U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Wat voor weer het ook is, kom spelen in onze weerbestendige binnenspeeltuin. Voor een avontuurlijke dag weg met de kids hoeft u het land niet uit. Avontuurlijk spelen in de binnenspeeltuin doet u gewoon in Eibergen. Het ideale dagje uit voor schoolreisjes, kinderfeestjes of je gezin. Bij Hof van Eckberge vindt u gegarandeerd speelplezier voor kleine en grote kinderen.

Heerlijk ravotten voor grote kinderen in de binnenspeeltuin

Kom naar onze binnenspeeltuin jungle en laat de kinderen zich helemaal uitleven. Durven uw (klein)kinderen in een klimtoren te klauteren van drie verdiepingen hoog? Of springen ze liever salto’s op trampolines ver boven de grond? In onze weerbestendige binnenspeeltuin kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles. Laat ze zich in de bergen wanen door te gaan rodelen op de rodelbaan. Of glijden ze in een noodvaart van de free-fall glijbaan of maken de kinderen een spannende rit met de kabelbaan. Onze klim- en speelstructuren binnen zijn geschikt voor kinderen tot maximaal 12 jaar oud.

Tip: Is het mooi weer? Ontdek ook de buitenspeeltuin en de dierentuin met kinderboerderij.

Spelen in de binnenspeeltuin voor de allerkleinsten

Bij Hof van Eckberge maken we spelen in de speeltuin leuk voor iedereen. Dus ook voor u en uw kleintje. Maak samen zandkastelen, glij van diverse familieglijbanen, houd balans op wiebelkussens of bouw een fort met grote legoblokken. Voor de allerkleinsten t/m 4 jaar is er een speciale indoor speeltuin aanwezig.

Hof van Eckberge vindt veilig spelen belangrijk

Onze binnenspeeltuin en speeltoestellen zijn uitgerust met een omheining, softplay-elementen en vangnetten. Wilt u zelf even uitrusten en toch uw kindje in de gaten houden? Kom dan even bij en geniet van onze hapjes en dranken in ons restaurant. Vanuit hier heeft u ruim zicht op het speelterrein. Tevens is er gratis WiFi aanwezig.

Arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagen

Heeft één van uw kinderen iets te vieren? Speciale gelegenheden als kinderfeestjes of verjaardagen kunt u ook vieren in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge. Speciaal hiervoor hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, inclusief entree, activiteiten en lekker eten. Voor alle mogelijkheden bekijk de kinderfeest arrangementen.