Bij Hof van Eckberge zijn we constant bezig met doorontwikkeling en vernieuwing. Ons TEAM barst van de leuke ideeën en plannen voor de toekomst. In deze blog nemen we je mee in onze nieuwste toevoeging aan het park!

Als je ons park de afgelopen dagen bezocht hebt heb je kunnen zien dat er werkzaamheden plaatsvinden in en rond het oude nandoeverblijf! Wat er precies staat gebeuren houden we nog even geheim, maar als je de komende dagen goed oplet en luistert ontdek je misschien al een tipje van de sluier!

Verplaatsen van de nandoes

Om plek te maken voor deze toevoeging hebben we de indeling van de dierenverblijven een beetje veranderd. De nandoes hebben een nieuwe plek gekregen en ook de alpaca’s staan in hun nieuwe, groene weide. De pasgeboren jonge nandoes staan nu vlak bij hun ouders om ze te laten wennen aan elkaar. De jonge nandoes zijn geboren in een broedmachine, waardoor de ouders in het begin wat schrikachtig zijn. Na verloop van tijd kennen ze elkaar en kunnen ze samen door de weide lopen!

Starten met bouwen

Na het veilig onderbrengen van de nandoes is er gestart met het straktrekken van het vrijgekomen terrein. Snoeien, omspitten, ruimte maken, hekwerken vervangen, er gebeurt van alles! Op onderstaande foto’s krijg je een beeld van de vrijgekomen ruimte én de eerste werkzaamheden. Heb jij al een idee wat hier staat te gebeuren?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze vernieuwingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en je ziet het diréct als er een nieuwe blog is verschenen!