Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Pannenkoekenhuis Enschede

Ben je woonachtig in Enschede en op zoek naar een pannenkoekenhuis bij jou in de buurt? Bij Hof van Eckberge in het Achterhoekse Eibergen kunt u heerlijke pannenkoeken eten! Daarnaast heeft Hof van Eckberge alles in huis voor een compleet dagje uit met het hele gezin. Jong en oud kan ons pannenkoekenrestaurant met speelparadijs ontdekken!

Ambachtelijk bereide pannenkoeken van (h)eerlijke streekproducten

Onze pannenkoeken zijn gemaakt van meel dat afkomstig is van diverse graansoorten, gemalen bij Korenmolen "De Vier Winden" in Vragender. U geniet daarom van pannenkoeken van de beste kwaliteit en dit maakt het eten van een pannenkoek bij Hof van Eckberge tot een ware beleving. Natuurlijk worden onze pannenkoeken bereid volgens oud ambachtelijk recept. De entourage is niet zoals een traditioneel pannenkoekenhuis, u bestelt deze in het restaurant van ons belevingspark.

Pannenkoekenhuis Enschede

Keuze uit diverse pannenkoeken

U kunt kiezen uit een selectie die wij hebben gemaakt van de in Nederland meest gekozen pannenkoeken. Vanzelfsprekend staat een pannenkoek naturel ook gewoon op onze menukaart, maar u kunt ook kiezen voor een pannenkoek met spek, kaas of appel. Liever een combinatie van deze toppings? Dat is ook mogelijk! De stroop en/of poedersuiker mag natuurlijk ook niet ontbreken op de pannenkoeken. De kinderen hebben ook nog de keus uit heerlijke kinderpannenkoeken met bijvoorbeeld appel en rozijnen of chocoladepasta. Toch kiezen de meeste kinderen voor de Fiësta: de pannenkoek die kinderen zelf kunnen versieren met slagroom en snoepjes.

Dieetwensen of allergieën?

Heeft u dieetwensen of bent u allergisch voor een product dat in de pannenkoeken zit? Wij bereiden zonder toeslag en met plezier een glutenvrije, lactose vrije of ei-vrije pannenkoek voor u. Op de allergenenkaart ziet u precies welke ingrediënten aansluiten bij uw dieetwensen. Zo kan iedereen smullen van heerlijke pannenkoeken!

Pannenkoekenhuis en speelparadijs in één in de omgeving van Enschede

Naast ons pannenkoekenhuis biedt onze binnenspeeltuin plezier voor alle leeftijden. Er is hier in een klimstructuur geheel in jungle stijl van wel drie verdiepingen hoog. Daarnaast hebben we een familieglijbaan, rodelbaan, andere klimtoren, bowlingbanen en een lasergamejungle.

Voor de allerkleinsten hebben we een aparte indoor speeltuin, met glijbaantjes, wiebelkussens en soft-play zeedieren. Vlakbij bevinden zich de rustgevende zoutwateraquaria. Ten midden van Hof van Eckberge staan zich tafeltjes en stoelen met zicht op beide speelterreinen. Neem plaats en geniet van pannenkoek en een drankje in het restaurant, terwijl de kinderen zich uitleven.

Mooi weer in Enschede?

Bij mooi weer kunt u ook een bezoekje brengen aan onze buitenspeeltuin. Hier vind je een zand- en waterpark, kabelbaan, air trampoline en een gigantisch klautergrid. Ook is er een kinderboerderij met dieren uit Noord- en Zuid Amerika en Australië. U kunt plaats nemen op het deels overdekte terras, waar u ook pannenkoeken kunt bestellen. Met maar liefst 25.000 m² aan buitenterrein is er voor elke leeftijd wel iets te beleven.

Pannenkoeken arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagen

Een speciale gelegenheid als een kinderfeestje of verjaardag, kun je ook bij Hof van Eckberge vieren. Speciaal hiervoor hebben wij diverse arrangementen samengesteld, inclusief entree, activiteiten en lekkere pannenkoeken. Bekijk de arrangementen voor alle mogelijkheden.

Ontdek ook de leukste pannenkoekenhuis in de omgeving van Enschede

Zelf een bezoekje brengen aan de leukste pannenkoekenhuis in de buurt van Enschede? Wij verwelkomen je graag! Stippel alvast jouw route uit aan de hand van onze routebeschrijving. Wil je meer weten over onze lekkere pannenkoeken in het restaurant? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.