Dat leuke dagje weg plannen met een beperkt budget? Geen probleem. Bij Hof van Eckberge hebben we verschillende (combi) deals, arrangementen (vanaf 10 personen) en losse entreeprijzen. Op die manier kun jij je gewenste uitje samenstellen binnen jouw budget. Plus, je weet precies waar je aan toe bent! Ontdek in deze blogs onze tips voor leuke én goedkope uitjes met het gezin.

Let op: online tickets zijn goedkoper dan tickets bij de kassa. Bovendien zijn veel deals enkel online verkrijgbaar. Bereid je bezoek dus goed voor!

Zo plan je een goedkoop uitje met het gezin

Onze grootste tip als je op zoek bent naar een uitje zonder gekkigheid? Combi-deals en arrangementen. Met onze arrangementen kun jij met het hele gezin goedkoop een dagje weg. Met een combi-deal of een volledig arrangement bespaar jij op de leukste activiteiten en geniet je met het hele gezin van een gezellig dagje uit. Parkeergelegenheid, toegang tot het park en een activiteit of maaltijd in één, dat is een recept voor een top uitje!

Bespaar met onze combi-deals

Een dag vol activiteiten met het hele gezin maakt hongerig. Vandaar dat wij de entreeprijs samen met een (snelle) maaltijd gecombineerd hebben tot een voordeelpakket. Geen onverwachte kosten, geen gedoe. Bespaar met de combi-deals op het totale dagje weg en ga zorgeloos op pad met het hele gezin!

Benieuwd welke combi-deals we aanbieden?

Welke combi-deals zijn er?

  • Kids combi-deal – Entree inclusief een kidsmenu
  • Lunch combi-deal – Entree inclusief een broodje gezond óf kroket
  • Plateservice combi-deal – Entree inclusief een plateservicegerecht
  • Parkticket + Adventuregolf volwassenen
  • Parkticket + Adventuregolf kind

*Bovenstaande ONLINE COMBI-DEALS zijn uitsluitend in de ticketwebshop verkrijgbaar.

Zorgeloos genieten met een all-inclusive arrangement

Met een all-inclusive arrangement geniet je onbeperkt voor een vaste prijs. Kom brunchen, geniet van een heerlijk diner of kom gezellig met het hele gezin barbecueën na bezoek aan het park en maak er een gezellig dagje uit van.

Goed om te weten:

  • Aan de kassa zijn de parktickets €0,50 duurder
  • De dierentuin, binnen en buiten speelfaciliteiten zijn inbegrepen
  • Bowlen en lasergamen is mogelijk tegen meerprijs

Bekijk hier onze all-inclusive arrangementen

Hulp bij het organiseren van een dagje weg?

Genoeg activiteiten om een fantastische dagje uit mee te beleven, toch? Maar vind jij of je gezin het juist lastig om nu te kiezen tussen de leuke uitjes, dan helpen wij je graag. Ontdek alles dat wij kunnen doen om het organiseren van je goedkope dagje uit bij Hof van Eckberge gemakkelijk te maken op onze website of neem contact met ons op. We denken met je mee!

Boek nu je dagje weg

Vraag & antwoord

Waar kan ik de tickets bestellen?

Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketwebshop

Is het verplicht om vooraf online (combi-) tickets te kopen?

Om zeker te zijn van toegang raden we je aan om vooraf online tickets te kopen. Gasten met vooraf gekochte tickets hebben voorrang op gasten zonder tickets. Bovendien zijn de online tickets goedkoper.

Kan ik ook telefonisch of per mail reserveren voor (combi-) tickets?

Het is helaas niet mogelijk om voor (combi-) tickets telefonisch of per mail te reserveren. Dit kan uitsluitend via onze website bij hofvaneckberge.nl/tickets