Klootschieten bij Hof van Eckberge

Boek klootschieten als onderdeel van je dagje uit bij Hof van Eckberge. Deze typisch Achterhoekse en Twentse activiteit is geschikt voor alle leeftijden! Samen met je team werp je de kloot in zo min mogelijk worpen over het parcours. Ga de strijd aan met familie en vrienden en organiseer een prijsuitreiking voor de beste 'Klootschieter'. Kortom: houd jij je familiedag, buurtfeest, personeelsuitje of andere activiteit bij Hof van Eckberge, kom dan ook een potje klootschieten!

€4,- per persoon.
De route bedraagt +/- 1,5 uur.
Hof van Eckberge is het startpunt van de activiteit.
Wil je uitsluitend Klootschieten, zonder verder gebruik te maken van de faciliteiten van Hof van Eckberge, neem dan telefonisch contact met ons op.

Boek bij een familiedagarrangement Boek bij een groepsarrangement Terug naar alle activiteiten

De werpsport klootschieten, een eeuwenoude traditie

Bij klootschieten speel je samen in teams. Deze teams proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Het team dat met zo weinig mogelijk worpen het parcour aflegt, is de winnaar. Kogelstoten is al eeuwen oud, en wordt veelal beoefend in de Achterhoek en Twente. Samen met jouw gezelschap maak je een mooie route door de Achterhoek. De finish is weer bij Hof van Eckberge, hier wordt de winnaar bekend gemaakt.

Activiteiten bij Hof van Eckberge

Naast klootschieten, hebben wij nog veel andere activiteiten waarmee je de dag compleet kunt maken. Wat dacht je van lasergame of bowlen? Hof van Eckberge beschikt over vier trendy bowlingbanen en een lasergamejungle. Ook hebben wij een grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin.

Kom ook klootschieten in de Achterhoek

Ontdek de mooie omgeving van Eibergen tijdens het klootschieten. Wij verzorgen graag de hele dag, inclusief alle activiteiten. Zo kun je genieten van de dag, en word je volledig ontzorgd. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle activiteiten

Boogschieten
v.a. € 145,-
Meer info
Bowlen
€ 23,- per baan
Meer info
Klootschieten
€ 4,- p.p.
Meer info
Adventuregolf
€ 5,- p.p.
Meer info
Lasergamen
€ 4,- p.p.
Meer info
Kanoën
v.a. € 37,-
Meer info
Fietsverhuur
v.a. € 135,-
Meer info
Gezelschapsspellen
v.a. € 25,-
Meer info
Varen
v.a. € 140,-
Meer info
GPS-tocht
v.a. € 150,-
Meer info
Steppen
v.a. € 160,-
Meer info