Op zoek naar een leuk uitje voor bijvoorbeeld met het gezin, de familie, je collega’s of vrienden? Ervaar het leukste spelletje minigolf in de buurt! Bij Hof van Eckberge speel je Adventure Golf, waarvoor je afreist naar Cuba met 18 verschillende holes. De meest exotische vorm van midgetgolf, gewoon in Gelderland. Ook ervaren? Lees dan deze blog! >>

Waan je in Zuid-Amerika tijdens midgetgolf in Gelderland

Mini- of midgetgolf in de Achterhoek is niet nieuw. Op meerdere plekken kun je je vermaken door een balletje te slaan en je in bochten te wringen om de obstakels de baan te zijn. Maar thema golf? Dat heb je vast nog niet vaak gehoord!

Adventure Golf is minigolf met een thema. Met het Cubaanse decor vol palmbomen, surfboarden en zelfs een straat uit Trinidad waan je je in ons park even in Zuid-Amerika. Hoe dat eruit ziet?

In drie stappen de Adventure Golfbaan op

Zelf ervaren hoe je een next level minigolf avontuur beleeft? Geen probleem, dat is zo geregeld!

  • Bestel je combitickets voor toegang tot het park en de golfbaan;
  • Reserveer een tijdstip zodat je op een gewenst moment de baan op kan, met sticks;
  • Bezoek op de afgesproken dag ons park, kom op tijd bij de Adventure Golfbaan en ga de strijd aan!

Vragen over onze minigolfbaan

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over onze minigolfbaan? Bijvoorbeeld over parkeermogelijkheden, toegang tot het park of de baan zelf? Laat het ons weten of kijk tussen onze veelgestelde vragen. We helpen je graag.