Maandactie November

Iedere maand heeft Hof van Eckberge voor al haar gasten een specifieke maandactie met een aantrekkelijke aanbieding of korting! Deze maandactie communiceren wij altijd direct aan het begin van de maand. Dit kan zijn via onze Facebook pagina (volg ons op Facebook, geeft ons een 'like' en ontvang alle actuele aanbiedingen), onze nieuwsbrief en uiteraard zien jullie de actie op onze TV schermen en op de tafels terug.

We proberen onze maandacties altijd zo gevarieerd mogelijk aan te bieden gedurende het jaar. Afwisseling voor jong en oud, activiteiten en eten en drinken, waar mogelijk ook nog rekening houdende met het seizoen!

Op deze pagina zie je altijd onze lopende maandactie!

Maandactie in ons restaurant

In de maand november serveren wij een 3-gangen à la carte menu voor €24,90 per persoon. U kunt vanaf 16.00 uur kiezen uit álle voor-, hoofd- en nagerechten van onze à la carte kaart. Dus kom lekker genieten en verwen uzelf met een uitgebreid diner. Deze maandactie is geldig van woensdag tot en met zondag.

Bekijk hier alvast onze menukaarten.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.