Hole in one!

Reis naar Amerika op de Cubaanse Adventure Golfbaan in Nederland!


Ontdek onze unieke adventure golfbaan in Eibergen (Achterhoek) met 18 uitdagende holes! Een potje golf bij golfbaan ‘Campo de Golf’ voelt als een vakantie naar een kleurrijke Cubaanse bestemming, waarbij je niet alleen de straten van Trinidad, maar ook de palmbomen, kleurrijke aankleding én surfplanken tegenkomt. Benieuwd? Lees alles, bekijk de prijzen óf boek direct je combi-tickets!

Combi-tickets boeken

Reserveren

Hoor je de muziek en zie je de palmbomen al voor je? Dan wordt het tijd om te reserveren! TIP: een bezoek aan ons park is inbegrepen!

Nu reserveren

Informatie

Lees alles over onze unieke Adventuregolf in Eibergen. Zo kom je meer te weten over het thema, de banen én de spelregels!

Meer info

Prijzen Adventuregolf

Adventuregolf is uitsluitend mogelijk in combinatie met de entreeprijs tot het park. Bekijk hier de tarieven voor het golfen.

Meer informatie

De nieuwste Adventure Golf midgetgolf baan in de Achterhoek

Daag je familie en vrienden uit op de mooiste Adventure Golf midgetgolfbaan in de Achterhoek en scoor die hole-in-one! In onze gethematiseerde golfzone speel je niet alleen een spannend potje golf, maar kijk je ook je ogen uit tussen de verschillende decors, prachtige mediterrane plantensoorten en kleurrijke aankleding.

Benieuwd hoe deze nieuwe uitbreiding tot stand kwam en sinds wanneer de baan geopend is? Bekijk onze blogs, waaronder de making-off en volg het proces stap voor stap!

Nu boeken


Unieke rolstoelvriendelijke midgetgolfbaan in Europa

Onze Adventure Golf is uniek in Nederland én Europa. We hebben de eerste rolstoelvriendelijke midgetgolfbaan met thema gebouwd, waarbij maar liefst 9 van de 18 holes door een rolstoelgebruiker te betreden en spelen zijn. Ook met rolstoel kun je dus zelf de baan oprijden en de strijd aan gaan. De Adventure Golf is begaanbaar voor senioren, zorggroepen en kinderen. Voor de kleinste spelers hebben we speciale kinder-sticks, zodat zij ook een balletje kunnen slaan. Volledig inclusief dus!

Bovendien beschikt de baan over voldoende schaduwplekken, rustpunten en schuilplaatsen in het geval van regen. De banen zijn (deels) verlicht en daarmee óók in de schemering klaar voor een spelletje. Extra sfeervol!Prijzen Adventuregolf Hof van Eckberge

Onze golfbaan is geschikt voor álle leeftijden. De paden zijn verhard en goed begaanbaar voor senioren, zorggroepen en kinderen. Voor de kleinste spelers hebben we speciale kinder-sticks, zodat ook zij optimaal kunnen meespelen.

Golfen is mogelijk als onderdeel van je dagje uit bij Hof van Eckberge. Je kunt kiezen uit online combi-tickets of in ons park je sticks huren, als je reeds tickets, vrijkaarten of een arrangement geboekt hebt. Je kunt de sticks, ballen en toegangschip dan huren bij onze receptie voor €5,- p.p.

Prijzen entree + Adventuregolf

Heb je nog geen tickets geboekt en wil je graag toegang tot het park én de Adventuregolf, dan kun je onderstaande combi-tickets boeken in de ticketwebshop.
 
Combi-ticket Entree+Adventuregolf Kinderen: € 12,50 p.p.
Combi-ticket Entree+Adventuregolf Volwassenen: € 10,50 p.p.
  • Golfen is mogelijk vanaf +/- 5 jaar en onze Adventuregolf is rolstoeltoegankelijk.

  • Het spel duurt +/- 1,5 uur en bestaat uit 18 holes. Je ontvangt van ons een chip om het terrein te betreden. Na het spel lever je de sticks, ballen én de chip weer in bij onze receptie.
Nu online boeken

Voorwaarden ‘Campo de Golf’

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op het spelen van adventuregolf bij Hof van Eckberge:

  • Golfen is uitsluitend toegestaan met – door Hof van Eckberge uitgegeven – golfsticks, ballen én toegangschip.
  • Golfsticks en ballen zijn verkrijgbaar bij onze receptie, op basis van de geldende toegangsprijs. Na het spelen dienen alle uitgegeven items bij de receptie geretourneerd te worden.
  • VOL=VOL, het is daarom verstandig om vooraf online te reserveren.
  • Iedere speler/bezoeker van de zone dient in het bezit te zijn van een golfstick en bal. Toegang tot de zone zónder stick en bal is helaas niet toegestaan.
  • Onze adventuregolf is volledig gethematiseerd en voorzien van uitdagende hindernissen. Het is niet toegestaan om hindernissen en/of thematisatie te beklimmen.

Vraag & antwoord

Speel je bij jullie outdoor of indoor adventure minigolf?

Onze Adventure Golf is volledig outdoors, maar beschikt wel over beschutte delen voor op de regenachtige dagen! Meer daarover lees je in onze blog.

Moet ik reserveren voor de Adventure Golf baan?

Reserveren is niet verplicht, maar aangezien de plekken beperkt zijn raden wij het wel aan! Klik hier voor meer informatie.