Wat is geopend?
Vanaf 1 juli zijn alle faciliteiten weer geopend (binnen én buiten).

Online ticketverkoop:
U koopt bij voorkeur vóóraf uw tickets voor een bepaalde datum via onze website. Dit kan snel en eenvoudig via onze ticket-pagina. De online tickets zijn €0,50 goedkoper dan aan de kassa. Koopt u bij onze receptie de tickets dan dient u ter plekke een registratieformulier in te vullen.

Gevolgen en maatregelen Corona Veel gestelde vragen over acties, gratis vouchers, Social Deal, etc.

Table magic | Sta versteld van de magische trucs van goochelaar Henk Arnoldus

Table magic

Of het nu een informele of formele gebeurtenis is, de Close-Up Magic van Henk Arnoldus is altijd een verbazingwekkende ervaring die uw gasten zich nog lang zullen herinneren. Door zijn unieke stijl van goochelen, die van zo dichtbij vertoond wordt, zult u denken dat uw eigen ogen u bedriegen.

Henk Arnoldus maakt van zijn magische trucs kleine poëtische theatervoorstellingen waarbij uw gasten zullen worden betrokken. Magische verrassingen verpakt in boeiende verhalen, gedachten-manipulaties, zakkenrollen en gokspelletjes zijn de ingrediënten waarmee Henk Arnoldus werkt. En ze worden altijd gebracht met een humoristische knipoog.

Henk Arnoldus mengt zich onderhoudend en innemend tussen uw gasten en breekt met zijn ongelooflijke illusies het ijs. Als charmante goochelaar weet hij dan op virtuoze wijze zijn publiek met zijn trucs te vermaken. Stijlvol en tijdloos.

Prijzen

3-uurs show €425,- (excl. BTW) €450,50 (incl. BTW)
Verlenging per 30 minuten €75,- (excl. BTW) €79,50 (incl. BTW)

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!