Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 6 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Geen maandactie

Diverse malen per jaar heeft Hof van Eckberge voor al haar gasten een specifieke maandactie met een aantrekkelijke aanbieding of korting! Deze maandactie communiceren wij altijd direct aan het begin van de maand. Dit kan zijn via onze Facebook pagina (volg ons op Facebook, geeft ons een 'like' en ontvang alle actuele aanbiedingen), onze nieuwsbrief en uiteraard zien jullie de actie op onze TV schermen en op de tafels terug.

We proberen onze maandacties altijd zo gevarieerd mogelijk aan te bieden gedurende het jaar. Afwisseling voor jong en oud, activiteiten en eten en drinken, waar mogelijk ook nog rekening houdende met het seizoen!

Op deze pagina zie je altijd onze lopende maandactie!

Momenteel heeft Hof van Eckberge geen maandactie. Dit in verband met diverse andere acties waaraan wij momenteel deelnemen (o.a. Albert Heijn dagje uit en Social Deal).

 • Kijk hier voor alle informatie, prijzen en reserveren voor de Kerst.
 • Kijk hier voor alle (prijs)informatie en reserveringsmogelijkheden voor de herfstvakantie.
 • Uiteraard kunt u wel bij ons reserveren voor één van onze All Inclusive arrangementen inclusief brunch of dinerbuffet.

  Lees hier alle informatie over onze arrangementen.

  Wat zoek je?

  Bekijk ook snel

  Beste samen speelplek
  Beste uitje 2017
  Duurzaam ondernemen
  Betekeniseconomie
  Achterhoek onderneemt duurzaam
  Nieuw!
  Nieuwe plattegrond

  Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

  Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.