Onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel! Ondanks de moeilijke corona-periode proberen we ons park in een zo goed mogelijke staat te houden. In de afgelopen weken hebben we ons strandpaviljoen onder handen genomen! Deze familiedag en feestlocatie mídden in ons park was toe aan een grondige renovatie. Lees er alles over in deze blog!

Wat is het strandpaviljoen?

Al sinds 2012 is de beachhut in ons terrein populair bij groepen die een familiedag, bedrijfsfeestje of andere festiviteit wensen te vieren. Je beschikt over een overkapping met zitbanken, een groot terras op een vlonder, een beachvolleybalveld én een eigen waterspeelplek voor de kinderen. Het grote voordeel: je hebt alles voor jezelf! Een ideale locatie voor een all-inclusive barbecue met je familie en/of vrienden!

Wil jij je familiedag vieren op het strandpaviljoen? Er zijn nog enkele beschikbare data. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken!

Doorlopende renovaties

In de afgelopen jaren zijn verschillende houten elementen in het park vervangen door duurzamere houtsoorten die langer meegaan en mooier blijven. Onder andere de plateau’s bij de waterpompen, de brug, het rolstoelpunt in de waterspeeltuin en de reclameborden op de parkeerplaats zijn intussen vernieuwd. Nu dus ook het strandpaviljoen!

In de praktijk betekent dat dat de vlonder de komende 10 jaar grotendeels onderhoudsvrij is en beter bestand is tegen vocht en temperatuurverschillen. Zo maken we een kwaliteitsslag, maar werken we ook aan de uitstraling!

What’s next?

Het ene project is net afgerond en het volgende project staat alweer te wachten, we staan niet stil! In de komende maanden wordt het volledige hekwerk rondom onze vijver vervangen! Hoe dat er precies uit gaat zien laten we nog even in het midden… Wil je op de hoogte blijven? Houd onze blogs in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief!