Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Openingstijden Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is het hele jaar door geopend. Op deze pagina vindt u onze openingsdagen en openingstijden.

1 oktober 2020 - exclusief afgehuurd

Op donderdag 1 oktober zijn wij exclusief afgehuurd door een besloten gezelschap. Voor losse daggasten zijn wij deze dag niet geopend.

Reguliere openingstijden 2020

Maandag en dinsdag Uitsluitend geopend voor groeps- en/of zakelijke reserveringen.
Woensdag, donderdag
en vrijdag
12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 tot 19.00 uur

Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij uitsluitend op aanvraag geopend. Klik hier voor uw aanvraag.

Klik hier voor een overzicht van onze actuele entreeprijzen.

Vakantieweken en feestdagen

 • Tijdens schoolvakanties (regio's midden en noord) en op feestdagen zijn wij alle dagen geopend vanaf 10.00 uur. Hieronder vindt u een overzicht van de betreffende vakantieweken en feestdagen.
 • De feestdagen in 2020 zijn onder andere: Goede Vrijdag (10 april 2020), Pasen (12 en 13 april 2020), Koningsdag (27 april 2020), Bevrijdingsdag (5 mei 2020), Hemelvaartsdag (21 mei 2020) Pinksteren (31 mei en 1 juni 2020) en Kerst.

Exclusief afgehuurd, volgeboekt of gesloten in 2020:

 • Op donderdag 1 oktober 2020 zijn wij de gehele dag exclusief afgehuurd.
 • Van maandag 14 t/m vrijdag 18 december kunt u uitsluitend op aanvraag bij Hof van Eckberge terecht.
 • Op 31 december (Oudjaarsdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag) is Hof van Eckberge gesloten.

Vakantieweken en feestdagen 2020

10 april 2020 - Goede Vrijdag

Hof van Eckberge is op Goede Vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op Goede Vrijdag gelden de volgende entreeprijzen: kinderen tot 90cm gratis / kinderen t/m 12 jaar €6,- of het Barato kidsarrangement à €10,50 / 13 t/m 64 jaar €5,- per persoon en 65+ €2,50 per persoon. Vrijkaartjes en kortingskaartjes zijn NIET geldig. Kinderfeestarrangementen kunnen wel gereserveerd worden.

12 en 13 april 2020 - Pasen

Op 1e en 2e Paasdag kunt u uitsluitend reserveren voor de paasarrangementen. Bekijk hier alle informatie over onze paasbrunch en het paasbuffet. Ons park bezoeken zonder paasarrangementen is tijdens de paasdagen niet mogelijk.

27 april 2020 - Koningsdag

Hof van Eckberge is op Koningsdag, maandag 27 april 2020, geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Zodra de mogelijkheden voor Koningsdag bekend zijn, zullen wij deze via deze pagina kenbaar maken. Vrijkaartjes en kortingskaartjes zijn NIET geldig tijdens Koningsdag.

19 december 2020 t/m 3 januari 2021 - Kerstvakantie

Wij zijn dagelijks* geopend vanaf 10.00 uur. Maandag t/m vrijdag sluiten wij om 18.00 uur. Op zaterdag en zondag sluiten wij om 19.00 uur.

 • Op 24 december, Kerstavond, sluit Hof van Eckberge om 17.00 uur (keuken om 16.00 uur).
 • Op 1e en 2e Kerstdag kunt u reserveren voor het Kerstbuffet. Zodra de informatie bekend is zullen wij deze hier communiceren.
 • Op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is Hof van Eckberge gesloten.
 • Lees hier (zodra deze bekend is) alle informatie en tijden voor de kerstvakantie.

U kunt bij ons NIET reserveren voor uitsluitend losse entree of het Barato arrangement.

Handige wetenswaardigheden

 • Het is bij ons niet toegestaan om eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Dit geldt voor zowel onze binnenaccommodatie als ons belevingspark buiten.
 • Wilt u onze locatie vrijblijvend komen bekijken en/of een mogelijke reservering doorspreken? Dat kan uiteraard! Maakt u dan vooraf telefonisch een afspraak. Wij maken hiervoor tijd beschikbaar en kunnen u voorzien van een goed advies. Gezien de drukkere weekenden heeft een doordeweekse afspraak de voorkeur.
 • Hof van Eckberge adviseert u om de kinderen geen kleding te laten dragen die gemaakt is van nylon. De nylon stof kan namelijk reageren met onze (blauwe) glijbaan, waardoor brandgaatjes ontstaan in de kleding. Voorstaande geldt zowel voor shirts als broeken.
 • Huisdieren, zoals honden, worden niet toegelaten in onze accommodatie en in ons buitenterrein. Wel kunt u, indien beschikbaar, kostenloos gebruik maken van één van onze twee hondenkennels. Vraag bij de receptie naar de beschikbaarheid. Uitzondering op het voorstaande is de hulphond.
 • De speelstructuren van onze binnenspeeltuin zijn geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.
 • Kinderen t/m 15 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.
 • Het terras bij Hof van Eckberge is rookvrij. Aan de rand van het terras vindt u de speciale rokerszone.
 • Op woensdag, donderdag en vrijdag (de zogenoemde daluren) heeft iedereen van 13 jaar of ouder gratis entree bij Hof van Eckberge. Dit geldt buiten de schoolvakantieweken zoals gecommuniceerd op onze website en met uitzondering van feestdagen. Klik hier voor een overzicht van de geldende vakantieweken en feestdagen.
 • Wist u dat u bij Hof van Eckberge geen entree hoeft te betalen als u alleen voor een kort bezoek komt? Geniet bijvoorbeeld van een kopje koffie, een gebakje of een ander drankje. Meld bij onze receptie dat u niet ons park komt bezoeken, maar alleen even aankomt voor een drankje. Let op: dit is uitsluitend mogelijk als u in uw gezelschap geen kinderen aanwezig zijn. *Voor kinderen t/m 12 jaar geldt altijd onze reguliere entreeprijs.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.