Op deze pagina vind je het meest actuele nieuws uit ons park! Vernieuwingen, aanpassingen, belangrijke informatie óf gewoon een leuk weetje. Wil jij deze nieuwtjes altijd als éérste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

26 november 2021 vond er een nieuwe persconferentie plaats met aanvullende maatregelen. In deze blog krijg je antwoord op jouw belangrijkste corona-gerelateerde vraagstukken. Kan jouw reservering nog doorgaan? Is het wel veilig bij Hof van Eckberge? Moet je een mondkapje dragen? Lees hier meer:

Halloween bij Hof van Eckberge was een groot succes! Meer dan 400 gasten bezochten het park van Graaf Eckberge op 22 en 29 oktober en hielpen vol enthousiasme mee in de zoektocht naar dukaten. Was jij er niet bij en ben je benieuwd hoe de avonden zijn verlopen? Bekijk hier de aftermovie:

Onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel! Ondanks de moeilijke corona-periode proberen we ons park in een zo goed mogelijke staat te houden. In de afgelopen weken hebben we ons strandpaviljoen onder handen genomen! Deze familiedag en feestlocatie mídden in ons park was toe aan een grondige renovatie. Lees er alles over in deze blog!

Bezoekers weten ons park weer goed te vinden, en dat is geweldig om te zien! We werken hard aan onze vindbaarheid om zo veel mogelijk mensen een dagje uit te laten beleven in onze belevingswereld, maar hoe zit dat precies met de corona-maatregelen en beperking in bezoekersaantallen? In deze blog geven we je een inkijkje in onze werkwijze en onze ‘crowdcontrol’!

Het dierenbestand is uitgebreid, en dit keer niet op het vaste land, maar op de bodem van de zoutwateroceaan! De afgelopen jaren hebben we geregeld onderwater-geboortenieuws gehad met onder andere jonge bamboehaaien en anemoonvissen, maar nu heeft één van onze bedreigde diersoorten voor nageslacht gezorgd. Lees er alles over in deze blog!

Het is zomervakantie, tijd om er op uit te gaan en te genieten van alle leuke uistapjes in de omgeving! Kom je naar Hof van Eckberge, dan voorzien we je graag van 5 handige, leuke en slimme tips om jouw bezoek nóg beter te maken! Lees er alles over in deze blog:

Tropische temperaturen in het vooruitzicht, tijd om de verkoeling op te zoeken! Geen zin om in de overvolle ligweide van het plaatselijke zwembad of de recreatieplas te gaan liggen? Bij Hof van Eckberge vind je 'met afstand' de beste invulling voor je tropische dagje uit!

Na wederom een sluiting van meer dan een half jaar mochten we 19 mei onze deuren weer gedeeltelijk openen. Dat was natuurlijk geweldig, want zo konden onze bezoekers éindelijk weer komen spelen en dwalen door onze dierentuin! Onze grote binnenspeeltuin en het restaurant moesten nog gesloten blijven, maar: vanaf zaterdag 5 juni mag je ook daar weer gebruik van maken, FEEST! Wat dat betekent voor jouw bezoek lees je in deze blog!

Hoewel ons park al een tijdje leek stil te staan, is er in onze dierentuin volop actie! We maken de gekste dingen mee, van ezels die zelf de poorten kunnen openen tot geitjes die een ontsnappingsmanoeuvre op touw weten te zetten. Ook is er volop geboortenieuws uit het park! Meerdere diersoorten hebben de populatie uitgebreid. In deze blog lees je er alles over:

We staan bij Hof van Eckberge nooit stil! Op dit moment worden verschillende onderdelen in ons park flink onder handen genomen! De beekloop wordt aangepakt, de speelplekken worden voorzien van een nieuwe laag speelzand en op diverse plekken worden bloemen en zaden ingezaaid. Lees er alles over in deze blog:

In het oosten van Nederland is de meeste sneeuw gevallen, en dat is goed te zien in ons park! Er ligt een dikke witte deken over de dierentuin, speeltoestellen en het terras. In deze blog nemen we je (visueel) mee door een besneeuwd Hof van Eckberge! Je bekijkt de plaatjes hieronder:

Op 18 januari hebben twee studenten van de opleiding 'Marketing & Communicatie' directeur Maarten Reimes geïnterviewd. Een interview met pittige vragen over zware onderwerpen: omzetverlies, mogelijke ontslagen, kostenbesparing en het voortbestaan. Ben jij benieuwd naar zijn reacties? In deze blog lees je het hele interview.

Terwijl we ons massaal druk maken om het COVID-19 virus zijn er natuurlijk nog altijd een heleboel andere virussen actief in Nederland. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Op dit moment heerst de vogelgriep in Nederland. Bij Hof van Eckberge, waar we meer dan 6 verschillende vogelsoorten ondergebracht hebben betekent dat oppassen geblazen! In deze blog lees je alles over de vogelgriep én de maatregelen bij Hof van Eckberge.

Aan de hand van de laatste persconferentie en maatregelen hebben wij invulling gegeven aan de Kerstvakantie, feestdagen én horeca. In deze blog lees je alles over onze nieuwe Bezorgmogelijkheden, Kerstvakantie en Oliebollenbezorgservice!

Bij Hof van Eckberge doen we niet aan stilzitten! We lanceren een nieuw concept, om jullie naast een bezoek aan ons park óók te kunnen voorzien van een culinair verwenmoment. In deze blog lees je er alles over!

Vanaf 15-10 gelden er landelijk aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus terug te dringen. Ook bij Hof van Eckberge worden diverse wijzigingen doorgevoerd in de bedrijfsvoering, om te voldoen aan de eisen en een veilige accommodatie te kunnen bieden. In deze blog lees je er alles over.

We staan bij Hof van Eckberge nooit stil! Op dit moment wordt het wallaby-verblijf van top tot teen vernieuwd, én voegen we een nieuwe interactieve attractie toe! Benieuwd naar de veranderingen? Je leest er alles over in deze blog!

24 en 31 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Dit nieuwe (kindvriendelijke) evenement zit boordevol leuke activiteiten in het donker, met volop thematisatie én gezelschap van een aantal duistere bewoners... Lees er alles over in deze blog!

Alleen deze week profiteer je nog van onze extra ruime openingstijden, daarna is de zomervakantie helaas weer voorbij en hanteren we weer onze reguliere openingstijden en dagen. In deze blog lees je wat er nog meer verandert ná de vakantie!

Sinds maart zijn alle all inclusive arrangementen komen te vervallen, vanwege de opgelegde maatregelen van het RIVM. Intussen is de situatie veranderd en mogen we, met inachtname van een aantal voorzorgsmaatregelen, onze buffetten weer serveren! Lees in deze blog hoe dat in zijn werk gaat!