27 en 28 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Dit (kindvriendelijke) evenement zit boordevol leuke activiteiten in het donker, met volop thematisatie én gezelschap van een aantal duistere bewoners... We starten zelfs met een spannende goochelshow! Lees er alles over in deze blog!

Het leukste Halloween-uitje in de regio!

Graaf Eckberge komt in 2022 terug en beleeft samen met de bezoekers een nieuw, spannend avontuur. Ons park wordt omgetoverd tot een sfeervolle, griezelige bestemming en je kunt je avond vullen met een aantal spannende activiteiten. Durf jij het aan...?

  • Goochelshow: een onaangekondigde bezoeker zet de boel flink op stelten. De Graaf verliest een belangrijk eigendom en samen met de kinderen gaan we op zoek naar de oplossing!
  • Spelen in het donker: Een uniek moment: spelen in onze donkere binnenspeeltuin! Lukt het jou om de weg naar de glijbaan te vinden, of raak je verdwaald?
  • Halloween-pompoen versieren: Maak je eigen halloween-pompoen! Stickers, stiften, maak de mooiste creatie én neem hem mee naar huis!
  • Maak je eigen toverdrank: Brouw een spannende drank en betover je familie of vrienden...
  • En nog véél meer!

Ik durf het aan, hoe kom ik aan tickets?!

Stoer! Tickets en informatie vind je op hofvaneckberge.nl/halloween. Wees er snel bij, vanwege onze beperkte capaciteit geldt: vol=vol!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief!