Aan de hand van de laatste persconferentie en maatregelen hebben wij invulling gegeven aan de Kerstvakantie, feestdagen én horeca. In deze blog lees je alles over onze nieuwe Bezorgmogelijkheden, Kerstvakantie en Oliebollenbezorgservice!

Kerstvakantie bij Hof van Eckberge

UPDATE 14-12: Helaas blijft Hof van Eckberge tijdens de Kerstvakantie gesloten. We hopen vanaf 19-01-2021 onze deuren weer te kunnen openen!

Nu ook eten thuisbezorgd!

Naast afhalen in de gezellige Drive-Thru bij Hof van Eckberge kun je nu ook de lekkerste stamppotjes, pannenkoeken en dessertboxen in Eibergen thuis laten bezorgen! Ga naar de bestelsite en klik op bezorgen. Selecteer de gewenste bezorgdatum en tijd en je geniet zonder de deur uit te gaan van de lekkerste gerechten! We bezorgen in postcodegebied 7151 én 7152.

Uiteraard blijft de Drive-Thru ook gewoon geopend en kun je de lekkerste gerechten afhalen! Bestel vooraf online óf rij langs en bestel ter plekke.

Oliebollen bezorgservice Eibergen

NIEUW vanaf 17-12-2020: oliebollen bij Hof van Eckberge! We bakken de lekkerste oliebollen met én zonder krenten en bezorgen ze zelfs aan huis! Ga naar hofvaneckberge.nl/oliebol voor alle informatie en een link naar de bestelomgeving.

We streven naar de lekkerste oliebollen van Eibergen, en dat doen we met (h)eerlijke ingrediënten en een klassiek recept. We bakken ze dagvers, dus met een beetje geluk zijn ze zelfs nog warm als je ze komt afhalen of thuisbezorgd krijgt. Kortom: wil je oliebollen bestellen in Eibergen? Ga dan naar hofvaneckberge.nl/oliebol!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief!