Alle faciliteiten zijn weer geopend!
Benieuwd naar onze actuele werkwijze? Bekijk onze Corona-informatie!

Vooraf tickets reserveren is verplicht.

Bestel e-tickets Corona-informatie Veel gestelde vragen

Er op uit met Moederdag 2019 

12 mei 2019 is het weer zover, Moederdag!  Vier deze speciale dag met uw gezin & familie en geef een cadeau waar iedereen plezier van heeft. Want wat is er nu leuker dan eerst lekker uitslapen én dan uw moeder/oma verwennen met een superleuk moederdaguitje waar ook de kinderen veel plezier aan beleven!

Moederdag bij Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is een 25.000m2 groot belevingspark met mini ZOO in Eibergen. Voor jong en oud zijn er voldoende activiteiten en speel- & belevingselementen om een origineel dagje uit te beleven! De kinderen kunnen heerlijk spelen in onze binnen- of buitenspeeltuin, terwijl u geniet van een hapje of een drankje in het self-service restaurant of op ons gezellige terras met loungebanken.

Mocht het minder mooi weer zijn dan kunt u ook altijd binnen in ons restaurant plaatsnemen. U kunt in het self-service restaurant genieten van één van de gerechten van onze menukaart. Bekijk online alvast onze kaart.

Culinair genieten tijdens Moederdag

Geniet op moederdag van een heerlijke 2,5 uur durende brunch. Of geniet van ons All Inclusive buffet. U kunt reserveren voor ons 2, 3, 4 of 5 uurs All Inclusive arrangement. Daarnaast kunt u vanaf 15 volwassenen reserveren voor de All Inclusive barbecue met uw familie.

Voorafgaand en tijdens de brunch is de entree tot het park inbegrepen. Bij de All Inclusive barbecue en het All Inclusive buffet is de entree van het belevingspark voorafgaand aan en tijdens het arrangement gratis!

Reserveert u voor één van onze All Inclusive arrangementen (brunch, buffet of barbecue), dan ontvangen alle moeders in uw gezelschap een leuke attentie van Hof van Eckberge!

Het 2 uurs All Inclusive buffet en de 2 uurs barbecue zijn ook te reserveren als onderdeel van een 3, 4 of 5 uurs arrangement. Voor de tijdsduur van het arrangement zijn de dranken onbeperkt inbegrepen en tevens staan appelgebak en zoete lekkernijen voor u klaar bij ons drankeneiland. Lees hier alle informatie over onze All Inclusive arrangementen.

Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0545-461100. U kunt uitsluitend reserveren voor de brunch, het buffet, de barbecue of als uw groep bestaat uit 10 volwassenen of meer. U kunt bij ons gratis een plekje reserveren voor uw hond in één van de 2 hondenkennels, op basis van beschikbaarheid! U kunt bij ons gratis parkeren en wij beschikken over een fietsoplaadpunt. 

Graag tot ziens bij Hof van Eckberge!

Tip: combineer uw bezoek tijdens moederdag met een spannende lasergame of een uurtje bowlen op onze trendy witte bowlingbanen!