Tijd om klasgenootjes, vrienden en vriendinnen van je zoon/dochter op te trommelen, want het jaarlijkse kinderfeestje staat op de planning! De organisatie is een uitdaging, want waar moet je dit keer naartoe, is het wel weerbestendig en hoe regel je het eten en het drinken? Zoek niet verder! Wij helpen je graag en voorzien je van 5 handige tips. We zijn al meer dan 10 jaar expert in het organiseren van kinderfeestjes, dus doe er je voordeel mee!

Tip 1: Inventariseer!

Kijk eens wat er allemaal kan bij Hof van Eckberge! Zo weet je dat je goed zit en de kinderen zich uren zullen vermaken. Binnenspelen, buitenspelen, dieren ontdekken in de dierentuin, een reptielenhuis, een waterspeeltuin, Adventuregolfen, je komt letterlijk tijd tekort. Check onze plattegrond maar eens! We verzorgen ook nog eens de frietjes en (suikervrije, glutenvrije, kleurstofvrije) Slimpie ranja, daar wordt je toch blij van!

Ontdek het park!

Tip 2: Kies een arrangement

We reserveren een tafel voor de kids (en de begeleiders) waaraan niet alleen gegeten en gedronken kan worden, maar waar ook verzameld kan worden voor het uitpakken van de cadeaus. Een leuke activiteit toevoegen? Wat dacht je van muffins versieren, bowlen of lasergamen! Onze kinderfeestarrangementen zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën en kun je gemakkelijk uitbreiden naar jouw wensen. De basis staat als een huis, dus leef je uit!

Kies een arrangement

Tip 3: Reserveer op tijd

Ja, daar is hij weer; Vol=Vol. Een slimme marketingtruc? Nee! We zitten op een aantal zaterdagen écht al helemaal vol! Er moeten veel kinderfeestjes ingehaald worden en door onze all-wheaterlocatie zijn we in deze periode erg in trek. Twijfel dus niet te lang en plaats je reservering snel! In ons reserveringsformulier check je eenvoudig of er nog plek is op jouw voorkeursdatum.

Nu reserveren

Tip 4: Verstuur een gave uitnodigingskaart

De voorpret kan beginnen, tijd voor een gave uitnodigingskaart. Wat dacht je van een kaart met reptielen en insecten? Een bezoek aan ons nieuwe reptielenhuis mag tenslotte niet ontbreken tijdens je bezoek. Kaartje2go.nl en Greetz.nl zijn handige websites om een uitnodiging te maken én te versturen. Dat scheelt weer wachten op je kalibrerende printer óf het rijden langs de deuren. Lekker makkelijk!

Maak een gave kaart

Tip 5: Een goede voorbereiding...

Is het halve werk, inderdaad. Zorg dat de kids een comfortabele outfit dragen én bij mooi weer een extra setje kleding bij zich hebben, het kan wel eens modderig worden in de zandwaterspeeltuin. Bang dat je ze uit het oog verliest? Niet nodig! We hebben maar één gecontroleerde in- en uitgang, dus ze zijn altijd in de buurt. Een slimme tip van de organisatie: spreek een kleur t-shirts af, dan kun je ze nog sneller terugvinden! Heb je nog wijzigingen in het aantal personen? Geen probleem, laat het ons voorafgaand aan jullie aankomst even weten via ons contactformulier en we passen de reservering direct aan.

Neem contact op

Nog meer tips nodig of kunnen we je adviseren? We horen het graag!