• Waterpark | Dagje uit naar het waterpark
  • Waterpark | Spelen in het waterpark in de buitenspeeltuin

LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij onze buitenbar zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Ons 25.000m2 grote belevingspark bestaat uit verschillende onderdelen. Je kunt er binnen spelen, buiten spelen, met water spelen, bowlen, lasergamen en snoezelen. Voor elk wat wils! Klik op een categorie en je krijgt meer informatie, foto's en/of video's te zien.

Binnen spelen

In onze binnenspeeltuin zijn verschillende klimstructuren te vinden. Urenlang speelplezier op glijbanen, trampolines, een doolhof en met grote legoblokken! Ouders hebben uiteraard uitzicht op de kinderen en nemen plaats in luxe fauteuils!
Binnen spelen

Buiten spelen

Buiten vind je een uitgebreide collectie aan speelfaciliteiten. Een airtrampoline, houten speeltoestellen, schommels, een grote kabelbaan en nog veel meer!
Buiten spelen

Waterpret

Ook bij hoge temperaturen biedt Hof van Eckberge verkoeling! In onze waterspeeltuin, neveltuin en zandwaterspeelplek is afkoelen snel geregeld! Er zijn voldoende schaduwplekken én voor een ijsje of gekoelde drank kun je terecht op ons terras.
Waterpret

Bowling

Kom bowlen op onze trendy witte bowlingbanen! Deze zijn rolstoeltoegankelijk, geschikt voor alle leeftijden en uitgerust met automatische scores.
Bowlingbaan

Lasergame

Ga de strijd aan in de 400m2 grote lasergamejungle, op 2 verdiepingen. Lasergamen kan vanaf ca. 7 jaar en is rolstoelgeschikt!
Lasergamen

Snoezelruimte

In onze zintuigprikkelende snoezelruimte kom je helemaal tot rust. De muziek, het licht en de sfeer zorgen voor een ontspannen ambiance.
Snoezelen