Op deze pagina vind je het meest actuele nieuws uit ons park! Vernieuwingen, aanpassingen, belangrijke informatie óf gewoon een leuk weetje. Wil jij deze nieuwtjes altijd als éérste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nu nieuw in ons reptielenhuis: Pijlgifkikkers! Deze kleurrijke kikkersoorten bewonen sinds kort één van de terraria in Paco's Onderzoeksstation. Kom jij deze Kerstvakantie kijken naar deze bijzondere toevoeging? Op het krantenbericht naast het verblijf lees je álles over het spannende avontuur dat de kikkers hebben meegemaakt, als dat maar goed gaat! >>

We bouwen aan een nieuw avontuur! Op korte termijn openen we een nieuwe beleving in én rond onze lasergamejungle. Na wat vertraging – door de bouw van onze Adventuregolf - zijn we nu weer volop aan de slag én houden we jullie de komende weken uiteraard op de hoogte! >>

Wanneer je een kinderfeestje organiseert, is het natuurlijk de bedoeling dat alle kinderen en met name de jarige ontzettend genieten. Maar wat doe je dan? Wat zijn de leukste ideeën voor een kinderfeestje? Met onze voorzieningen, tips en arrangementen zijn jouw zorgen voorbij.

Is jouw kind binnenkort jarig of net jarig geweest? Tijd om een kinderfeestje te organiseren waar iedereen nog weken over napraat! Je raadt het al, dat doe je bij Hof van Eckberge. Hoe? Daar helpen wij je graag bij.

Lees in deze blog hoe jij gemakkelijk in 5 stappen een fantastisch kinderfeestje organiseert voor jouw kind.

De herfstvakantie is van start gegaan! Deze week heeft regio noord vakantie en volgende week is het midden van het land aan de beurt. Goed nieuws, want dat betekent dat Hof van Eckberge 2 weken lang iedere dag vanaf 10:00 uur geopend is! Extra veel speelplezier dus. En niet te vergeten: Halloween komt eraan! Lees er alles over in deze blog >>

Op zoek naar een leuk uitje voor bijvoorbeeld met het gezin, de familie, je collega’s of vrienden? Ervaar het leukste spelletje minigolf in de buurt! Bij Hof van Eckberge speel je Adventure Golf, waarvoor je afreist naar Cuba met 18 verschillende holes. De meest exotische vorm van midgetgolf, gewoon in Gelderland. Ook ervaren? Lees dan deze blog! >>

Ga eropuit en geniet van een heerlijk dagje weg met je gezin bij Hof van Eckberge. Een dag vol avontuur, gezelligheid, dieren en pret. Maar, hoe haal je nu echt álles uit je dag in ons belevingspark? Geen zorgen, wij helpen je. In deze blog geven we 3 tips voor het plannen van een dagje weg met het gezin. Een dag waar jullie nog lang over doorpraten!

Dat leuke dagje weg plannen met een beperkt budget? Geen probleem. Bij Hof van Eckberge hebben we verschillende (combi) deals, arrangementen (vanaf 10 personen) en losse entreeprijzen. Op die manier kun jij je gewenste uitje samenstellen binnen jouw budget. Plus, je weet precies waar je aan toe bent! Ontdek in deze blogs onze tips voor leuke én goedkope uitjes met het gezin.

Er wordt nog volop gewerkt aan onze nieuwe attractie. De afgelopen weken hebben we geschilderd, elektra aangelegd, muziek aangesloten en verschillende andere leuke details toegevoegd. Benieuwd naar de status? Lees er alles over in deze blog >>

27 en 28 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Dit (kindvriendelijke) evenement zit boordevol leuke activiteiten in het donker, met volop thematisatie én gezelschap van een aantal duistere bewoners... We starten zelfs met een spannende goochelshow! Lees er alles over in deze blog!

Het is zomervakantie, tijd om er op uit te gaan en te genieten van alle leuke uistapjes in de omgeving! Kom je naar Hof van Eckberge, dan voorzien we je graag van 5 handige, leuke en slimme tips om jouw bezoek nóg beter te maken! Lees er alles over in deze blog:

Je leest het goed! Vanaf vandaag kun je reserveren voor onze PRE-OPENING! Op zaterdag 23-07-2022 slaan de eerste gasten een balletje op onze nieuwe Adventuregolfbaan 'Campo de Golf'. Klik hier en lees alle informatie óf reserveer zelf een plekje! >>

Je hebt het waarschijnlijk al verschillende keren voorbij zien komen: we bouwen een straat uit de Cubaanse stad ‘Trinidad’ na, tegen de hal van onze lasergame. In deze blog nemen we je mee naar het allereerste idee, de schets én de reden van deze grote investering! Lees snel verder >>

De bouw van de nieuwe Adventuregolf vordert gestaag! De kleurrijke straten van Trinidad krijgen vorm, de fundering van de eerste banen is gereed én de padenstructuur wordt uitgezet en voorbereid. Tijd om een update te delen! In deze blog zie je niet alleen de laatste plaatjes, maar informeren we je ook over de stand van zaken. Lees snel verder >>

Het is zover! Maarten (Eigenaar) en Ivo (Ontwerper) onthullen in een kort interview wát er op dit moment bij Hof van Eckberge gebouwd wordt! De scherpe kijker ziet op de achtergrond al de nodige beelden van deze nieuwste uitbreiding, die behoort tot de allergrootste sinds het bestaan van het park. Kijk snel verder!

Tijd om klasgenootjes, vrienden en vriendinnen van je zoon/dochter op te trommelen, want het jaarlijkse kinderfeestje staat op de planning! De organisatie is een uitdaging, want waar moet je dit keer naartoe, is het wel weerbestendig en hoe regel je het eten en het drinken? Zoek niet verder! Wij helpen je graag en voorzien je van 5 handige tips. We zijn al meer dan 10 jaar expert in het organiseren van kinderfeestjes, dus doe er je voordeel mee!

Duurzaamheid speelt een grote rol in de nieuwe ontwikkelingen in ons park. Bij alle vernieuwingen kijken we naar duurzame materialen, levensduur en onze bijdrage aan de planeet. Het milieu is een hot-item en het percentage elektrische auto's neemt in razend tempo toe. Dat zien we ook op de parkeerplaats bij Hof van Eckberge. Steeds vaker kregen we dan ook de vraag of er laadpalen beschikbaar waren op onze parkeerplaats. Vanaf vandaag kunnen we daarop antwoorden met: ''JA!''.

De ontwikkeling van onze nieuwe uitbreiding is in volle gang! Nu duidelijk is dat er géén XL Zandbak wordt gebouwd stijgt de spanning en krijgen we steeds vaker de vraag: ‘Wat gaan jullie dan wel bouwen?’. Dat houden we graag nog even geheim… In deze blog interviewen we Maarten (directeur) en Ivo (ontwerper) over de belangrijkste kenmerken van de nieuwe uitbreiding. Zo lichten we een eerste tipje van de sluier op. Lees meer!

Nu de beperkingen in de groepsgrootte verdwenen zijn worden er weer massaal familiedagen georganiseerd. Hof van Eckberge is al meer dan 10 jaar expert in het verzorgen van de leukste familiedagen. Door de combinatie van goede horeca, activiteiten én vermaak voor alle leeftijden weet iedere familie zich goed te vermaken. In deze blog geven we je 5 familiedag tips om de organisatie op rolletjes te laten lopen!

Het is zover! Na bijna 1,5 jaar bouwen is onze nieuwste uitbreiding klaar om getoond te worden! Vanaf vandaag openen we bij Hof van Eckberge officieel een heus reptielenhuis met 6 nieuwe diersoorten. Onderzoeker en bioloog Paco vangt in zijn onderzoeksstation bijzondere en kwetsbare diersoorten op die jij als bezoeker kunt komen bekijken. In deze blog lees je alles over deze nieuwe toevoeging én welke dieren je kunt verwachten!