Alleen deze week profiteer je nog van onze extra ruime openingstijden, daarna is de zomervakantie helaas weer voorbij en hanteren we weer onze reguliere openingstijden en dagen. In deze blog lees je wat er nog meer verandert ná de vakantie!

Op welke dagen en tijden zijn jullie geopend?

Vanaf 31 augustus zijn we (buiten schoolvakanties) op maandag en dinsdag uitsluitend geopend voor zakelijke- en groepsreserveringen. Woensdag, donderdag en vrijdag kun je vanaf 12:00 uur bij ons terecht voor een dagje uit, en zaterdag en zondag zijn we vanaf 10:00 uur voor je geopend! Nog altijd genoeg mogelijkheden om ons park te bezoeken! In de ticketagenda vind je per dag de openingstijden en ticketprijzen én boek je snel en eenvoudig mét korting je tickets.

Wat verandert er na de vakantie?

NIETS! Hof van Eckberge en al haar faciliteiten blijven geopend en je dagje uit ziet er hetzelfde uit als altijd! Bijkomend voordeel: je kunt weer boeken voor onze all inclusive arrangementen! Sluit je dag af met een heerlijk uitgebreid buffet en geniet van koude, warme en nagerechten inclusief dranken. Meer informatie? Kijk op onze arrangementenpagina.

Kinderfeestjes

Nu iedereen weer terug is van vakantie kun je natuurlijk het kinderfeestje weer gaan inplannen! Spelen, lasergamen, bowlen, de dierentuin bezoeken, alles kan bij Hof van Eckberge! Neem een kijkje op onze kinderfeestjespagina en reserveer snel en eenvoudig online.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en je ziet het diréct als er een nieuwe blog is verschenen!