Heb jij altijd al een eigen alpaca gewild, maar is je tuin nét te klein? Of wilde je van kind af aan al een tropisch aquarium in je kamer, maar komt er alleen zoet water uit de kraan? Vanaf nu kun je een dier uit onze dierentuin adopteren, zonder dat je zelf ruimte vrij hoeft te maken in je huis. In deze blog lees je alles over ons nieuwe adoptieprogramma!

De gevolgen van het Corona-virus

De sluiting van Hof van Eckberge, die bijna 2 maanden heeft geduurd, was een flinke klap voor ons park. Hoewel we gráág bij wilden dragen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus liepen de vaste lasten, personeelskosten én de verzorging van onze dieren in deze periode gewoon door. Onze toekomst- en uitbreidingsplannen moesten abrupt worden uitgesteld en/of geannuleerd en dat vinden we niet alleen voor ons park, maar ook voor onze gasten érg jammer. We gaan echter niet bij de pakken neer zitten, en doen mee aan de landelijke adoptie-acties die dierentuinen in Nederland en de rest van Europa hebben opgezet!

Adopteer jouw favoriete dier

Op de pagina adoptie kun je onze dierentuin steunen door symbolisch een dier te adopteren. Je ontvangt vervolgens van ons een officieel adoptiepakket, met onder andere een certificaat, toegangskaarten tot ons park én een unieke video van jouw dier! Uiteraard komen we het dier niet in een grote doos bij je thuisbrengen, maar blijft het dier bij Hof van Eckberge zijn eigen dierenleven leven tussen zijn/haar soortgenoten. Een dier kan ook door meerdere mensen geadopteerd worden!

Ad de Geelwangschildpad of Prikkel het Stekelvarken?

Je kunt zo veel dieren adopteren als je wil. Jouw naam komt zelfs op onze digitale 'wall of fame', zodat ook andere bezoekers kunnen zien dat jij een dier hebt geadopteerd. Onze dieren én ons TEAM zijn je enorm dankbaar voor je steun. We hopen samen een inhaalslag te maken om Hof van Eckberge in de toekomst nog leuker, spannender én groter te maken! En zeg nou zelf, hoe leuk is het om je omgeving te vertellen dat je mede-eigenaar bent van Bruce de Bamboehaai?!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en je ziet het diréct als er een nieuwe blog is verschenen!