We bouwen aan een nieuw avontuur! Op korte termijn openen we een nieuwe beleving in én rond onze lasergamejungle. Na wat vertraging – door de bouw van onze Adventuregolf - zijn we nu weer volop aan de slag én houden we jullie de komende weken uiteraard op de hoogte! >>

Al 10 jaar lasergamen bij Hof van Eckberge!

In 2012 openden we bij Hof van Eckberge één van de eerste lasergameattracties in de regio. Bezoekers gaan met elkaar de strijd aan in onze gethematiseerde jungle en komen een vliegtuig, een jeep, een doolhof, een grote klimtoren en een heleboel jungle-attributen tegen.


Intussen hebben meer dan 40.000 bezoekers een spannend potje lasergame gespeeld. Toch horen we bijna dagelijks dat gasten de lasergamejungle gemist hebben óf niet wisten waar deze zich bevond. Daar gaan we nu verandering in brengen!

Een nieuwe entree én meer…

Binnenkort zal de ingang van de lasergame onherkenbaar getransformeerd zijn. We nemen de complete hoek onder handen, waarbij we een volledig nieuwe storytelling en aankleding toevoegen. Wat we precies bouwen laten we nog even in het midden, maar we kunnen je 100% garanderen dat straks niémand dit spel nog over het hoofd ziet!

Ook de binnenzijde van de lasergame wordt onder handen genomen. In de nieuwe instructievideo’s maak je kennis met piloot ‘Fritz’ en gaat natuurlijk het één en ander fout. Dat voel je, ruik je én zie je. Een spannend 4D avontuur!

Op de hoogte blijven?

Dat kan! Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief óf volg ons op Facebook of Instagram!