U kunt bij ons terecht voor het afhalen en laten bezorgen van heerlijke stamppotten, pannenkoeken, zoete lekkernijen, dranken en souvenirs. Het belevingspark, de dierentuin en het restaurant zijn vanwege de lockdown door de overheid gesloten t/m 9 februari 2021.

Vanwege de beperking in onze mogelijkheden, door de opgelegde COVID-19 maatregelen, zijn wij van 14.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0545-461100. U kunt ons uiteraard ook altijd mailen op info@hofvaneckberge.nl

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Op deze pagina vind je het meest actuele nieuws uit ons park! Vernieuwingen, aanpassingen, belangrijke informatie óf gewoon een leuk weetje. Wil jij deze nieuwtjes altijd als éérste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aan de hand van de laatste persconferentie en maatregelen hebben wij invulling gegeven aan de Kerstvakantie, feestdagen én horeca. In deze blog lees je alles over onze nieuwe Bezorgmogelijkheden, Kerstvakantie en Oliebollenbezorgservice!

Bij Hof van Eckberge doen we niet aan stilzitten! We lanceren een nieuw concept, om jullie naast een bezoek aan ons park óók te kunnen voorzien van een culinair verwenmoment. In deze blog lees je er alles over!

Vanaf 15-10 gelden er landelijk aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Ook bij Hof van Eckberge worden diverse wijzigingen doorgevoerd in de bedrijfsvoering, om te voldoen aan de eisen en een veilige accommodatie te kunnen bieden. In deze blog lees je er alles over.

We staan bij Hof van Eckberge nooit stil! Op dit moment wordt het wallaby-verblijf van top tot teen vernieuwd, én voegen we een nieuwe interactieve attractie toe! Benieuwd naar de veranderingen? Je leest er alles over in deze blog!

24 en 31 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Dit nieuwe (kindvriendelijke) evenement zit boordevol leuke activiteiten in het donker, met volop thematisatie én gezelschap van een aantal duistere bewoners... Lees er alles over in deze blog!

Alleen deze week profiteer je nog van onze extra ruime openingstijden, daarna is de zomervakantie helaas weer voorbij en hanteren we weer onze reguliere openingstijden en dagen. In deze blog lees je wat er nog meer verandert ná de vakantie!

Sinds maart zijn alle all inclusive arrangementen komen te vervallen, vanwege de opgelegde maatregelen van het RIVM. Intussen is de situatie veranderd en mogen we, met inachtname van een aantal voorzorgsmaatregelen, onze buffetten weer serveren! Lees in deze blog hoe dat in zijn werk gaat!

Tropische temperaturen in het vooruitzicht, tijd om de verkoeling op te zoeken! Geen zin om in de overvolle ligweide van het plaatselijke zwembad of de recreatieplas te gaan liggen? Bij Hof van Eckberge vind je 'met afstand' de beste invulling voor je tropische dagje uit!

Een dagje uit ga je natuurlijk niet iedere dag, het is dus fijn om met een goede planning op pad te gaan! Kom je bijvoorbeeld pas om 16:00 uur binnen, dan heb je niet genoeg tijd om alles te bekijken. Bestel je om 14:00 uur pas je lunch, dan mis je de openstelling van de Kinderboerderij! In deze blog lees je de handigste tips om alles uit je dag bij Hof van Eckberge te halen!

Heb jij altijd al een eigen alpaca gewild, maar is je tuin nét te klein? Of wilde je van kind af aan al een tropisch aquarium in je kamer, maar komt er alleen zoet water uit de kraan? Vanaf nu kun je een dier uit onze dierentuin adopteren, zonder dat je zelf ruimte vrij hoeft te maken in je huis. In deze blog lees je alles over ons nieuwe adoptieprogramma!

Vandaag is in Eibergen de nieuwste dierentuin van Nederland geopend: Hof van Eckberge! Sinds kort heeft ons park een officiële dierentuinvergunning en dat betekent dat we de 67ste dierentuin van Nederland zijn. Joost van Oostrum, burgemeester van Berkelland, heeft de dierentuin vandaag officieel en feestelijk geopend!

Vandaag om 16:00 uur is bij Hof van Eckberge een nieuw onderdeel van onze dierentuin geopend: een Kinderboerderij! De burgemeester heeft de dierentuin officieel geopend en wethouder Maikel van der Neut de Kinderboerderij en de dieren zijn vervolgens op ontdekkingstocht gegaan door hun nieuwe verblijven!

Bij Hof van Eckberge zijn we constant bezig met doorontwikkeling en vernieuwing. Ons TEAM barst van de leuke ideeën en plannen voor de toekomst. In deze blog nemen we je mee in onze nieuwste toevoeging aan het park!

In onze dierentuin proberen we onze bezoekers zo veel mogelijk informatie te geven over onze diersoorten. Educatie vinden we een belangrijke pijler in ons park. Om mee te gaan in de modernisatie van onze huisstijl hebben we nieuwe infopanelen ontworpen én afgelopen week geplaatst!