De inrichting van ons restaurant is in januari 2024 al 12 jaar oud! Onze kleurrijke stoelen hebben jarenlang dienst gedaan en veel comfort geboden, maar nu is het écht tijd voor een flinke update! In 2024 gaan we ons parkrestaurant vernieuwen, waarbij we niet alleen nieuw meubilair krijgen, maar ook de inrichting aanpassen. Lees er alles over in deze blog >>

Terug naar het begin...

In 2012 opende Hof van Eckberge haar deuren. Onze inrichting was én is nog steeds erg uniek, omdat we bewust hebben gekozen voor extra comfortabel meubilair, waarin je gerust meerdere uren kunt doorbrengen. Met volop familiedagen, verjaardagen en bedrijfsfeestjes vinden we het namelijk érg belangrijk dat je lekker kunt zitten.

De oude inrichting van ons parkrestaurant

Een akoestiek-update

Na enkele jaren hebben we de akoestiek flink verbeterd, door kleurrijke sokkels, een bloemenwand en nieuwe aankleding toe te voegen. De inrichting werd intiemer, er ontstonden meer gezellige plekjes en het belangrijkst: het geluidsniveau nam af.

Een nieuwe inrichting!

De oplettende bezoeker heeft in de afgelopen maanden al verschillende soorten stoelen zien staan. Enkele stoelen uit de nieuwe inrichting zijn reeds geleverd, op andere elementen wachten we nog. De tafels zijn vernieuwd, we hebben een proefindeling geplaatst en begin 2024 volgt een volledige verandering in ons restaurant!

  • Meer loopruimte en duidelijke gangpaden;
  • Een nóg betere akoestiek;
  • Meubilair dat beter past bij de huidige trends, waarin we ook veel groen laten terugkomen;
  • Een uitstraling die niet alleen voor onze daggasten heel geschikt is, maar ook voor zakelijke doelgroepen;
  • Meer zitplekken en kleinere tafels voor gezinnen.

Kortom, een flinke verandering! Op de tekeningen boven deze blog krijg je een impressie van het eindresultaat. Ben je benieuwd naar alle updates? Volg dan onze social media kanalen én meld je aan voor onze nieuwsbrief!