De herfstvakantie gaat bijna van start! Van 14 t/m 29 oktober hebben de verschillende landelijke regio's vakantie en dat is goed nieuws, want dat betekent dat Hof van Eckberge 2 weken lang iedere dag vanaf 10:00 uur geopend is! Extra veel speelplezier dus. En niet te vergeten: dit jaar pakken we het extra groots aan! Lees er alles over in deze blog >>

Extra lang geopend!

YES! Van 14 t/m 29 oktober zijn we 7 dagen per week! Je kunt dagelijks vanaf 10:00 uur bij ons terecht en met het mooie weer beleef je niet alleen binnen, maar ook volop buitenspeelplezier. Ons 25.000m2 grote belevingspark heeft van álles te bieden, check onze plattegrond maar eens! Onze tips voor de herfstvakantie? Hier komen ze:

  • Adventuregolf: wat dacht je van een uitdagend potje Adventuregolf? Met de kleurrijke aankleding en het zonnetje is het net alsof je op een zomerse bestemming terecht bent gekomen.
  • Bowlingbanen: liever binnen blijven? Onze bowlingbanen zijn uiteraard geopend en dagen je uit om een strike te gooien!
  • Lasergamejungle: heb je onze donkere jungle al eens bezocht? Hier ga je de strijd aan met laserstralen en schakel je je teamgenoten uit. Zéker geliefd tijdens een regenbui! Lees er alles over.
  • Binnen en buitenspelen: er ligt een zonnige vakantie op ons te wachten! Bij Hof van Eckberge beleef je binnen én buiten avonturen voor alle leeftijden!

Onze herfstvakantie-plannen

De héle herfstvakantie bieden we leuke extra's! In de eerste week kun je deelnemen aan verschillende acts en shows, waaronder schminken, XL-bellenblazen, er is een goochelaar én je kunt een ballonnendier laten maken! Lees er hier alles over en boek snel je tickets!

NIEUW: Pompoentuin!

In onze nieuwe pompoentuin wandel je tussen ruim 1000 pompoenen! Ontdek bijzondere soorten, maak een geweldige halloween-foto óf koop je eigen pompoen voor de herfsttafel thuis!

All-inclusive arrangementen

Je dagje uit in het weekend afsluiten met een lekker all-inclusive buffet? Dat kan! Onze all-inclusive arrangementen zijn óók tijdens herfstvakantie boekbaar! Zo geniet je van onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. Een lekkere afsluiter van je herfstvakantie!

Op de hoogte blijven? Houd onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, óf schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!