LET OP: de horeca en keuken binnen zijn gesloten. Bij ons TO GO punt zijn wel verschillende warme en koude dranken, warme en koude versnaperingen, gebak, chips en snoep ‘TO-GO’ verkrijgbaar. Deze kunt u meenemen naar ons buitenterrein. BELANGRIJK: het nuttigen van eigen meegebrachte etenswaren, snoep en/of dranken is zowel binnen als buiten niet toegestaan.

Het is VERPLICHT vooraf online tickets te kopen via de ticketpagina. Bij een entreeticket hoort een door ons aangewezen zitplaats binnen. Onze klimstructuren, snoezelruimte, buitengebied, de bowling en lasergame zijn wél geopend.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Tropische temperaturen in het vooruitzicht, tijd om de verkoeling op te zoeken! Geen zin om in de overvolle ligweide van het plaatselijke zwembad of de recreatieplas te gaan liggen? Bij Hof van Eckberge vind je 'met afstand' de beste invulling voor je tropische dagje uit!

Waterpret

Voor waterpret ben je bij ons aan het juiste adres! De neveltuin sproeit volop en ook de waterspeeltuin draait overuren. Je kunt heerlijk spelen onder de schaduwdoeken, dammetjes bouwen, tunnels graven en vooral héél erg nat worden! Neem dus je zwemspullen of reservekleding mee, zodat je je helemaal kunt laten gaan! Én niet te vergeten: er is héél veel ruimte, 1,5 meter afstand houden is bij ons een eitje!

Verkoelende versnapering op het terras

Na je bezoek aan onze (schaduwrijke) dierentuin en het belevingspark is het goed vertoeven op ons (deels overdekte) terras. Zoek je plekje in de schaduw óf juist lekker in de zon en geniet van een koel drankje, een verfrissend ijsje óf een warme chocolademelk met slagroom, alles kan! Trek gekregen? Een broodje gezond, broodje carpaccio of een lekkere hamburger worden snel voor je bereid, genieten dus!

Binnenspelen in de koele lucht

Ons restaurant met bijbehorende klimstructuur zijn voorzien van een klimaatsysteem. 's Nachts, als de lucht het koelst is blaast dit systeem verse frisse lucht door het pand, zodat je nét wat langer kunt genieten van een koele ruimte. 's Middags draait dit systeem zo laag mogelijk, zodat de warme lucht buiten blijft en de koele lucht binnen, slim toch? Zo kunnen de kinderen verantwoord spelen uit de zon en de volwassenen even bijkomen van de warmte op een luxe stoel.

Niet in de zon wachten voor de entree?

Koop je tickets vooraf online via de ticketpagina en voorkom extra wachttijd bij de ingang!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en je ziet het diréct als er een nieuwe blog is verschenen!