U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Bij Hof van Eckberge doen we niet aan stilzitten! We lanceren een nieuw concept, om jullie naast een bezoek aan ons park óók te kunnen voorzien van een culinair verwenmoment. In deze blog lees je er alles over!

Stamppotten, pannenkoeken, souvenirs en schoencadeautjes

Op onze parkeerplaats bouwen we een XL Drive-Thru waar je met een auto doorheen kunt rijden. Je bestelt vooraf via hofvaneckberge.nl/drivethru en geeft zelf aan hoe laat je de gerechten wil afhalen. Betalen kan online, dus nadat je je meldt in onze Drive-Thru staat je bestelling binnen no-time voor je klaar!

Naast een ruim assortiment aan stamppotten, vleessoorten, tafelzuren, pannenkoeken en een dessert kun je ook artikelen uit de shop vinden in de bestelomgeving. Sinterklaas komt bijna aan in Nederland en hij is nog druk opzoek naar leuke schoencadeautjes, die hebben we! Bestel eenvoudig een pluche knuffel bij je bestelling en haal deze tegelijkertijd af. Je kunt natuurlijk ook losse souvenirs bestellen zónder een stamppotje of pannenkoek!

Wanneer is de XL Stamppot Drive-Thru geopend?

De Drive-Thru is 4 dagen per week geopend, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag van 16:30 tot 19:00 uur! Wil je op maandag alvast bestellen voor donderdag? Dat kan! De bestelomgeving is 7 dagen per week geopend. Gedurende de Kerstvakantie variëren de openingstijden van de Drive-Thru per dag, kijk hier voor de actuele openingstijden.

Bestel op tijd!

Wil jij verzekerd zijn van een lekkere maaltijd? Bestel op tijd, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de drukte en kunnen zorgen voor een korte wachttijd.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief!