Golf in een rolstoel met onze unieke rolstoelvriendelijke golfbaan!


Adventure Golf in een rolstoel? Het kan bij Hof van Eckberge! Onze thema golfbaan is rolstoelvriendelijk en uniek in Nederland én Europa. De baan is daarmee een aanvulling op onze voorzieningen die bij uitstek geschikt zijn voor senioren, zorggroepen en kinderen.

Rijd zelf de baan op, ga van hole tot hole en strijd met je mede spelers! Reserveer direct of lees je in op deze pagina.

Direct reserveren

Reserveren

Reserveer nu voor een avontuur op de mooiste en grootste rolstoeltoegankelijke Adventuregolfbaan van Nederland! Boek je tickets gemakkelijk online en de voorpret kan beginnen!

Nu reserveren

Informatie

Lees alles over onze unieke rolstoeltoegankelijke Adventuregolf in Eibergen (Achterhoek). Zo kom je meer te weten over het thema, de banen én de spelregels!

Meer info

Prijzen Adventuregolf

Adventuregolven is uitsluitend mogelijk in combinatie met de entreeprijs tot ons park. Bekijk hier de tarieven voor het golfen.

Meer informatie

Een rolstoelvriendelijk belevingspark

Inclusiviteit dragen we bij Hof van Eckberge hoog in het vaandel. In onze voorzieningen houden we dan ook rekening met iedereen die ons park wil bezoeken. Iedereen krijgt de kans om een comfortabele, gezellige en verzorgde dag uit te beleven. Veel zorginstellingen maken daarom gebruik van ons park.

Tip: groteren groepen kunnen een deel van of heel Hof van Eckberge afhuren.Dit maakt onze Adventure Golfbaan uniek

Iedereen kan onze Adventure Golf baan betreden, mits je een bal en stick hebt. Dankzij de verharde, goed begaanbare wegen, speciale kinder-sticks, en holes waar je ook met een rolstoel kunt spelen, is deze baan en 9 van de 18 holes inclusief.

Kinderen, zorggroepen, senioren en natuurlijk ook ongelukkigen met een gebroken been kunnen hier zonder problemen een balletje slaan. Strijd op onze unieke baan vol sfeerverlichting, attributen, schaduwplekken, rustpunten en schuilplaatsen.

Prijzen entree + Adventuregolf

Heb je nog geen tickets geboekt en wil je graag toegang tot het park én de Adventuregolf, dan kun je onderstaande combi-tickets boeken in de ticketwebshop.
 
Combi-ticket Entree+Adventuregolf Kinderen: € 12,50 p.p.
Combi-ticket Entree+Adventuregolf Volwassenen: € 10,50 p.p.
  • Golfen is mogelijk vanaf +/- 5 jaar en onze Adventuregolf is rolstoeltoegankelijk.

  • Het spel duurt +/- 1,5 uur en bestaat uit 18 holes. Je ontvangt van ons een chip om het terrein te betreden. Na het spel lever je de sticks, ballen én de chip weer in bij onze receptie.

Nu online boeken

Prijzen Adventuregolf Los

Heb je reeds tickets of een arrangement geboekt en wil je aanvullend Adventuregolf spelen, dan gelden onderstaande losse tarieven.
 
Kinderen: € 5,- p.p.
Volwassenen: € 5,- p.p.
  • Golfen is mogelijk vanaf +/- 5 jaar en onze Adventuregolf is rolstoeltoegankelijk.

  • Het spel duurt +/- 1,5 uur en bestaat uit 18 holes. Je ontvangt van ons een chip om het terrein te betreden. Na het spel lever je de sticks, ballen én de chip weer in bij onze receptie.

Nu reserveren

Meer rolstoelvriendelijk aanbod

Je vindt hier naast de golfbaan onder andere het volgende rolstoelvriendelijke aanbod:

  • Onze lasergame is de eerste ter wereld met een rolstoel-schietpositie;
  • De gelijkvloerse, computergestuurde bowlingbanen beschikken over speciale beugels en zitplek voor rolstoelers;
  • Het rolstoeltoegankelijke pad loopt door en langs een groot deel van ons aanbod, waaronder de dierenverblijven.Vraag & antwoord

Moet ik de Adventure Golfbaan reserveren als ik een balletje wil slaan?

Het reserveren van de baan is niet verplicht, maar raden we wel aan. Dat voorkomt teleurstelling! Is er een tijdvak vrij, dan mag je na het halen van sticks en een bal de baan op! Lees meer in deze blogs.

Wat is het thema van de golfbaan?

Campo de Golf voelt als een vakantie in het kleurrijke Cuba. De attributen, holes en de hele baan brengt je binnen de kortste keren in Trinidad. Lees alles over het thema van de golfbaan op onze website!