Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Belevingspark

Binnen spelen

In onze binnenspeeltuin zijn verschillende klimstructuren te vinden. Eén voor kinderen van 4 t/m 12 jaar én één voor kinderen t/m 4 jaar. Urenlang speelplezier op glijbanen, trampolines, een doolhof en met grote legoblokken! Ouders hebben uiteraard uitzicht op de kinderen en nemen plaats in luxe fauteuils!

Buiten spelen

Buiten vindt u een uitgebreide collectie aan speelfaciliteiten. Een airtrampoline, houten speeltoestellen, schommels, een grote kabelbaan en nog veel meer! Bij mooi weer is onze neveltuin geopend en kunnen de kinderen zich verkoelen in de waterspeeltuin!

Waterpret

Ook bij hoge temperaturen biedt Hof van Eckberge verkoeling! In onze waterspeeltuin, neveltuin en zandwaterspeelplek is afkoelen snel geregeld! Er zijn voldoende schaduwplekken én voor een ijsje of gekoelde drank kunt u terecht op ons terras.

Bowling

Kom bowlen op onze trendy witte bowlingbanen! Deze zijn rolstoeltoegankelijk, geschikt voor alle leeftijden en uitgerust met automatische scores.

Lasergame

Ga de strijd aan in de 400m2 grote lasergamejungle, op 2 verdiepingen. Lasergamen kan vanaf ca. 7 jaar en is rolstoelgeschikt!

Snoezelruimte

In onze zintuigprikkelende snoezelruimte komt u helemaal tot rust. De muziek, het licht en de sfeer zorgen voor een ontspannen ambiance.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Jonge alpaca geboren

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!