26 november 2021 vond er een nieuwe persconferentie plaats met aanvullende maatregelen. In deze blog krijg je antwoord op jouw belangrijkste corona-gerelateerde vraagstukken. Kan jouw reservering nog doorgaan? Is het wel veilig bij Hof van Eckberge? Moet je een mondkapje dragen? Lees hier meer:

Is het wel veilig om naar Hof van Eckberge te gaan?

Al sinds de eerste maatregelen in 2020 bekend werden gemaakt doet Hof van Eckberge er álles aan om een veilig en verantwoord dagje uit te bieden. Desinfectiezuilen, spatschermen, QR-codes, je kunt er vanuit gaan dat we alle haalbare maatregelen toepassen. Hoewel afstand houden en mondkapjes na controle van de QR-code uit de CoronaCheck-app niet langer nodig waren, kozen we bewust voor extra afstand tussen de tafels, ruime gangpaden en voldoende mogelijkheden om afstand te houden.

Intussen zijn de maatregelen verder aangescherpt, en is ook de 1,5 meter afstand weer noodzakelijk, in combinatie met een mondkapje bij verplaatsing door de binnenruimte. We proberen er op die manier alles aan te doen om een veilige accommodatie te kunnen bieden.

Onze bezoekersaantallen reguleren we door middel van een online-ticketsysteem. Hoewel het toegestaan is om aan de kassa tickets te kopen, kunnen we direct onze online-tickets verminderen als de drukte dat vraagt.

Moet ik mijn reeds staande reservering annuleren?

Vanwege de aangepaste openingstijden - Hof van Eckberge is tot 18 december maar tot 17:00 uur geopend - hebben we de reeds geplaatste reserveringen die dit tijdstip overbruggen benaderd omtrent de mogelijkheden. Ook onze all-inclusive dinerarrangementen kunnen helaas tijdelijk niet doorgaan. Ben je niet benaderd, dan ben je van harte welkom. We zorgen voor voldoende ruimte tussen de zitplekken en het geplande arrangement kan gewoon doorgaan.

Twijfel je toch over de doorgang van je reservering? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden en/of vraagstukken.

Moet ik nu een mondkapje dragen?

Vanaf 26 november 2021 is het mondkapje opnieuw verplicht bij verplaatsing in de binnenruimte. Bij aankomst, bij het bestellen in de selfservicelijn en bij een toiletbezoek draag je het mondkapje over mond én neus.

Gaat Kerst 2021 nog wel door?

Op dit moment (30-11-2021) zijn we bezig met het vaststellen van ons beleid ten aanzien van Kerst 2021. Reserveren is tot die tijd helaas niet mogelijk.

Ik heb een andere vraag!

Dat mag! Stel deze gerust via ons contactformulier, zodat we deze eventueel toe kunnen voegen aan onze FAQ of aan deze blog.

Meer coroa-informatie

Meer corona-informatie vind je op onze corona FAQ-pagina.