Maandactie Mei

Iedere maand heeft Hof van Eckberge voor al haar gasten een specifieke maandactie met een aantrekkelijke aanbieding of korting! Deze maandactie communiceren wij altijd direct aan het begin van de maand. Dit kan zijn via onze Facebook pagina (volg ons op Facebook, geeft ons een 'like' en ontvang alle actuele aanbiedingen), onze nieuwsbrief en uiteraard zien jullie de actie op onze TV schermen en op de tafels terug.

We proberen onze maandacties altijd zo gevarieerd mogelijk aan te bieden gedurende het jaar. Afwisseling voor jong en oud, activiteiten en eten en drinken, waar mogelijk ook nog rekening houdende met het seizoen!

Op deze pagina zie je altijd onze lopende maandactie!

Maandactie in ons restaurant

Vanaf 1 mei 2018 kunt u als volwassenen voor slechts €24,90 per persoon twee uur lang onbeperkt genieten van het 2-uurs all-inclusive buffet. Het arrangement is inclusief dranken en entree tot ons belevingspark. Hof van Eckberge serveert het all-inclusive buffet op zaterdagen vanaf 17.30 uur en op zondagen vanaf 16.00 uur. Daarnaast wordt het buffet ook geserveerd op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, en tijdens Pinksteren (20 en 21 mei). U kunt tijdens deze feestdagen starten met dineren tussen 16.00 en 17.00 uur.

Lees hier alle informatie over ons 2-uurs all-inclusive dinerbuffet

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.