Een dagje uit ga je natuurlijk niet iedere dag, het is dus fijn om met een goede planning op pad te gaan! Kom je bijvoorbeeld pas om 16:00 uur binnen, dan heb je niet genoeg tijd om alles te bekijken. Bestel je om 14:00 uur pas je lunch, dan mis je de openstelling van de Kinderboerderij! In deze blog lees je de handigste tips om alles uit je dag bij Hof van Eckberge te halen!

Tip 1: Koop vóóraf je tickets via hofvaneckberge.nl/tickets

Als je je tickets al bij de hand hebt bij binnenkomst scheelt je dat veel wachttijd bij de ingang én ook nog eens €0,50 cent per ticket! Daarnaast hebben we jouw gegevens al in beeld, en is het dus niet nodig om je in te schrijven op onze inschrijflijst (Corona-maatregel). Als je slim bent kies je één van onze combi-arrangementen waarbij een lunch, plateservicegerecht of frietje met snacks is inbegrepen. Je krijgt dan niet alleen een kleine extra korting, maar kunt ook veel sneller je eten bestellen!

Tip 2: Plan tijd in voor je bezoek aan de Kinderboerderij!

De Kinderboerderij is op specifieke tijdstippen geopend: 10:30-11:00, 14:00-14:30 en 16:00-16:30 uur. Omdat onze dieren nog moeten wennen aan onze bezoekers kun je op die momenten onder begeleiding van een dierverzorger een kijkje nemen. Plan dus niet je lasergameheat op het verkeerde moment, anders mis je misschien je kans!

Tip 3: Lunch vroeg óf juist iets later!

De meeste mensen zullen om 12:30 uur in de rij gaan staan om hun lunch te bestellen. Dat kan én mag natuurlijk, maar als je verzekerd wilt zijn van een snelle lunch, dan is het slim om de drukte voor of juist na te zijn! De eerste trek kun je natuurlijk 's ochtends al stillen met een heerlijk gebakje...

Tip 4: Sluit je dag af met een leuk souvenirtje uit onze shop!

Het is natuurlijk leuk om nog eens terug te kijken op je dag bij Hof van Eckberge. Dat kan door je gemaakte foto's te bekijken, maar ook door een leuk souvenir mee te nemen! In onze shop vind je een knuffel van je favoriete dier, een leuke sleutelhanger of boekenlegger én sinds kort ook de stekels van een stekelvarken (uiteraard veilig in een reageerbuisje mét een informatiekaartje)!

Als je bovenstaande tips volgt ga je ongetwijfeld een topdag tegemoet! Laat het ons vooral weten als dat het geval was, dat vinden we leuk!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en je ziet het diréct als er een nieuwe blog is verschenen!