m 12 jaar dienen áltijd de entreekosten te voldoen. Gebruik van onze speelfaciliteiten is gedurende het verblijf voor hen inbegrepen.

*Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn op dit moment de banen 1, 3 en 4 geopend. Baan 2 is tot nader order gesloten. Per 5 juni 2021 is het uitsluitend mogelijk om per huishouden een bowlingbaan te reserveren óf met maximaal 4 volwassenen die niet tot één huishouden behoren. Schoolreisjes en kinderfeestjes zijn een uitzondering hierop, omdat het hierbij kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar betreft. In het restaurant hebben wij een desinfectiepunt.

Geheel verzorgd bowlen

Bekijk vanuit comfortabele banken naar de prestaties van de teamgenoten. Een pen en papier meenemen om de scores bij te houden is niet nodig. Het digitale scorebord houdt alle prestaties automatisch en real-time bij. Je kunt bij onze selfservice bar terecht voor diverse hapjes en drankjes. Heb je meer trek? Maak dan op zaterdag of zondag gebruik van een uitgebreid buffet of neem plaats in het restaurant voor een heerlijk diner.

Bowlen met een beperking

Hof van Eckberge beschikt over uitstekende faciliteiten om te bowlen met een beperking. Onze gehele bowlingbaan is zo ingericht, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen met een beperking, oudere mensen of mensen in een rolstoel. Zo hebben we de bowlingbanen gelijkvloers aan laten leggen en is deze rolstoeltoegankelijk. Bekijk hier alle informatie over bowlen met een beperking.

Reserveer online een bowlingbaan Bel direct