Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, vouchers, Social Deal, etc.

Op deze pagina vind je het meest actuele nieuws uit ons park! Vernieuwingen, aanpassingen, belangrijke informatie óf gewoon een leuk weetje. Wil jij deze nieuwtjes altijd als éérste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Tropische temperaturen in het vooruitzicht, tijd om de verkoeling op te zoeken! Geen zin om in de overvolle ligweide van het plaatselijke zwembad of de recreatieplas te gaan liggen? Bij Hof van Eckberge vind je 'met afstand' de beste invulling voor je tropische dagje uit!

Een dagje uit ga je natuurlijk niet iedere dag, het is dus fijn om met een goede planning op pad te gaan! Kom je bijvoorbeeld pas om 16:00 uur binnen, dan heb je niet genoeg tijd om alles te bekijken. Bestel je om 14:00 uur pas je lunch, dan mis je de openstelling van de Kinderboerderij! In deze blog lees je de handigste tips om alles uit je dag bij Hof van Eckberge te halen!

Heb jij altijd al een eigen alpaca gewild, maar is je tuin nét te klein? Of wilde je van kind af aan al een tropisch aquarium in je kamer, maar komt er alleen zoet water uit de kraan? Vanaf nu kun je een dier uit onze dierentuin adopteren, zonder dat je zelf ruimte vrij hoeft te maken in je huis. In deze blog lees je alles over ons nieuwe adoptieprogramma!

Vandaag is in Eibergen de nieuwste dierentuin van Nederland geopend: Hof van Eckberge! Sinds kort heeft ons park een officiële dierentuinvergunning en dat betekent dat we de 67ste dierentuin van Nederland zijn. Joost van Oostrum, burgemeester van Berkelland, heeft de dierentuin vandaag officieel en feestelijk geopend!

Vandaag om 16:00 uur is bij Hof van Eckberge een nieuw onderdeel van onze dierentuin geopend: een Kinderboerderij! De burgemeester heeft de dierentuin officieel geopend en wethouder Maikel van der Neut de Kinderboerderij en de dieren zijn vervolgens op ontdekkingstocht gegaan door hun nieuwe verblijven!

Bij Hof van Eckberge zijn we constant bezig met doorontwikkeling en vernieuwing. Ons TEAM barst van de leuke ideeën en plannen voor de toekomst. In deze blog nemen we je mee in onze nieuwste toevoeging aan het park!

In onze dierentuin proberen we onze bezoekers zo veel mogelijk informatie te geven over onze diersoorten. Educatie vinden we een belangrijke pijler in ons park. Om mee te gaan in de modernisatie van onze huisstijl hebben we nieuwe infopanelen ontworpen én afgelopen week geplaatst!