NIEUW in de herfstvakantie: de grootste Pompoentuin van de regio! Wandel tussen meer dan 1000 pompoenen, maak een leuke pompoenfoto óf koop zelf één van de unieke pompoensoorten uit de Pompoentuin. Lees alles over deze tijdelijke attractie én bekijk de eerste foto's in deze blog >>

Meer dan 1000 pompoenen bij Hof van Eckberge

Je leest het goed! Afgelopen week zijn er meer dan 1000 pompoenen geplaatst in onze kleurrijke Pompoentuin. Halloweenpompoenen, sierkalebassen, alle soorten, maten en kleuren komen voorbij. Een lokale kweker uit Bentelo heeft bijgedragen aan de realisatie en je kunt t/m 29 oktober komen kijken naar deze tijdelijke attractie!

Koop zélf een unieke pompoen voor thuis!

In de Pompoentuin staan 5 grote bakken met unieke pompoensoorten die je kunt kopen voor thuis. Festivalmix, Halloween-pompoenen, maar ook kleine sierpompoentjes voor op de herfsttafel zijn volop beschikbaar! De prijzen variëren van €3,50 tot maar €0,75 cent. Een leuk herfst-souvenir!

Wat is er nog meer te doen in de vakantie?

In onze gloednieuwe pompoentuin wandel je tussen meer dan 1000 pompoenen, maak je een spannende Halloween-selfie óf koop je je eigen Halloween-pompoen! Tientallen chrysanten, maisstelen, hooibalen en kisten kleden de gezellige tuin aan. Érg leuk voor op je Insta of Facebook-feed!

  • 1. Entertainment op de doordeweekse dagen: in beide herfstvakantieweken is er op de doordeweekse dagen dagelijks iets te beleven! Tussen 14:30 en 15:00 presenteren we een leuke act, show óf kunnen de kinderen zich laten schminken. Uiteraard is dit entertainment inbegrepen bij de entreeprijs!
  • 2. Smakelijke herfstspecials: in de herfstvakantie breiden we onze menukaart uit met lekker seizoensspecials. Onze buitenbar is geopend, dus je kunt je bezoek aan de pompoentuin combineren met een lekkere Pumpkin Spice Latte, Carrot cake, Loaded Fries met Oud Hollands Stoofvlees of Pompoensoepje!
  • 3. GRATIS Terugkombon voor een tweede bezoek: de hele herfstvakantie ontvangen betalende bezoekers een gratis terugkombon, waarmee je Hof van Eckberge in de periode van 01-11-2023 t/m 10-12-2023 nóg een keertje kunt bezoeken! De terugkombonnen zijn beperkt beschikbaar, dus OP=OP!

Boek optijd je tickets!

Kom jij ook langs in de herfstvakantie? Scoor vooraf online je tickets, zodat je zeker weet dat je naar binnen kunt!

Bestel online tickets