Op deze pagina vind je het meest actuele nieuws uit ons park! Vernieuwingen, aanpassingen, belangrijke informatie óf gewoon een leuk weetje. Wil jij deze nieuwtjes altijd als éérste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

27 en 28 oktober spookt het bij Hof van Eckberge! Dit (kindvriendelijke) evenement zit boordevol leuke activiteiten in het donker, met volop thematisatie én gezelschap van een aantal duistere bewoners... We starten zelfs met een spannende goochelshow! Lees er alles over in deze blog!

Het is zomervakantie, tijd om er op uit te gaan en te genieten van alle leuke uistapjes in de omgeving! Kom je naar Hof van Eckberge, dan voorzien we je graag van 5 handige, leuke en slimme tips om jouw bezoek nóg beter te maken! Lees er alles over in deze blog:

Je leest het goed! Vanaf vandaag kun je reserveren voor onze PRE-OPENING! Op zaterdag 23-07-2022 slaan de eerste gasten een balletje op onze nieuwe Adventuregolfbaan 'Campo de Golf'. Klik hier en lees alle informatie óf reserveer zelf een plekje! >>

Je hebt het waarschijnlijk al verschillende keren voorbij zien komen: we bouwen een straat uit de Cubaanse stad ‘Trinidad’ na, tegen de hal van onze lasergame. In deze blog nemen we je mee naar het allereerste idee, de schets én de reden van deze grote investering! Lees snel verder >>

De bouw van de nieuwe Adventuregolf vordert gestaag! De kleurrijke straten van Trinidad krijgen vorm, de fundering van de eerste banen is gereed én de padenstructuur wordt uitgezet en voorbereid. Tijd om een update te delen! In deze blog zie je niet alleen de laatste plaatjes, maar informeren we je ook over de stand van zaken. Lees snel verder >>

Het is zover! Maarten (Eigenaar) en Ivo (Ontwerper) onthullen in een kort interview wát er op dit moment bij Hof van Eckberge gebouwd wordt! De scherpe kijker ziet op de achtergrond al de nodige beelden van deze nieuwste uitbreiding, die behoort tot de allergrootste sinds het bestaan van het park. Kijk snel verder!

Tijd om klasgenootjes, vrienden en vriendinnen van je zoon/dochter op te trommelen, want het jaarlijkse kinderfeestje staat op de planning! De organisatie is een uitdaging, want waar moet je dit keer naartoe, is het wel weerbestendig en hoe regel je het eten en het drinken? Zoek niet verder! Wij helpen je graag en voorzien je van 5 handige tips. We zijn al meer dan 10 jaar expert in het organiseren van kinderfeestjes, dus doe er je voordeel mee!

Duurzaamheid speelt een grote rol in de nieuwe ontwikkelingen in ons park. Bij alle vernieuwingen kijken we naar duurzame materialen, levensduur en onze bijdrage aan de planeet. Het milieu is een hot-item en het percentage elektrische auto's neemt in razend tempo toe. Dat zien we ook op de parkeerplaats bij Hof van Eckberge. Steeds vaker kregen we dan ook de vraag of er laadpalen beschikbaar waren op onze parkeerplaats. Vanaf vandaag kunnen we daarop antwoorden met: ''JA!''.

De ontwikkeling van onze nieuwe uitbreiding is in volle gang! Nu duidelijk is dat er géén XL Zandbak wordt gebouwd stijgt de spanning en krijgen we steeds vaker de vraag: ‘Wat gaan jullie dan wel bouwen?’. Dat houden we graag nog even geheim… In deze blog interviewen we Maarten (directeur) en Ivo (ontwerper) over de belangrijkste kenmerken van de nieuwe uitbreiding. Zo lichten we een eerste tipje van de sluier op. Lees meer!

Nu de beperkingen in de groepsgrootte verdwenen zijn worden er weer massaal familiedagen georganiseerd. Hof van Eckberge is al meer dan 10 jaar expert in het verzorgen van de leukste familiedagen. Door de combinatie van goede horeca, activiteiten én vermaak voor alle leeftijden weet iedere familie zich goed te vermaken. In deze blog geven we je 5 familiedag tips om de organisatie op rolletjes te laten lopen!

Het is zover! Na bijna 1,5 jaar bouwen is onze nieuwste uitbreiding klaar om getoond te worden! Vanaf vandaag openen we bij Hof van Eckberge officieel een heus reptielenhuis met 6 nieuwe diersoorten. Onderzoeker en bioloog Paco vangt in zijn onderzoeksstation bijzondere en kwetsbare diersoorten op die jij als bezoeker kunt komen bekijken. In deze blog lees je alles over deze nieuwe toevoeging én welke dieren je kunt verwachten!

YES! Vanaf 26 januari mogen we onze deuren weer openen! En het is dubbel feest, want Hof van Eckberge bestaat deze week 10 jaar! Een mooier verjaardagscadeau hadden we niet kunnen wensen. Iedere bezoeker die zaterdag 29 of zondag 30 januari 2022 ons park bezoekt kan een smakelijke verrassing verwachten. Lees er alles over in deze blog!

Ook tijdens deze lockdown steken we onze handen uit de mouwen. We pakken verschillende onderhoudsprojecten aan, waaronder ons wasberenverblijf. In deze blog lees je alles over de vernieuwingen en de redenen daarvan!

In deze blog neemt Ivo - onze huisontwerper - jullie mee in de ontwikkeling van het nieuwe dierenverblijf. We starten bij de eerste schetsen en komen stap voor stap bij het uiteindelijke eindresultaat: een volledig gethematiseerd onderzoeksstation met maar liefst 6 nieuwe diersoorten!

26 november 2021 vond er een nieuwe persconferentie plaats met aanvullende maatregelen. In deze blog krijg je antwoord op jouw belangrijkste corona-gerelateerde vraagstukken. Kan jouw reservering nog doorgaan? Is het wel veilig bij Hof van Eckberge? Moet je een mondkapje dragen? Lees hier meer:

Halloween bij Hof van Eckberge was een groot succes! Meer dan 400 gasten bezochten het park van Graaf Eckberge op 22 en 29 oktober en hielpen vol enthousiasme mee in de zoektocht naar dukaten. Was jij er niet bij en ben je benieuwd hoe de avonden zijn verlopen? Bekijk hier de aftermovie:

Onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel! Ondanks de moeilijke corona-periode proberen we ons park in een zo goed mogelijke staat te houden. In de afgelopen weken hebben we ons strandpaviljoen onder handen genomen! Deze familiedag en feestlocatie mídden in ons park was toe aan een grondige renovatie. Lees er alles over in deze blog!

Bezoekers weten ons park weer goed te vinden, en dat is geweldig om te zien! We werken hard aan onze vindbaarheid om zo veel mogelijk mensen een dagje uit te laten beleven in onze belevingswereld, maar hoe zit dat precies met de corona-maatregelen en beperking in bezoekersaantallen? In deze blog geven we je een inkijkje in onze werkwijze en onze ‘crowdcontrol’!

Het dierenbestand is uitgebreid, en dit keer niet op het vaste land, maar op de bodem van de zoutwateroceaan! De afgelopen jaren hebben we geregeld onderwater-geboortenieuws gehad met onder andere jonge bamboehaaien en anemoonvissen, maar nu heeft één van onze bedreigde diersoorten voor nageslacht gezorgd. Lees er alles over in deze blog!

Tropische temperaturen in het vooruitzicht, tijd om de verkoeling op te zoeken! Geen zin om in de overvolle ligweide van het plaatselijke zwembad of de recreatieplas te gaan liggen? Bij Hof van Eckberge vind je 'met afstand' de beste invulling voor je tropische dagje uit!