Hof van Eckberge zal vanaf woensdag 20 mei weer geopend zijn. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wenst u ons te bezoeken dan dient u vooraf online uw entreetickets te kopen. Klik hier voor het kopen van uw tickets. Omdat op dit moment de regels vanaf 1 juni nog niet helemaal duidelijk zijn, zijn alleen de tickets te boeken t/m 31 mei.

Wij zijn vanaf maandag 18 mei weer dagelijks telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.
Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Hof van Eckberge wint prijs! -Leukste dagje uit over de grens

Bij de "World of Leisure" beurs in Kernwasser Wunderland Kalkar is Hof van Eckberge in de prijzen gevallen. Wij hebben de prijs voor "Het leukste dagje uit over de grens" in ontvangst mogen nemen! De beurs heeft als doestelling recreatieondernemers bewust te maken van de mogelijkheden van het groeiende internationale toerisme & travel. Een belangrijk onderdeel is natuurlijk hoe je als recreatieondernemer online en offline bezoekers weet te verleiden en met name aan de andere kant van de grens. Lees hier het hele artikel dat geschreven is over onze prijs!

Het leukste uitje over de grens 2019

Excellente service voor al onze gasten

Bij Hof van Eckberge willen we iedereen een geweldig dagje uit bezorgen. Vaak zijn bedrijven echter niet of nauwelijks op buitenlandse bezoekers voorbereid. Bij Hof van Eckberge is dat anders! Al vele jaren lang houden wij ons bezig met de vraag hoe wij een bezoek aan ons speelparadijs óók voor Duitse families zo leuk mogelijk kunnen maken. Daarvoor hebben wij o.a. het volgende geregeld:
  • Duitstalige website
  • Duitstalige medewerkers
  • Alle belangrijke informatie in het Duits (bijv. menukaart, prijslijsten etc.)
  • Net als de speciale acties voor Nederlandse gasten (o.a. AH actie), ook acties voor Duitse gasten
Zo zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons helemaal op zijn gemak voelt. En het beste is natuurlijk, dat Hof van Eckberge direct over de grens ligt.

Het leukste dagje uit over de grens!

Al onze inspanningen zijn nu beloond met de prijs "Het leukste dagje uit over de grens". Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf met de meest vooruitstrevende grensoverschrijdende samenwerking in het Duits/Nederlandse grensgebied. Onze directeur Maarten Reimes kreeg de prijs 10 september 2019 uit handen van Hennie van der Most, eigenaar van Wunderland Kalkar, Funpark Meppen.

Veel meer dan alleen een binnenspeeltuin

Hof van Eckberge is het perfecte uitje voor het hele gezin! Bij Hof van Eckberge kunnen uw kinderen zich uitleven in onze grote binnenspeeltuin. Deze is volledig in junglestijl en strekt zich uit over drie verdiepingen. Bovendien staan er in de indoorspeeltuin twee trampolines op een hoogte van drie meter, een rodelbaan en een "vrije val glijbaan" op uw kleine avonturiers te wachten. Maar dat is nog lang niet alles. Wij hebben namelijk ook een 25.000m² grote buitenspeeltuin met waterpark. Zijn uw kinderen dol op dieren? Brengt u dan een bezoekje aan onze mini ZOO. Of probeer te ontsnappen uit ons spannende wilgendoolhof. Bij Hof van Eckberge zijn uw kinderen de hele dag zoet. Vanaf onze picknickbanken en het terras heeft u altijd goed zicht op uw kinderen, zowel binnen als buiten. Geniet van een lekker kopje koffie en zie hoe uw kinderen zich vermaken in ons speelparadijs.

Zijn uw kinderen al wat er ouder en willen ze misschien wat meer actie beleven? Natuurlijk hebben wij nog vele andere leuke activiteiten. Zo kunt u bij ons lasergamen, bowlen of kanovaren.

Geniet na in ons restaurant

In ons gezellige restaurant kunt u uw dagje uit perfect afsluiten. Van frieten tot spareribs tot geroosterde zalm - laat u zich door ons verwennen met heerlijke gerechten van onze menukaart! Ook kunt u bij ons genieten van diverse all-inclusive arrangementen, zoals ons all-inclusive dinerbuffet, ons brunchbuffet en ons barbecuebuffet.

Beleef meer!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over ons belevingspark, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.