Hof van Eckberge volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Dit houdt in dat wij in ieder geval tot en met 28 april gesloten zijn.
Op maandag en dinsdag zijn wij wel telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens kunt u ons ten alle tijde per e-mail bereiken via info@hofvaneckberge.nl.

Mocht u willen reserveren voor een later moment, dan kunt u uw concrete reservering via de gebruikelijke reserveringsformulieren aanvragen.

Lees hier alle verdere informatie over de gevolgen rondom het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen.

Klootschieten

Klootschieten bij Hof van Eckberge

Boek een leuke activiteit als onderdeel van uw feest bij Hof van Eckberge, zoals klootschieten. Deze typisch Achterhoekse en Twentse activiteit is geschikt voor alle leeftijden! Dus houd jij je familiedag, buurtfeest, personeelsuitje of andere activiteit bij Hof van Eckberge, kom dan ook een potje klootschieten!

De werpsport klootschieten, een eeuwenoude traditie

Bij klootschieten speelt u samen in teams. Deze teams proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Het team dat met zo weinig mogelijk worpen het parcour aflegt, is de winnaar. Kogelstoten is al eeuwen oud, en wordt veelal beoefend in de Achterhoek en Twente.

Samen met uw gezelschap maakt u een mooie route door de Achterhoek. De finish is weer bij Hof van Eckberge, hier wordt de winnaar bekend gemaakt. De kosten voor het klootschieten bedragen €4,00 per persoon. Dit is exclusief onze entreekosten. Boekt u het klootschieten in combinatie met één van onze all-inclusive arrangementen, dan is de entree gratis. 

Activiteiten bij Hof van Eckberge

Naast klootschieten, hebben wij nog veel andere activiteiten waarmee u de dag compleet kunt maken. Wat dacht u van lasergame of bowlen? Hof van Eckberge beschikt over vier trendy bowlingbanen en een lasergamejungle. Ook hebben wij een grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Heeft u trek gekregen van alle inspanning? Kom dan relaxen in ons restaurant voor een hapje en een drankje. Een lunch tussen de activiteiten door, of een diner ter afsluiting van een geslaagde dag! Bekijk onze mogelijkheden voor een all-inclusive buffet, met dit uitgebreide aanbod biedt voor iedereen in uw gezelschap wat wils.

Kom ook klootschieten in de Achterhoek

Ontdek de mooie omgeving van Eibergen tijdens het klootschieten. Wij verzorgen graag de hele dag, inclusief alle activiteiten voor u. Zo kunt u genieten van de dag, en heeft u nergens omkijken naar. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat zoek je?

Bekijk ook snel

Beste samen speelplek
Beste uitje 2017
Duurzaam ondernemen
Betekeniseconomie
Achterhoek onderneemt duurzaam
Nieuw!
Nieuwe plattegrond

Binnen en buiten volop activiteiten en plezier!

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.